Jovana Miljanovic Logo
Jovana ebook

Želiš da unaprediš marketing i prodaju?

Ako ne znaš šta je tvoj sledeći korak, ali znaš da želiš da zarađuješ više i radiš pametnije, onda će ti ova metoda u pet koraka pomoći da postaviš prioritete, postigneš jasan fokus i doneseš ključne odluke koje će ti omogućiti da kreiraš biznis po tvojoj meri.

Kako izgleda život i biznis baš po tvojoj meri?

 • Kvalitetno vreme sa dragim ljudima?
 • Sloboda da putuješ svetom i upoznaješ nove kulture?
 • Opcija da deci priuštiš bolje obrazovanje i hobije koji ih raduju?
 • Vreme i novac za humanitarni rad u koji veruješ?

Ovo su tvoji razlozi da ostaneš u biznisu, čak i kada dođu ružni trenuci, a doći će. Osećaj da svakog jutra kada ustaneš znaš da radiš ono za šta si rođena, što si sama izabrala i ono u čemu uživaš nema cenu.

Jovana Miljanovic

Metod prilagođen našem tržištu

DOBIĆEŠ KONKRETNE KORAKE PRIMENLJIVE U NAŠEM REGIONU

Od preko 1000 žena koje su prošle moju radionicu uživo od 2016.godine do juna 2019.godine i preko 600 žena koje su prošle moj online kurs najbolje rezultate su kreirale one koje se bave fitnesom i zdravim životom, psihoterapijom i lajf koučingom, jezicima i prodajom digitalnih kurseva i knjiga. Pored njih neočekivan uspeh u prodaji preko mreža napravile su žene koje se bave trajnom šminkom, estetskom i korektivnom medicinom i zubarke. Svaka je pratila istih pet koraka moje metode koje ćeš videti ispod.

Šta dobijaš?

Ako očekuješ mapu puta i smernice na putu od nekoga ko je taj isti put prošao, predlog za najefikasnije načine rada, vreme za koje je realno očekivati željene rezultate i budžet koji je neophodno uložiti, ovo je kurs za tebe.

Videćeš kako je jednostavno kada kristalno znaš koja je tvoja zona genijalnosti i gde je zlatni presek između onoga što voliš i u čemu kidaš i što drugima treba. Naučićeš kako da definišeš jasnu ciljnu grupu, kreiraš sadržaj koji ljudima daje rezultate i pre nego što ti plate i izgradiš zajednicu na mreži oko tvog proizvoda ili usluge. Naučićeš kako da šalješ uvek jasnu konzistentnu poruku kome, kako, zašto, i kada prodaješ, tako da neće biti gubljenja klijenata usled zbunjenosti tvojom porukom i prezentacijom. Naučićeš kako da strateški razmišljaš i kreiraš sadržaj kakav klijenti žele i kakav dovodi do prodaje. Naučićeš kako da prodaješ sa lakoćom i uživanjem, tako da si komforna sa tim, jer ako nisi, onda nemaš biznis, nego hobi.

Ne znaš šta je tvoj sledeći korak? Želiš više klijenata? Želiš da oslobodiš vreme i kreiraš pasivan prohod od digitalnih proizvoda? Ovo je kurs za tebe.

5 Modula

1

Šta dobijaš?

Prve nedelje definišemo ciljnu grupu, kreiramo idealnog kupca, radimo istraživanje navika idealnog kupca i pravimo popis tema koje njega ili nju zanimaju. Faza zvana KO.

2

Tvoj lični brend

Druga nedelja je faza zvana ZAŠTO, jer je tu važno da kroz osećaj, energiju, boje, način govora klijent upozna tebe i oseti tvoje zašto. Zašto radiš to što radiš? Kome najviše želiš da služiš i pomogneš? Zašto te to pali?

3

Tvoj sadržaj

Treće se nastavljamo baviti sadržajem i unapređujemo isti i krećemo jaču komunikaciju sa zajednicom. Bacamo udice, radimo istraživanje tržišta i gledamo kako da kreiramo sadržaj koji ljudima najviše pomaže. Faza zvana KAKO, jer tu stičemo uvide o tome sa čim naša zajednica najviše klikće.

4

Tvoj prodajni levak

Četvrto izlazimo sa ponudom koja je do tada spremna sa kvalitetnom prodajnom stranicom, čak i ako nemamo sajt i beležimo metrike.

5

Tvoj rast i razvoj

Peto radimo strateške saradnje sa drugim brendovima i unapređujemo veštine komunikacije, prodaje i pregovaranja. Tražimo utiske od korisnika, podržavamo svoju zajednicu i održavamo odnos sa postojećim klijentima.

Pored audio materijala dobijaš...

 • Brending priručnik da ti pomogne oko izgradnje brenda i vizuelnog identiteta.
 • Ebook Biznis po tvojoj meri koji se zasebno prodaje po ceni od 27 eura.
 • Dnevnike sa pitanjima koja ti pomažu da naučiš da gledaš kroz biznis naočare i naučiš da veruješ svojim odlukama koji se zasebno prodaju po ceni od 30 eura.
 • Bonus materijal za dalje učenje.
 • Template za izgradnju Media Kita.
 • FB grupu zatvorenu sa 600+ žena iz celog sveta koje su prošle kurs i mogu da ti pomognu sa tipičnim pitanjima koja nas muče na početku.
 • Prisustvo na zatvorenim meetup druženjima koja smo do sada imale u Beogradu, Novom Sadu, Zagrebu, Dubaiju, Njujorku, Torontu
 • Pristup meni preko mejla petkom za sva pitanja i nedoumice.
 • Pristup mojim ljudima za sve vezano za vebsajt, dizajn i development, reklamne kampanje, fotografiju, video sadržaj itd.

Brendovi sa kojima sam radila

Kako izgleda život i biznis baš po tvojoj meri?

Petak je dan za besplatne konsultacije, a za vas sam uvek tu i u zatvorenoj FB grupi za polaznice kursa.

Bićeš sposobna da uz moju pomoć i podršku osmisliš tvoju strategiju, prodajni levak od kojeg ti se neće dizati kosa na glavi i održivu formulu sadržaja koji će služiti tvojoj zajednici. Za pomoć na putu moći ćeš da se obratiš meni i mom timu. Nakon ovog kursa nećeš imati više u glavi izgovore, strah, dramu, brigu, zbunjenost i nesigurnost i tvoj biznis plan će biti jasan kao dan. Iako mnogo volim svoj posao to apsolutno nije sve što imam.

Meetup druženja, zatvorena FB grupa i konsultacije petkom moj su način da osiguram da budeš deo zajednice žena koja nalazi način umesto izgovora.

Jovana online kurs

Šta bi se promenilo u tvom životu
kada bi zaista imala jasan fokus?

Jovana Miljanovic fokus

Kreirala bi biznis i život po svojoj meri.

Radila sam sa ženama od 30 do 65 godina koje su psiholozi, lingvisti, edukatori, astrolozi, treneri, lajf koučevi, virtuelni asistenti, fotografi, organizatorke venčanja, kopirajteri, šminkerke, plastični hirurzi, zubarke, nutricionisti, joga učiteljice, veterinarke, i logopedi. Svima im je bilo potrebno da nauče da prodaju na svoj način i to je upravo ono što moj kurs garantuje.

Nađi ih na mreži i pitaj za iskustvo rada sa mnom: Dragana Vasiljević, Katarina Peruničić, Nada Piliškić, Tatjana Popović, Dunja Vesić, Andrijana Božić, Lea Išmiragić, Snežana Prokić, Karolina Herbut, Jovana Vilimonović, Hana Stamatović, Nataša Vukmirović, Marina Prelić, Jelena Jakovljević, Marta Jovanović, Snežana Šundić, Ivana Marinković Mandić, Aleksandra Birta, Jovana Rikalo, Marija Krsmanović, Ana Markov, Milena Milošević...

Šta o kursu kažu korisnici?

Ostavi nam svoj email.

0
  0
  Dodati proizvodi
  Tvoja korpa je praznaVrati se u shop