Jovana webinar
Mobile logo

Program za žene koje su odlučile da preuzmu stvar u svoje ruke, kažu ne izgovorima, pogledaju strahu u oči i otisnu se u preduzetništvo.

Cena programa: 220eur

PRIJAVI SE

Šta za tebe znači finansijska sloboda?

  • Više vremena koje možeš da provedeš sa porodicom, prijateljima i partnerom?
  • Sloboda da putuješ svetom i na tri meseca menjaš grad?
  • Mogućnost da odeš u restoran i naručiš šta ti se najviše jede u tom trenutku, bez gledanja cenovnika?
  • Da li je to mogućnost da svojoj deci platiš bolju školu ili pružiš priliku da treniraju šta žele ili podržiš humanitarne projekte u koje veruješ?

Ovo su tvoji razlozi zašto da ostaneš u biznisu, čak i kada dođu ružni trenuci, a doći će. Osećaj da svakog jutra kada ustaneš znaš da radiš ono za šta si rođena i ono u čemu uživaš nema cenu.

Jovana ebook
Jovana ebook

Prilagođeno našem tržištu.

DA LI TI JE MUKA DA UČIŠ NA ENGLESKOM I DOBIJAŠ SAVETE KOJI NISU PRIMENLJIVI U BALKANSKOM REGIONU?

U programu su priče žena od 20 do 60 godina koje su poput tebe, imaju kredite, nesavršene brakove, malu decu i izazove na poslu. Tu su i priče žena koje su se osnažile da daju otkaz, napuste brak koji ne štima, pobede kancer i mentalne bolesti, skupe sebe sa dna i izgrade nove, jače verzije sebe. Tu su žene koje svaki dan rade na sebi i rastu, koje veliki deo novca koji zarade ulažu nazad u svoj biznis, jer je za njih njihov biznis – njihova životna misija. Ove savete su uspešno primenile: Vesnik Proleća, Karolina Herbut, Katarina Peruničić, Tottaly Wellness, Jovana Rikalo, Nada Fitt, Veseli Zalogaji, Nataša Vukmirović…

Da li želiš zajednicu od preko hiljadu žena koje pričaju isti jezik i tu su sa istom misijom? Žena koje imaju različite talente, biznise i kontakte i koje su voljne da ti pomognu?

Naučiću vas kako da kreirate zajednicu, formulišete ponudu i zatvorite klijente, jer u 2020 nemate vremena za gubljenje kada je u pitanju kreiranje biznisa po vašoj meri.

Šta dobijaš

PODRŠKU DA POČNEŠ

Konačno ćeš biti sposobna da sama kreiraš svoj biznis plan i marketing strategiju, bez čega ti nikakvi alati nisu od koristi, jer ako ne znaš tačno gde ideš, svaki put je pogrešan. Prestaćeš da se vrtiš u krug, da se blokiraš i plašiš, jer ćeš znati jasno koje je tvoje zašto, šta je tvoj idealni klijent, kako možeš najbolje da služiš tom klijentu, kako da proširiš svoj biznis, a da ne izgubiš sebe, kako da oslobodiš vreme od suvišnih stvari, kako da upravljaš svojim vremenom i marketing budžetom i izgradiš nedeljni, mesečni i godišnji plan. Naučićeš i gde i kako možeš da nađeš klijente, izgradiš newsleter listu, aktivnu FB grupu, kvalitetne profile na društvenim mrežama i pasivni prihod. Dobićeš redosled koraka koje moraš da preduzmeš kako bi tvoj biznis zdravo rastao, a ti ostala čiste glave. Ako zaradiš novac, a izgubiš sebe, to i nije neki uspeh. Dobićeš grupu žena istomišljenica koje su tu da jedna drugu podrže, a ne da jedna drugoj zabadaju nož u leđa. Kako moje polaznice vole da kažu, otvoriće ti se jedan sasvim novi svet.

POMOĆ NA PUTU

Ukoliko ne budeš sigurna kako da nešto implementiraš, koga da zoveš za pomoć na sajtu, a koga za kvalitetne fotografije, imaćeš uvek grupu nas kojima možeš da se obratiš za pomoć i dalje upute. Dobićeš naše testirane strategije koje rade, online radionice i webinare, redovni Q&A kako na mejlu, Instagramu, tako i u zatvorenoj FB grupi. Nećeš morati da išta više prokljuvljuješ sama.

Mnogo žena sa kojima radim oseća se usamljeno na svom putu. Većina njih kreira za sebe od nule svoju karijeru iz snova i nema utabanu stazu kojom se kreće. Često reč podrške i pohvala ili lep email mogu da učine čuda za samopouzdanje. Većina nema podršku u svom okruženju od porodice, prijatelja i partnera. Mnoge su se suočile sa kritikom, osudom, podsmehom i ljubomorom, koje su došle od strane najbližih ljudi koji nisu razumeli njihov put ili promenu smera iz sigurnog posla u preduzetničke vode ili iz domaćice u preduzetnicu. Ženama je ključno da na svom putu imaju žene saborce sa kojima mogu da porazgovaraju, izađu na piće, proslave uspeh i isplaču se kada nešto ne pođe po planu. Ovakvim ženama je bitno da imaju oko sebe jake i ispunjene žene koje imaju kapacitet da podržavaju i podižu moral, umesto da spuštaju, ogovaraju i kleveću jedna drugu. Važnost konekcija i komunikacije posebno se oslikava kada smo jedine u našem bliskom okruženju koje se bave preduzetništvom i zato je važno da budemo tu jedna za drugu.

Pomogla sam:

nada fit

Nadi FITT

Da izgradi jedan od najuspešnijih online fitness biznisa u ex yu regionu

Karolina

Karolini Herbut

Da uspešno brendira sebe i svoju neverovatnu finansijsku radionicu

Milica

Milici Fazekaš

Da skupi 1000+ mejlova u prva 3 meseca poslovanja i proda 500+ ebookova o emigraciji

Plus moja stalna podrška

Sve vreme sam aktivna u FB grupi i na mejlu i možeš da mi pošalješ pitanje ili vičeš u pomoć kada nešto gori. Podeliću sa tobom kako sam izgradila email listu sa preko 8.000 žena, FB stranicu sa preko 20.000 konekcija, Instagram preko 16.000 konekcija, kako sam izašla u Cosmopolitanu, Sensi, Lepoti i Zdravlju, NaDlanu, Blic Ženi… Kako sam besplatno putovala svetom zahvaljući blogu, digla investiciju za svoj prošli bizis, lansirala digitalne proizvode, pisala i prodavala eknjige itd. Pričaćemo i o stvarima kao što su sport, zdravlje uma i tela, psihologija, joga, čitanje i pisanje, kreativnost, ples, pevanje, jer je za mene biznis mnogo više od samog biznisa, to je lajfstajl koji živim i delim sa drugima godinama. Možda se pitate kako mi je radionica plesa ili dizanje tegova u teretani pomoglo u mom biznisu, zašto ležem u devet u krevet svako veče i kako su mi psihoterapija i biznis koučing pomogli da jasno definišem i čvrsto branim svoje emocionalne granice, i to su neke od stvari koje ću podeliti sa vama, jer ne želim da dok vaš biznis raste, vi tonete. Želim da vi budete sila koja se stalno uvećava, čvrsto stoji dvema nogama na zemlji, otvorenog srca, hrabra, neustrašiva i spremna na sve što život ima da joj ponudi.

Jovana ebook

Na kraju krajeva, moj cilj je da svakoj od nas biznis skalira, kako bi stekla vremensku i finansijsku slobodu kakvu zaslužuje. Kvalitetan rast i razvoj bazirani su na izgrađenoj i redovno održavanoj email listi, kvalitetnom redovnom pružanju sadržaja preko društvenih mreža, aktivnim pojavljivanjem i druženjem na meetup i networking događajima kako bi oko sebe izgradila podržavajuću grupu žena i svakodnevnoj brizi o sebi kroz zdravu ishranu, trening, san i okruženje koje je podržavajuće, a ne sputavajuće. Imaćeš manje stresa i prepreka na putu kada se okružiš onima koje te podržavaju, umesto onima koje tvoje želje, uspeh i motivacija plaše, jer im pokazuju kako oni igraju na malo.

Biće izazovno

Poznata sam kao osoba koja uvek svima kaže šta misli u facu i koja veruje u no bullshit pristup. Možda ti se nekada neće svideti što ti kažem da mislim da je tvoj sajt loše odrađen, da je newsletter nedovoljno zanimljiv i da treba više da se pozabaviš kvalitetom fotografija na sajtu, ali uvek ćeš dobiti i konkretne savete kako da to nešto unaprediš. Ja verujem u moć iskrenosti i jasne namere i žene sa kojima radim su naučile da to cene i prihvate takvo kakvo je. One čak i cene što im kažem kako jeste, odmah dam savet kako da to nešto unaprede, čak i kada im to saznanje ne gladi ego.

Za koga nije?

1

Za one koje rade samo zbog para, a ne iz ljubavi.

2

Za one koje veruju u prečice i uspeh preko noći.

3

Za takmičarski nastrojene žene koje gaze preko mrtvih da bi dobile ono što žele.

Šta bi se promenilo u tvom životu kada bi zaista imala
toliko podrške na dnevnom nivou?

Sigurna sam da bi bila osnaženija da kreiraš svoj posao iz snova.
Pogodak
DA LI JE OVO ZA MENE?

Teško mi je da dam tačan odgovor, a da ne znam tebe lično i to što radiš, ali ću ti navesti sa kakvim sam ženama radila do sada, pa ti vidi da li se pronalaziš u tome. Radila sam sa ženama od 20 do 60 godina koje su lajf koučevi, psiholozi, virtuelni asistenti, fotografi, wedding planeri, književnice, vlasnice brendova kozmetike, izdavači, profesorke, pesnikinje, kopirajteri, šminkerke, plastični hirurzi, zubarke, treneri, nutricioniste, joga učiteljice, modne dizajnerke, veterinarke, bankarke, umetnice, logopedi, astrolozi, medicinski medijumi… One su bile od nivoa ideje do nivoa da prave 10.000 eura mesečno, ali su zarobljene u mikromenadžovanju i žele da digitalizuju svoj biznis.

Pogodak

Novac nije bogatstvo

Moj cilj je da svakoj od nas biznis zdravo raste, ali ne po cenu zdravlja. Ne treba se povoditi tuđim merilima vrednosti. Ako si ti srećna sa 500 evra, a neko sa 5000 evra, oba su u redu. Ti nisi tvoj CV, kao što ti nisi vredna koliko imaš kilograma ili nula na računu. Osoba koja zna zašto joj to treba će biti motivisana to i da zaradi. Svi imamo različite apetite i to je ok. Ja kad izađem sa dečkom na ručak, on pojede kilogra mesa, a ja pojedem 300 grama i oboje smo siti. Poštujmo tuđe izbore i različitosti. Kakve god da su tvoje potrebe kada su pare u pitanju, znaj da razlikuješ novac od bogatstva i životnog izobilja. Ne žive svi bogati u izobilju, niti imaju sa kim da dele svoj novac. Iako ja mnogo volim pare i smatram da su one energija, posebno naglašavam ovo, jer neke žene postignu finansijski cilj, a ostanu emocionalno neispunjene. Primarna hrana za ljude su emocije, a ne novac.

Razmisli i zapiši šta za tebe znaci izobilje i bogatstvo. Napiši cifru koju želiš i zašto je želiš. Koja iskustva želiš sebi i bliskima da priuštiš? Gde želiš da živiš i na koji nacin? Gde želiš da putuješ? Šta za tebe znači bogata trpeza, biblioteka, ormar ili novčanik? Definiši sama svoje finansijske ciljeve, jer ceš onda biti motivisanija da ih ostvariš. Za mene je bogatstvo voleti i biti voljena, zarđivati za život isključivo radeći ono što volim, imati vremensku i finansijsku slobodu nad svojim vremenom, imati krug bliskih i lojalnih ljudi, posedovati hrabrost da budem uvek to što jesa, posebno kada se drugima to ne sviđa, osećati svakodnevnu radost življenja i imati tu privilegiju da u svakom trenutku donosim odluke i pravim izbore koji su najbolji za mene, bez da moram ikoga da pitam!

NE PODRŽAVAMO OSUĐIIVANJE I SPUŠTANJE DRUGIH

ODRASLI SMO U DRUGOM SMERU

Kako ti napreduješ, moguće je i normalno da će to učiniti ljude oko tebe nekomfornim, jer će ih podsetiti da i oni moraju da rade na sebi kako bi napredovali. Njihove reakcije mogu biti kritika, podsmeh ili bojkotovanje tebe i tvojih ideja, ali nekada to ne rade svesno. Ne treba ih kriviti, samo se treba odmaknuti u stranu i sačekati da dođu sebi. Neki stvarno počnu da rade na sebi, krenu da žive svoj pun potencijal, pa nastavite tamo gde ste stali, a neki prosto odu svojim putem i to je potpuno u redu. Nisu sva prijateljstva predviđena da traju zauvek, neka su sezonska, neka su sa važnim razlogom, a retka za ceo život. Baš kao i partnerstva, kada ispune misiju, skroz je u redu završiti odnos sa tom osobom ili pustiti odnos da poprimi neki drugi oblik, bilo prijateljstva, bilo udaljenja i kompletnog gubljenja kontakta. Treba graciozno nastaviti dalje bez ružnih osecanja i sa zahvalnošcu što nas je taj odnos baš u toj formi doveo tu gde smo sada. Ovo nije nešto što nam je prirodno, vec nešto na čemu se radi, što se uči i što dođe sa godinama. Partnera i prijatelja birajte tako da se raduju vašem uspehu i slave vaša postignuca. Da zajedno kujete planove i osvajate vrhove. Da ste jedni drugima podrška, da imate poverenje i dobru komunikaciju, a onda ce sve biti moguće.

NE PODRŽAVAMO HEJT

POVREENI LJUDI POVREUJU LJUDE

Često možemo da nekoga iznerviramo samim tim što smo svoji i autenticni i što govorimo svoju istinu. Obratite pažnju na hejtere i uvidećete da samo povređeni ljudi koji su tužni i uplašeni, a osećaju se nemoćno u svom životu, imaju potrebu da povređuju ostale. Kada neko usmerava svoju pažnju na vređanje vas, on najviše bola nanosi sebi. Zato je najbolji lek da se pomolimo za tu osobu i imamo saosećanja, jer svakako nije lako biti u takvoj glavi. Verujem da nikada niste imali situaciju da vas uspešniji ljudi od vas vređaju. Uglavnom to rade oni kojima je san da žive život poput vašeg i ne shvataju da i oni to mogu, ali da moraju prvo da izađu iz svoje glave i promene svoja ukorenjena uverenja i uhvate se u koštac sa svojim strahovima. To nije lako, ali šta je alternativa? Životarenje i mizerno provođenje vremena na ovoj magičnoj planeti koja nam je data da ispunimo svoju životnu misiju i da dosegnemo svoj maksimalni potencijal. Kada postanete javna osoba, prosto ćete morati da izgradite tvrdu kožu i da praktikujete kratku memoriju, jer će vam to pomoći da vreme izgubljeno na hejtere uložite u lični rast i razvoj, a to je investicija koja se uvek isplati i višestruko vrati. Savet: Kreirajte folder sa svim poklonima, pismima, slikama koje ste dobili u znak podrške od ljudi kojima ste promenili i unapredili život i kada nesrecni i tužni ljudi krenu na hajku protiv vas, imacete svoj folder koji je cista, topla energija i svetlost. A svetlost uvek pobeđuje mrak.

NE PODRŽAVAMO MORANJE, SVE SMO SE NAMORALE

NIŠTA NE MORA I SVE MOŽE

Mrziš webinare? Nemoj da ih snimaš. Ne voliš da pišeš? Snimaj se. Ne voliš da se fotkaš? Pricaj kroz Insta price. Prestani da radiš ono što mrziš i da pratiš tuđi put i ono što većina kaže. Uspešni ljudi igraju po svojim pravilima. Radi šta radiš i inace, gradi publiku ljudi sličnih tebi kojima će tvoje priče da znace. Slušaj njihov feedback, uvek radi na sebi, jer time radiš na svom poslu. Kada se umoriš, osami se, povuci se u topli dom, meditiraj, čitaj, piši i vrati se jača, snažnija i kreativnija nego ikada. Uvek pričaj kako pričaš inače. Ako psuješ, psuj. Ako grešiš gramatiku, greši i kreiraj dalje. Oni kojima je stalo do tvoje poruke i suštine, neće se baviti formom. Kada dobiješ feedback, uvek se zapitaj da li ga neko šalje da bi ti pomogao da budeš bolja u tvom poslu ili da bi samo pokušao da te unizi ili povredi kako bi uzdigao sebe, jer se oseća nebitno. Uvek uradi trostruki filter pre nego što nešto kažeš ili uradiš. Ako to što želiš reći nije 100% istinito, pozitivno i korisno bolje ćuti, svetu ne treba još trolova i nesrećnih ljudi. Pretvori svoje prepreke i izazove u inspiraciju i piši o tome. Bacaj kuglice od hleba pored puta kao u Ivici i Marici, kako bi ljudima pomogla da pronađu svoj put i uče kroz tvoje greške. Neke stvarno ne moramo da iskusimo na svojoj koži. Kada pomažeš drugima, ti pomažeš najviše sebi da porasteš, stekneš samopouzdanje i usavršiš ono što vec znaš. Kada god sam poklonila nešto nekom drugom, uvek bih dobila divan osecaj kao poklon nazad. Kada god sam osnažila nekog drugog, osnažila sam istovremeno i sebe. Ima li šta lepše od spoznaje da si doprineo da se neko oseca bolje ili ulepšao neciji dan?

NE PODRŽAVAMO GAJENJE STRAHOVA

PROĐI KROZ SVOJ STRAH

Da li se plašiš da budeš autenticna i svoja? Da li se plašiš da kažeš šta misliš zbog kritike onih koji te i onako ne poznaju i vide u tebi ono što žele, a ne ono što jesi? Kada istupiš i kažeš šta osecaš, rizikuješ ismevanje, uvrede i klevetu, ali kada ne istupiš, rizikuješ da izdaš sebe, a to je složicemo se mnogo gore. Kada uveče legnem u krevet znajući da sam još jedan dan provela živeci kao da mi je poslednji i da nikome nisam ostala dužna ni hvala ni lepu rec ni iskreni feedback, spavam mirnije. Kada god sam istupila i bila iskrena i delila stvari vezano za moju operaciju tumora, gubitak kose, depresiju, anksioznost, paniku od gužve, uvek sam nailazila na podršku i vezivala se još više za žene koje proživljavaju isto, samo ne pišu javno o tome. Pomogla sam im da se osecaju manje same, a one su meni preporučile knjige, tretmane, suplemente i podelile svoje priče sa mnom i dale mi najlepši poklon, iskreno poverenje i podršku. Koje si divno biće danas zakinula da profitira od tvoje iskrenosti i životne price, plašeci se mediokriteta koju su oduvek kamenovali hrabe, autentične i harizmatične ljude koji imaju ono što oni nikada neće, a to su hrabrost i volja da budu svoji na svom životnom putu? Šta ceš dobiti ako gradiš prisustvo i biznis bazirano na onome što nisi i nećeš i ne smeš? Šta ceš dobiti ako budeš razvodnjena verzija nekog drugog? Razmisli o tome. Niko nije postao globalno uspešan kopirajući druge. Trči svoju trku i neceš imati takvu frku.

NE PODRŽAVAMO STAVLJANJE SVIH DRUGIH ISPRED SEBE

Da li se osecaš sebično i krivo i pohlepno kada castiš sebe frizerom, masažom, šopingom, bioskopom, vecerom ili šminkom? Kada si poslednji put kupila sebi cveće koje ti se dopada? Da li misliš da je sebično brinuti o sebi na taj nacin? Ako nam je caša uvek poluprazna, teško da će moci da preliva i da u njoj bude dovoljno i da inspiriše druge. Maska ide prvo tebi, pa potom detetu, kako u avionu, tako i u životu. Moraš da se izboriš za sebe i svoje želje. Moraš da pocneš da brineš o sebi, dok ne bude prekasno. Drugi ce primetiti da ti je loše tek kada vrag bude odneo šalu. Nemoj da cekaš da dobiješ ozbiljnu boleštinu da bi pocela da brineš o sebi. Šta god za tebe znaci briga o sebi, napravi plan i zakaži termin u raspored kao što zakazuješ sastanak sa klijentom, jer da se ne lažemo, ako to ne zakažeš, nece se magicno desiti samo od sebe. Nekome to znaci frizer, nekome masaža, nekome kolaci u omiljenoj poslatičarnici, nekome plaćanje čistačice ili dadilje, kako bi više vremena provela kvalitetno sa decom umesto sa krpom, a nekome putovanja i vikendi van grada. Prestani da osuđuješ druge žene i njihove izbore i fokusiraj se na svoje. Ako neko fura Chanel, a ti nosiš martinke, to ne znači da obe nemate istu potrebu, a to je da ugodite sebi i ulepšate svoj dan.

NE PODRŽAVAMO ŽENE KOJE NE PODRŽAVAJU DRUGE ŽENE

POSTOJI POSEBNO MESTO U PAKLU ZA ŽENE KOJE NE PODRŽAVAJU DRUGE ŽENE!

Žene koje su bile kod mene na radionici i žene iz mog bližeg okruženja bave se sličnim oblastima: fitnes, psihologija, radionice, društvene mreže, slikanje, kuvanje. Da li to znaci da su one jedna drugoj konkurencija? Apsolutno ne! One su jedna drugoj inspiracija. Svaka od njih imala je drugi životni put. Svaka drugacije vidi istu stvar. Svaka ima svoj ugao gledanja i svaka ima svoju ciljnu grupu. Postoji posebno mesto u paklu za žene koje ne podržavaju druge žene i u to zbilja verujem. Ne može tebi niko da bude konkurencija, jer i da neko od reci do reci iskopira tvoj tekst ili radionicu, nikada nece moci da fabrikuje tvoju harizmu i energiju dok to pišeš ili pricaš. Pozdravi strah i nesigurnost i uplovi u inspiraciju, jer jake žene ohrabruju druge žene i utabavaju im put umesto da gledaju ko ih kopira i ko radi slicnu stvar. One se fokusiraju na to kako da nekoga podignu, a ne spuste.

Jovana online kurs Jovana online kurs

Pomoći ću ti da podigneš svoj biznis na viši nivo

1

Veliki rast utemeljen na kvalitetu

Više poseta tvom sajtu, pratilaca na mrežama i email pretplatnika.

2

Više para

Svakako nam je cilj da zarađuješ više novca već posle prvih mesec dana.

3

Više vremena

Što više budeš radila na biznisu, a ne u biznisu, imaćeš više vremena.

4

Više zabave

Stalno organizujemo meetupe, mastermindove, seminare, webinare i radionice i kao članica našeg programa, ti si pozvana!

5

Više mira u glavi

Nema više razmišljanja šta radi, a šta ne radi. Odmah dobijaš oprobane metode uspeha i kada to primeniš, uspeh je zagarantovan.

Popuni prijavu za više informacija

Pogledajte moj YouTube kanal