Izazov od 12 meseci rada na sebi

25. 09. 2020

Lifestyle

Ova godina nam je na jedan način proletela brzo, a na drugi nikako da se završi. Kao što znate, od marta i kućnog karantina do avgusta  smo se družili svakodnevno preko newslettera. Radila sam brojne lajvove, Zoom webinare i besplatne konsultacije petkom kako bismo zajedno uspeli da podignemo svoje raspoloženje i uradimo sve što je do nas da što bezbolnije prođemo kroz situaciju koja nas je zadesila. To je iziskivalo puno truda, rada, pažnje, odgovornosti i istrajnosti kako sa moje tako i sa vaše strane. Zahvalna sam sebi što od 2011. imam dovoljno želje i entuzijazma da svoje vreme ulažem u kreiranje besplatne vrednosti, a najzahvalnija sam kada mi neko od vas javi da je ne samo pročitao, već i primenio ono što sam podelila.

Danas vam pišem da vas informišem da od oktobra newsletter neće ići svakodnevno, već jednom nedeljno. Ko god se nije prijavio može to učiniti ovde. 

Želim i da vas pozovem da se na dalje družimo preko mog izazova od 12 meseci koji je startovao u septembru. Ako ste propustili taj mesec, ne brinite, jer na mom izazovu možete uzeti retroaktivno lekcije koje ste propustili onda kada ste za njih spremni.

Pošto svakako biram da stalno radim na sebi i usavršavam se u raznim oblastima, napravila sam ovaj izazov kako bismo  to mogli da radimo zajedno. Izazov traje od septembra 2020. do septembra 2021. i košta 30 eur mesečno. Trenutno je na njemu preko 200 žena.

Ne morate da kupite program za svaki mesec unapred, već prosto izaberete šta vam se dopada i na čemu želite da radite nakon što objavim temu za naredni. Međutim, ne dajte da vas vaš um zavara. Teme kao što su javni nastup ili pregovaranje i komunikacija su podjednako primenjive na učiteljici, menadžerki prodaje i travel blogerki. Što veći otpor imate prema nekoj temi to vam ona možda više treba.

Svih 12 meseci su životne veštine i lekcije koje sam izabrala jer znam kakvu su promenu napravile na mom računu, jer su je pre toga napravile u mom umu. Dakle, promene u našem umu direktno utiču na stanje na našem računu. Mislite o tome kada odlučite da vama ne treba da usavršite veštine javnog nastupa ili da vam je nebitno unapređenje ličnog stila. To što vas kao mene ne interesuje moda kao takva, ne znači da ne treba da iskoristite podatak da ljudi o nama zaključuju kada nas vide na osnovu toga šta imamo na sebi i kako se nosimo i pre nego što progovorimo. A onda kada progovorimo teško ćemo obrisati prvi utisak, jer će osoba samo tražiti potvrdu svog inicijalnog utiska.

Zapitajte se šta vas košta to što određene veštine već ne posedujete ili ih, još gore, posedujete, ali birate da ih ne primenjujete.

Ako ste spremni da od septembru radite sa mnom na temu samopouzdanja, uplatili biste 30 eur i dobili 3h materijala za taj novac do kraja meseca. Od toga bi 1h bio snimak mog predavanja na tu temu sa mojim ličnim iskustvom u toj oblasti, potom biste dobili 2h predavanja od 2 gosta eksperta u oblasti tog meseca i na kraju meseca radimo lajv Zoom Q&A kako bismo razmenile iskustva i kako biste mogle da mi postavite pitanja uživo. Sve ostaje snimljeno i možete ga gledati kada, odakle i koliko puta želite. Na kraju biste mi slali vaša pitanja na tu temu, od čega bih kreirala snimak sa svim odgovorima. Pored toga biste dobili i pitanja za dnevnik koji popunjavate kod kuće kako biste dodatno očistili sva uverenja koja vam više ne služe i kreirali nove misli, ponašanja i navike, kada je ta tema u pitanju.

BITNO: Ovo nije grupni koučing program i ovo apsolutno nije zamena za psihoterapiju. Odgovornost za moje snimke preuzimam ja, a za vaše rezultate možete je preuzeti samo vi, baš kao i u svim ostalim životnim oblastima. Kada platite trenera ili teretanu, niste kupili pravu kičmu ni trbušnjake, nego ste uložili u priliku da to za sebe kreirate.

Teme na kojima biram da radim od septembra obuhvataju:

 • Samopouzdanje (septembar)
 • Minimalizam (oktobar)
 • Novac i finansije
 • Emotivne veze
 • Emocionalne granice i čarobna reč NE
 • Organizacija vremena
 • Komunikacija i pregovaranje
 • Unapređenje ličnog stila i građenje ličnog brenda
 • Postavljanje ciljeva
 • Rezilijentnost
 • Javni nastup i vežbe glasa, disanja i posture
 • Prodaja

Ako vam se dopadne i koristi ovaj besplatni video, odlepićete u novembarskom programu o novcu 🙂
Link za besplatni video na temu novca je ovde kako biste videli da li ste spremni na taj projekat u okviru ovih naših 12 meseci rada na sebi.

Pošalji mi upit na moj mejl da ti pošaljem podatke za uplatu. Radujem se da zajedno radimo na sebi i ovog meseca! 🙂

Pogledajte moj YouTube kanal