3 razloga da dođeš na Spark.Me 2017

by

Da li ste već videli da je otvoren poziv za zvanične blogere Spark.Me konferencije za 2017?

Ukoliko vas zanima marketing, tehnologija, preduzetništvo, inovacija, ovo je prilika koju ne smetete da propustite, bilo kao oficijelni bloger ili kao samostalni posetioc.

Nagrada za blogera biće ulaznica za konferenciju, smeštaj i krstarenje sa govornicima trećeg dana nakon konferencije. Sve što se od njega traži je tri blog posta koja će obeležiti vreme pre, tokom i nakon konferencije, sve sa utiscima, eventualnim intervjuima govornika, ličnim hajlajtima konferencije itd.

Prijava je lagana i uključuje jedan post, podcast ili video gde ćete podeliti zašto želite da dođete na Spark, uz korišćenje zvaničnog hashtaga putem društvenih mreža #SparkMe uz vaš post i popunjavanjem aplikacione forme ovde do kraja aprila.

MOJA 3 GLAVNA RAZLOGA ZA DOLAZAK NA SPARK

Suština, a ne forma

Ukoliko ste u mom fazonu, u smislu da ne volite prazne priče, gubljenje vremena i nestručne predavače, ovo je konferencija za vas, jer će biti puno fokusa na suštinu, umesto forme. Spark je odlična prilika da dobijete konkretno znanje, iskustvo i proverene priče iz prakse koje rade, a ne nečije mišljenje, ideje i samopromociju.

Bez prežvakanih predavanja i prežvakanih predavača

Za razliku od većine drugih konferencija u regionu, Spark je mesto na kojem nećete videti stalno iste predavače, iste prežvakane priče i slajdove, već ćete svake godine čuti i naučiti nešto novo i kvalitetno, ali najbitnije sveže i relevantno. Predavači na Sparku su svetski priznati stručnjaci, koji iza sebe imaju ozbiljne rezultate. Ovo je glavni razlog zašto ko god jednom da dođe na Spark, uvek će mu vraćati 🙂

 

Najbolji ROI

Za simboličnu cifru koliko košta ova koferencija imaćete priliku da slušate svetske lidere iz polja marketinga, tehnologije, menadžementa i inovacija, koje ne biste imali ni prilike ni finansijskih resursa da slušate u nekim drugim zemljama. Ovo je zaista jedinstvena prilika da na jednom mestu vidite tu količinu bistrih umova i hvala Spark.Me timu što svake godine prevazilazi naša očekivanja kada su u pitanju govornici.

Bonus razlog

Plaža, sunce, zalazak sunca, mediteranska kuihinja i šum talasa, za mene dovoljno.

Vidimo se u maju!

 

 

 

No tags 3
Prijava za radionicu