Šta kada ništa ne ide po planu

09. 07. 2019

Biznis

Život od nas zahteva da se svakodnevno menjamo i rastemo, kako bismo prešli na sledeći nivo životne igrice, baš kao u Super Mariu.

Kada pogledam svoj život unazad, vidim da je skoro svako razočaranje, povreda, izdaja, gledajući retrospektivno, imala za posledicu da porastem kao osoba, naučim nešto novo ili samo prestanem da se grčevito držim stare forme svog razmišljanja i postojanja. Bilo je tu i stvari koje za koje i dalje nisam uspela da prokljuvim što su morale baš tako da odigraju. Valjda je to ok, ne mora uvek sve da bude sa nekim razlogom. Život se desi i možemo da osmislimo neko skriveno značenje da nam tako bude lakše, a nekada možemo samo da prihvatimo da prolazimo kroz lošu fazu i da je to ok.

Na kraju dana skontaš da sav stres potiče iz toga što želimo da promenimo realnost, umesto da je prihvatimo, ma kako ona u tom trenutku bljutava bila. To je bio meni najteži izazov u životu. Prihvatanje, opraštanje, tolerancija, otpuštanje… Zvuči jednostavno, ali nije lako. Posebno što ume da boli kao đavo.

Kako vama ide sa prihvatanjem stvari koje vam se ne dopadaju, a koje ne možete da promenite? 

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.