Radisson Collection Old Mill Belgrade

U oktobru sam posetila jedinstveni događaj u Beogradu koji sam želela da podelim sa vama koji ste poput mene ljubitelji hotelskog života. Događaj kakav do sada nisam iskusila u našoj prestonici koji je okupio preko petsto ljudi pružio nam je ugođaj i zadovoljstvo audio, vizuelnih i kinestetičkih čula. Rebrending hotela Radisson Blu u Radisson Collection predstavljen je tako da slavi Beograd i ceo trg okićen je da slavi tri različita segmenta sa kojima se ljubitelji naše prestonice diče. Dok je pucketala vatrica, ulični crtači su kreirali ilustracije gostiju. Služio se koktel koji slavi Beograd, šampanjac sa roze sorbet sladoledom koji je vireo iz staklene oble čaše i privlačio poglede svih zvanica.

U jednom delu trga ispred hotela bili su oldtajmeri i čuvene crvene trafike sa vrućim viršlama kao sletele iz osamdesetih, što je starije posetioce događaja učinilo vrlo setnim i radosnim. U drugom delu pažnju su privlačili karirani stolnjaci i kaldrma kao u Skadarliji gde se služila srpska hrana koja je odisala boemskim duhom Beograda gde su za malim stolovima sedeli zaljubljeni parovi. Treći deo ukrasili su grafiti i street style umetnici koji su prikazi kakav je Beograd danas.

Beograd je itekako interesantan strancima, ne samo zbog dobre geografske povezanosti, već i zbog dešavanja koja ga stavljaju na mapu Evrope. Poslovni putnici posebno cene lokaciju i kvalitet usluge u ovom hotelu, jer je to standard na koji su već navikli u svetu i mogu biti sigurni da će im boravak biti udoban i da će moći da se kvalitetno odmore, van gradske vreve i centra, a da opet budu blizu svemu i odlično povezani sa centralnim gradskim lokacijama.

Na ulasku u hotel sačekaće vas kutak posvećen osveženju i dobrodošlici, gde se kriju srpski zalogaji, kvalitetna kafa i vanilice, čajni keksići i ostale stvari koje iskazuju srpsko gostoprimstvo. Sobe su bogate zanimljvim detaljima, kreveti su udobni baš kao i radne stolice i to je nešto što se u Radissonu nikada ne menja. Svojim jedinstvenim spojem funkcionalnosti i esteske privlačnosti ovaj hotel se pozicionirao kao odlična stanica za svakoga ko želi da napuni baterije, odmori se, ali i efikasno i efektivno završi posao.

Pogledajte neke od fotografija u njihovim redizajniranim modernim oazama za odmor. Fotografije su delo fotografkinje Tijane Žišić.

Let's Connect
Check Out My YouTube Channel