Kako bi tvoj biznis izgledao kada bi prestala da prodaješ sate i počela da kreiraš rezultate?

Pridruži se mom Master Mind programu i oseti na svojoj koži šta znači biti u istoj grupi žena na istoj misiji sa posvećenim mentorom.

Kreiraj online biznis u skladu sa svojim željama i potrebama.

Nova runda kreće 1.4.2022.

Featured in:

Šta moje polaznice kažu o programu...

Moje klijentkinje su psiholozi, koučevi, lingvisti, nutricionisti i fitnes treneri. Da li to znači da su one jedna drugoj konkurencija?

Apsolutno ne! One su jedna drugoj inspiracija i podrška. 

Svaka od njih imala je drugi životni put. 

Svaka drugačije vidi istu stvar. 

Svaka ima svoj ugao gledanja i svaka ima svoju ciljnu grupu. Upoznaj neke od njih ispod...

Psihoterapeutkinja 

Sara Peranić je psihoterapeut na misiji da ženama pokaže što sve mogu postići (u životu i poslu) radom na sebi - kada počnu verovati same u sebe. Spojivši svoje dve strasti, psihoterapiju i preduzetništvo, kreirala je program u kojem podučava žene kako da promenom uverenja i slike o sebi počnu da ostvaruju velike ciljeve.

Tamara Etera testimonial

Mentor ženama (Dozvola za Uživanje) 

Tamara Etera je mentor ženama na putu ličnog razvoja. Njen rad spaja strast za duhovnošću, širenjem svesti, seksualnošću i utelovljenjem. Njena misija je stvaranje sklada izmedju muškog i ženskog principa unutar svake od nas - koji prirodno rezultuje uživanjem. Dozvola za uživanje je mentorski program namenjem ženama koje žele da dožive dublje uživanje u sopstvenom životu i telu.

 

Marija Knezevic Doktorica za insulinsku rezistenciju

Doktorica za insulinsku rezistenciju 

Marija Knežević je doktor medicine koji pomaže ženama da se trajno reše insulinske rezistencije promenom načina ishrane.
Autor je online programa ZdravoJedi, kroz koji ih uči kako da bez gladovanja i gledanja na sat povrate zdravlje i oslobode se umora i viška kilogama.
Živi ono što radi, a radi onako kako želi - posvećeno, bez žurbe i u pozitivnoj atmosferi.
Na taj način, greške postaju lekcije, a stare navike, koje su dovele do problema, postaju nove, koje isti problem rešavaju.

ivana_kafeterija_26

Mentor ženama za kreiranje prodajnog levka

Ivana Stankov je kreator programa Tvoj prodajni levak kroz koji pomaže ženama da povećaju prodaju i rade to sa lakoćom i uživanjem. Veruje u to da je spoj marketing alata i rada na svojoj glavi formula za uspešan biznis.

Mentor ženama (mastermind pisanja)

Jelena Dišević veruje da su pogrešno odabrane reči glavni kamen spoticanja na putu od kreiranja neodoljive biznis ponude. Kreator je online programa MASTERMIND PISANJA | Misli - Piši - Prodaj , gde svaka preduzetnica nauči da govori jezikom svog idealnog klijenta i umesto da ga rečima zbuni i prodaju juri, idealni klijenti dolaze njoj.

Mentor ženama (Umetnost elegantne prodaje) 

Zorana pomaže koučevima i energetskim praktičarima da svoje usluge prodaju na mreži bez grča u stomaku.  Kroz njen autorski program Umetnost elegantne prodaje pomaže im da dođu do svojih idealnih klijenata preko Instagrama i prodaju u skladu sa sobom i svojim vrednostima.

Meetup druženje u Beogradu

Kada žene kreiraju vremensku i finansijsku slobodu kakvu zaslužuju i postanu sposobne da donose svoje odluke svet se menja na bolje!

Online koučing program je SAMO za žene koje posluju u sledećim oblastima: 

 • psihoterapija
 • koučing
 • jezici
 • nutricionizam
 • fitnes industrija

Nisi sigurna da se tvoj biznis uklapa? Pošalji mi upit na email i odgovor dobijaš u 48h.

Koje je tvoje zašto za započinjanje tvog biznisa?

 • Kvalitetno vreme sa dragim ljudima?
 • Sloboda da ulažeš u sebe kroz programe u koje veruješ bez griže savesti?
 • Opcija da deci priuštiš bolje obrazovanje i hobije koji ih raduju?
 • Vreme i novac za humanitarni rad u koji veruješ?

Ovo su tvoji razlozi da ostaneš u biznisu, čak i kada dođu ružni trenuci, a doći će. Osećaj da svakog jutra kada ustaneš znaš da radiš ono za šta si rođena i ono u čemu uživaš nema cenu.

Šta moje polaznice kažu o programu...

Ovaj program je za tebe ako:

 • Želiš da prestaneš da prodaješ sate i počneš da kreiraš rezultate
 • Treba ti podrška žena sličnih tebi i zajednica sa kojom možeš da pričaš o svom biznisu
 • Posvećena si izgradnji biznisa po svojoj meri i spremna da preuzmeš kompletnu odgovornost i zaslugu za isti
 • Želiš da naučiš da privučeš samo klijente koji su posvećeni, a ne blago zainteresovani da kreiraju rezultat koji im prodaješ kroz svoj online program ili koučing paket

Poslušaj što žene iz mog programa imaju za podeliti o svom putu kreiranja biznisa i uspeha!

"Čim sam primijenila sve lekcije u programu, unutar 10 mjeseci sam izgradila jako profitabilan posao!

U programu mi je najviše pomoglo to što sam znala točno kada mogu očekivati prepreke. I onda kada su se one dogodile, ja sam na njih bila spremna i puno sam se lakše i brže sa njima suočila." -
Sara Peranić

"Povratila sam svoju investiciju u ovaj program i zaradila čak 10 puta više.

Najvrednije što sam dobila kada sam ušla na ovja program jeste da imam priliku da vidim šta Jovana i ostale žene rade, a drugi to nazivaju "nemogućim" i da se onda usudim da i sama uradim isto." -
Jelena Dišević

"Nikad neću zaboraviti momenat kada sam dala svoju posljednju platu na Jovanin program ... i dan danas govorim da mi je to bila jedna od najboljih odluka i za sebe i za moj biznis.

Ono što bi izdvojila i što prije nisam imala jeste da sam razvila sposobnost da postavim jasne granice. Drugo, naučila sam kako da naplatim punu cebu mojih usluga. I naravno jedna od ključnih stvari jeste da sam krenula da radim stvari pre nego što sam na njih spremna.

Moju investiciju u Jovanin program vratila sam za samo mesec dana!" -
Zorana Ivanić

"Uz Jovanu sam sve svoje znanje struktuirala i uspešno lansirala svoj program Dozvola za uživanje.


Pomogla mi je da prestanem da svaštarim i mislim da nisam dovoljno dobra i da to što imam da pružim nije dovoljno. Pomogla mi je da sebi dam dozvolu da uložim veći novac u mentore iz svog polja rada. Pomogla mi je da više cenim sebe i svoj put i da shvatim da nije sebično brinuti o sebi i ulagati u sebe.

Najvrednija stvar koju sam dobila je jasnoća kako će teći moj put razvoja biznisa, mreža žena na istom putu i stalna podrška." - Tamara Etera

MASTERMIND

Biznis po tvojoj meri

Prestani da prodaješ sate i počni da kreiraš rezultate!

Ovo nije online kurs. Ovo je biznis koučing program od 4 meseca sa bonusima koji obuhvataju audio, video i PDF materijale. On pre svega obuhvata intenzivan rad u trajanju od 4 meseca u grupi žena koje prolaze kroz istu metodologiju zajedno.

Česta pitanja žena

Da li moraš da imaš sajt?

Ne. Jedino što moraš je da imaš jedan jasan problem koji rešavaš jednoj jasnoj osobi koja je tog problema svesna, traži rešenje i spremna je da za njega plati.

Moja filozofija je da sa što manje resursa (uloženog vremena, novca i energije) postignemo što veći povraćaj na uloženu investiciju vremena, novca i energije.

Što se mene tiče, ni sajt ti nije obavezan, on je samo plus, što ne znači da bez njega ne možeš da imaš biznis. Kvalitet je bitan, a ne kozmetika. Ako nemaš kvalitet i ekspertizu, džabe ti savršen sajt, fotke i mreže, prodaje neće biti.

Da li odmah dobijam sve materijale?

Da, odmah dobijaš pristup apsolutno svemu. Na mom programu nema toga da ja glumim mamu i puštam module na dve nedelje da bih vam davala znanje na kašičicu. Niste bebe i morate da naučite da varite i kamenje ako stvarno želite svoj biznis.

Ne tretiram vas kao decu, nego kao ozbiljne poslovne žene koje su spremne da preuzmu odgovornost za svoj posao i svoj život. Radim samo sa ženama koje su spremne da rade. Nisam tu da te motivišem, jer ako ne znaš sama svoje zašto, završićeš pre nego što si i počela.

Biram da radim sa ženama koje su naučile da im ne treba tuđi tutorijal za život i biznis nego grade svoj, a od mene dobijaju konkretne savete, alate i principe uspešnosti u digitalnom biznisu i podršku na putu.

Kada kupiš program, dobijaš sav materijal odmah. To znači da odmah učiš najbitniju veštinu za biznis, a to je fokus, znači da ti biraš šta konzumiraš, kojim redom i kada.

U biznisu je ključno da naučiš da brzo donosiš odluke i da staneš iza njih. U mom programu ćeš naučiti kako da se baciš u vatru i radiš i dobijaš povratnu informaciju o tome šta radi, a šta ne radi, a ne da razmišljaš u nedogled bez ikakvih rezultata.

Da li je ovaj program za zauzete mame?

Apsolutno da!

Bolje je 45 minuta dnevno uložiti na prave stvari, nego ceo dan u prazno, a zauzete mame to znaju najbolje, jer su u prilici koja zahteva od njih da postanu super organizovane kada je u pitanju njihovo vreme i energija.

Mame su mnogo bolje organizovane zapravo.

Preko 80% žena sa programa su mame, imamo nekoliko mama sa petoro dece.

Ako mogu one, možeš i ti.

Šta ako nisam spremna i ako nemam dobru ideju?

Nikad nisi spremna za biznis, dete, brak…

Uvek imaš neku ideju od koje možeš da počneš i kapacitet da je razvijaš i učiš na tom putu.

Jasnoća i samopouzdanje dolaze iz redovne akcije, a ne razmišljanja.

Niko nikada nije spreman da počne dok ne počne.

Ne počinjemo zato što smo sega-mega spremne, nego zato što smo donele odluku.

Da li je program za mene ako imam proizvodni biznis?

Ne.

Da li je program za mene ako ne znam tehnologiju?

Dovoljno je da znaš ili sama naučiš kako da koristiš neku mrežu po tvom izboru.

Koja industrija pravi najbolje rezultate sa programom?

Najbolje rezultate su kreirale žene koje se bave psihoterapijom, koučingom, fizioterapijom, fitnesom, jogom, jezicima, radom s bebama i decom, edukacijama i poslovnim konsaltingom.

Koliko program traje? 

Program traje 4 meseca što je dovoljno vremena da vratiš uloženu investiciju i izgradiš stabilnu bazu za svoj online biznis.

Šta moje polaznice kažu o programu...

Biznis po tvojoj meri Master Mind

Jovana Miljanović

Jovana od 2016.godine kroz svoje programe pomaže ženama da izgrade biznis i život po svojoj meri.


Od nule, sa idejom i blogom započetim 2011.godine kreirala je biznis koji joj obezbeđuje život po njenoj meri što za nju znači sloboda izbora da radi odakle želi, kada želi i sa kim želi. 


Da bude ono što jeste, radi ono što joj se radi i sarađuje samo sa onima sa kojima deli iste životne vrednosti. Bira da radi sa ženama koje kroz svoju izabranu karijeru kreiraju pozitivne promene u svetu oko nas i žive život baš po svojoj meri.

© 2023, Jovana Miljanović    I   Uslovi korišćenja    I  Politika privatnosti