5 gedžeta bez kojih ne mogu

by

Svi koji me poznaju znaju da bez mojih omiljenih gedžeta ne napuštam kuću. Mobilni telefon i laptop se podrazumevaju, a evo šta uz to ide kao dodatak. Nadam se da će vam ovaj tekst biti koristan u smislu predloga koje vi možete nabaviti da vam olkašavaju poslovanje i samim tim život 🙂

SLUŠALICE 
Neke devojke ne izlaze bez šminke van kuće, a u mom slučaju to su slušalice. One mi pomažu da budem u svom svetu i smanjim spoljašnju buku. Meni su kvalitetne sluške bitne, jer pored slušanja muzike preko njih obavljam poslovne pozive, slušam audio knjige  i bez njih ne mogu da zamislim dan.

Good morning from my sea office. It's been a month since I moved to Cyprus!

A post shared by Jovana Miljanovic (@joxynyc) on

EKSTERNI PUNJAČ
Svakome je poznat Marfijev zakon i baterija zaista redovno nestane kada je najpotrebnija. Stoga ja ne dozvoljavam sebi da više dođem u situaciju da moram da obavim hitan poziv, a baterija je na izdisaju. Zato je sa mnom uvek moj eksterni punjač.

EKSTERNI HARD DISK
Vodim se onim da sve svoje (bitne) podatke sa sobom nosim, te moj hard putuje sa mnom. Koristim brend Seagate, jer je zgodan, mali i prenosiv.

USB i USB-C
Uvek nosim usb i usbC konvertor, pošto koristim Mac Book, pa mi nekada može zatrebati konvertor kada držim prezentacije ili nešto slično. Volim da uvek budem pripremljena i što manje zavisim od spoljnih faktora tj.opremljenosti neke konferencijske sale.

Good morning.

A post shared by Jovana Miljanovic (@joxynyc) on

ADAPTERI ZA STRUJU
Ako sam na putovanju tu dodajte obaveze adaptere za struju u inostranstvu. Oni su zaista obavezni za sve nas koji na mesečnom nivou putujemo po svetu, jer nema ništa gore nego kada uđeš u hotelsku sobu, a onda shvatiš da ne možeš da napuniš uređaje, jer si zaboravio adapter.

Ovaj tekst je napisan u saradnji sa Tehnomanijom, kako bismo vas pozvali da zaigrate nagradnu igru i osvojite neke lepe nagrade. Možete na svom Facebook profilu objaviti fotografiju, video ili Boomerang kojim bi pokazali gde bi želeli da vam „iskoči“ Tehnomanija *PopUpShop uz hashtag #PopUpMania. Meni bi najviše odgovaralo da mi jedna iskoči ispred stana 😉 #PijacaBezanijskaKosa Takmičenje će trajati od 10.03.-20.03 na Facebook fan strani. Korisnik koji bude najzanimljivije dočarao (fotografijom, video snimkom ili boomerangom) Popupmaniu, biće pobednik kojeg će Tehnomanija nagraditi 3.2 Lite telefonom, kao i vaučerima 3×2000 RSD.

Live from my office ✏ #joxyreads

A post shared by Jovana Miljanovic (@joxynyc) on

*Šta je Pop Up Shop? U pitanju je prodavnica koja „iskače“ na različitim mestima. Na licu mesta možete isprobati uređaje, a putem interneta poručiti bilo koji od njih. Prvi Tehnomanija Pop Up Shop „iskočio“ je u tržnom centru Delta City, i tamo će se zadržati do 20. marta.

No tags 2
Prijava za radionicu