Cena: 497eur

Prijavi se

Želiš da unaprediš
marketing i prodaju?

Ako ne znaš šta je tvoj sledeći korak, ali znaš da želiš da zarađuješ više i radiš pametnije, onda će ti ova metoda u pet koraka pomoći da postaviš prioritete, postigneš jasan fokus i doneseš ključne odluke koje će ti omogućiti da kreiraš biznis po tvojoj meri. 

Cena: 497eur

Prijavi se

Želiš da unaprediš
marketing i prodaju?

Ako ne znaš šta je tvoj sledeći korak, ali znaš da želiš da zarađuješ više i radiš pametnije, onda će ti ova metoda u pet koraka pomoći da postaviš prioritete, postigneš jasan fokus i doneseš ključne odluke koje će ti omogućiti da kreiraš biznis po tvojoj meri. 

Cena: 497eur

Prijavi se

Kako izgleda život i biznis
baš po tvojoj meri?

 • Više vremena sa dragim ljudima?
 • Sloboda da putuješ svetom i upoznaješ nove kulture?
 • Opcija da svojoj deci platiš bolju školu?
 • Humanitarni rad u koji veruješ?

Ovo su tvoji razlozi da ostaneš u biznisu, čak i kada dođu ružni trenuci, a doći će. Osećaj da svakog jutra kada ustaneš znaš da radiš ono za šta si rođena i ono u čemu uživaš nema cenu.

Metod prilagođen našem tržištu.

Prilagođeno našem tržištu.

DOBIĆEŠ KONKRETNE KORAKE PRIMENLJIVE U NAŠEM REGIONU

Od 1500 žena koje su prošle moj online kurs najbolje rezultate su kreirale žene koje se bave fitnesom i zdravim životom, psihoterapijom i lajf koučingom, jezicima i prodajom digitalnih kurseva, ebooka, koučinga ili terapije bilo koje vrste. Pored njih neočekivan uspeh u prodaji preko mreža napravile su žene koje se bave trajnom šminkom, estetskom i korektivnom medicinom i zubarke. Svaka je pratila istih pet koraka moje metode koje ćeš videti ispod.

Ako ne spadaš u ove grupe, to ne znači da kurs nije za tebe i da ti neće doneti rezultat,ali nemoj da ga kupiš dok mi ne pošalješ email kako bih ti iskreno rekla da li je za tebe.

Šta dobijaš?

Šta dobijaš?

Ako očekuješ mapu puta i smernice na putu, predlog za tim za delegiranje, predlog za najefikasnije načine rada i vreme za
koje je realno ocekivati željene rezultate i budžet koji je neophodno uložiti, ovo je kurs za tebe.

Videćeš kako je lako kada kristalno znaš koja je tvoja zona genijalnosti i gde je zlatni presek između onoga što voliš i u čemu kidaš i što drugima treba, da kreiraš idealnog kupca i da se samo njemu obraćaš, kako bi uštedela novce, živce i energiju.

Imaćeš moć da šalješ uvek jasnu konzistentnu poruku kome, kako, zašto, i kada prodaješ, tako da neće biti gubljenja klijenata usled zbunjenosti tvojom porukom i prezentacijom. Naučićeš kako da strateški razmišljaš i kreiraš sadržaj kakav klijenti žele i kakav dovodi do prodaje. Naučićeš kako da prodaješ tako da si komforna sa tim, jer ako nisi, onda nemaš biznis, nego hobi.

Ne znaš šta je tvoj sledeći korak? Želiš više klijenata? Želiš da oslobodiš vreme i kreiraš pasivan prohod od digitalnih proizvoda? Ovo je kurs za tebe.

5 Modula

5 Modula

Šta dobijaš?
Šta dobijaš?

Prve nedelje definišemo ciljnu grupu, kreiramo idealnog kupca, radimo istraživanje navika idealnog kupca i pravimo popis tema koje njega ili nju zanimaju. Faza zvana KO.

Tvoj lični brend
Tvoj lični
brend

Druga nedelja je faza zvana ZAŠTO, jer je tu važno da kroz osećaj, energiju, boje, način govora klijent upozna tebe i oseti tvoje zašto. Zašto radiš to što radiš? Kome najviše želiš da služiš i pomogneš? Zašto te to pali?

Tvoj sadržaj
Tvoj sadržaj

Treće se nastavljamo baviti sadržajem i unapređujemo isti i krećemo jaču komunikaciju sa zajednicom. Bacamo udice, radimo istraživanje tržišta i gledamo kako da kreiramo sadržaj koji ljudima najviše pomaže. Faza zvana KAKO, jer tu stičemo uvide o tome sa čim naša zajednica najviše klikće.

Tvoj prodajni levak
Tvoj
prodajni levak

Četvrte izlazimo sa ponudom koja je do tada spremna sa kvalitetnom prodajnom stranicom, čak i ako nemamo sajt i beležimo metrike.

Tvoj rast i razvoj
Tvoj
rast i razvoj

Pete radimo strateške saradnje sa drugim brendovima i unapređujemo veštine komunikacije, prodaje i pregovaranja. Tražimo utiske od korisnika, podržavamo svoju zajednicu i održavamo odnos sa postojećim klijentima.

Pored audio
materijala dobijaš...

Pored audio
materijala dobijaš...

 • Brending priručnik da ti pomogne oko izgradnje
  brenda i vizuelnog identiteta.
 • Ebook Biznis po tvojoj meri koji se zasebno
  prodaje po ceni od 27 eura.
 • Dnevnike sa pitanjima koja ti pomažu da naučiš
  da gledaš kroz biznis naočare i naučiš da veruješ
  svojim odlukama koji se zasebno prodaju po ceni
  od 30 eura.
 • Bonus materijal za dalje učenje.
 • Template za izgradnju Media Kita.
 • FB grupu zatvorenu sa 600+ žena koje su prošle
  kurs i mogu da ti pomognu sa tipičnim pitanjima
  koja nas muče na početku.
 • Prisustvo na zatvorenim meetup dešavanjima u
  Beogradu, Novom Sadu, Zagrebu, Ljubljani,
  Njujorku i svim ostalim lokacijama gde sam
  poslom redovno.
 • Pristup meni preko mejla petkom za sva pitanja
  i nedoumice.
 • Pristup mojim ljudima za sajt dizajn development
  i quality assurance, copy, dizajn, reklamne
  kampanje,fotografiju, video sadržaj itd.
Saznajte više

Brendovi sa kojima sam radila

Brendovi sa kojima
sam radila

Moja stalna podrška!

Moja stalna podrška!

Petak je dan za besplatne konsultacije, a za vas sam uvek tu i u zatvorenoj FB grupi za polaznice kursa.

Bićeš sposobna da uz moju pomoć i podršku osmisliš tvoju strategiju, prodajni levak od kojeg ti se neće dizati kosa na glavi i održivu formulu sadržaja koji će služiti tvojoj zajednici. Za pomoć na putu moći ćeš da se obratiš meni i mom timu. Nakon ovog kursa nećeš imati više u glavi izgovore, strah, dramu, brigu, zbunjenost i nesigurnost i tvoj biznis plan će biti jasan kao dan. Iako mnogo volim svoj posao to apsolutno nije sve što imam.

Mesečna druženja u Beogradu, zatvorena FB grupa i konsultacije petkom moj su način da osiguram da budeš deo zajednice žena koja nalazi način umesto izgovora.

Šta bi se promenilo u tvom životu
kada bi zaista imala jasan fokus?

Šta bi se promenilo u tvom životu kada bi zaista imala jasan fokus?

Kreirala bi biznis i život po svojoj meri.

Radila sam sa ženama od 30 do 65 godina koje su psiholozi, lingvisti, eduktori, astrolozi, treneri, lajf koučevi, virtuelni asistenti, fotografi, organizatorke venčanja, kopirajteri, šminkerke, plastični hirurzi, zubarke, nutricionisti, joga učiteljice, veterinarke, i logopedi. Svima im je bilo potrebno da unaprede prodaju i to je upravo ono što moj kurs garantuje.

Nađi ih na mreži i pitaj za iskustvo rada sa mnom: Dragana Vasiljević, Katarina Peruničić, Nada Piliškić, Tatjana Popović, Dunja Vesić, Andrijana Božić, Lea Išmiragić, Snežana Prokić, Karolina Herbut, Jovana Vilimonović, Hana Stamatović, Nataša Vukmirović, Marina Perlić, Jelena Jakovljević, Marta Jovanović, Snežana Šundić, Ivana Marinković Mandić, Aleksandra Birta, Jovana Rikalo, Marija Krsmanović, Ana Markov, Milena Milošević...

Šta o kursu kažu korisnici?

Šta o kursu kažu korisnici?

student image

Nada FITT Klub

Fitnes blogerka


Jovana je riznica ideja, devojka koja radi na sebi u svakom smislu i neko od koga možete naučiti mnogo toga vezano ne samo za biznis kao takav, već za postavljanje i razvoj vašeg celokupnog načina razmišljanja i života. Zahvaljajući Jovani, blog je za mene danas glavni izvor prihoda, što i jeste bila moja želja prilikom kreiranja.

student image

Andrijana Božić

Vesnik proleća


Na kursu dobila sam sve što mi je trebalo, konkretno i koncizno. Potom sam kreirala svoje program za žene preduzetnice Social Max na kojem sada imam 400 polaznica. Jovana svoje iskustvo deli bez mistifikacije, konkretno.

student image

Tatjana Popović

Totally Wellness


Pre sa imala razrađene seminare i programe ishrane, a nakon rada sa Jovanom uvidela sam kolike su mogućnosti brendiranog newslettera i brend ambasador programa koje sam kreirala sa vodećim brendovima u regionu. Jovana zna sve finese kada je online biznis u pitanju i živi to što priča. Pomoćiće vam da podignete svoj biznis na viši nivo, a ne izgubite sebe.

Prijavi se da dobiješ više informacija:

Prijavi se da dobiješ
više informacija:

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.