Jovana Miljanovic Logo

ONLINE PROGRAM

Želiš da unaprediš marketing i prodaju?

Pomažem ženama da zarađuju više i rade pametnije kako bi imale više vremena i energije za ono do čega je njima stalo. Moja metoda u pet koraka daje jasne smernice kako da postaviš poslovne prioritete, postigneš jasan fokus i doneseš ključne odluke koje će ti omogućiti da kreiraš biznis po tvojoj meri.

Kako izgleda život i biznis
baš po tvojoj meri?

 • Kvalitetno vreme sa dragim ljudima?
 • Sloboda da ulažeš u sebe kroz programe u koje veruješ bez griže savesti?
 • Opcija da deci priuštiš bolje obrazovanje i hobije koji ih raduju?
 • Vreme i novac za humanitarni rad u koji veruješ?

Ovo su tvoji razlozi da ostaneš u biznisu, čak i kada dođu ružni trenuci, a doći će. Osećaj da svakog jutra kada ustaneš znaš da radiš ono za šta si rođena i ono u čemu uživaš nema cenu.

jovana miljanovic jovana miljanovic

Šta dobijaš?

Ako očekuješ mapu puta i smernice na putu od nekoga ko je taj isti put prošao, predlog za najefikasnije načine rada, vreme za koje je realno očekivati željene rezultate i budžet koji je neophodno uložiti, ovo je kurs za tebe.

Videćeš kako je jednostavno kada kristalno znaš koja je tvoja zona genijalnosti i gde je zlatni presek između onoga što voliš i u čemu kidaš i što drugima treba. Naučićeš kako da definišeš jasnu ciljnu grupu, kreiraš sadržaj koji ljudima daje rezultate i pre nego što ti plate i izgradiš zajednicu na mreži oko tvog proizvoda ili usluge. Naučićeš kako da šalješ uvek jasnu konzistentnu poruku kome, kako, zašto, i kada prodaješ, tako da neće biti gubljenja klijenata usled zbunjenosti tvojom porukom i prezentacijom. Naučićeš kako da strateški razmišljaš i kreiraš sadržaj kakav klijenti žele i kakav dovodi do prodaje. Naučićeš kako da prodaješ sa lakoćom i uživanjem, tako da si komforna sa tim, jer ako nisi, onda nemaš biznis, nego hobi. Naučićeš kako da postaviš jasne emocionalne granice klijentima, staneš iza svoje cene i jasno prezentuješ svetu svoju vrednost.

Ne znaš šta je tvoj sledeći korak? Želiš više klijenata? Želiš da oslobodiš vreme i kreiraš pasivan prohod od digitalnih proizvoda? Ovo je program za tebe.

Jovana Miljanovic Online program

Cena programa

700€

500€

Stara Cena

Dostupno do 1.5.2021.

Metod prilagođen našem tržištu

DOBIĆEŠ KONKRETNE KORAKE PRIMENLJIVE U NAŠEM REGIONU

Od 750 žena koje su prošle moj online kurs najbolje rezultate su kreirale žene koje se bave fitnesom, zdravim životom, psihoterapijom, lajf koučingom, MLM marketingom, jezicima, radom s decom i jogom. Svaka je pratila istih pet koraka moje metode koje ćeš videti ispod.

 1. 5 MODULA sa 32 audio lekcije
 2. BONUS Boris Pohulek tri modula: Mapa za kreiranje biznisa uz pomoć onlajn alata u 2021, Pravila igre nove ekonomije, Principi uspešne komunikacije i pregovaranja
 3. BONUS modul: Kreiranja Instagram zajednice Andrijane Božić
 4. BONUS modul: Građenja samopouzdanja u preduzetništvu Sare Peranić
 5. EBOOK Biznis po tvojoj meri, Ebook Ciljna grupa, Biznis dnevnik, Brending priručnik
 6. EMAIL konsultacije sa mnom
 7. Biznis Q & A Zoom grupni koučing na 2 nedelje koji se čuva za gledanje posle
 8. MEETUP druženja uživo
 9. Snimci starih privatnih webinara
 10. FAQ (česta pitanja na početku) folder plus AMA folder (ask me anything anytime)
 11. Besplatne konsultacije sa ženama iz grupe na teme u kojima su one eksperti i prilika da ti ponudiš svoje znanje i pomoć i ekspertizu drugima
 12. Internacionalna zajednica od 750 žena u privatnoj FB griupi za podršku, besplatni koučing i konsultacije, građenje novih prijateljstava, i bivanje u novom zdravom podržavajućem okruženju
 1. Program ne može da ti pomogne oko organizacije posla i vremena, jer to spada pod organizaciju uma i to moraš sama sa svojim psihoterapeutom i koučem.
 2. Program nije za tebe ako želiš da postaneš influenser i prodaješ oglasni prostor. Program je za one koji imaju i žele da ponude vrednost u oblasti u kojoj su stručnjaci. Za one koji žele da prodaju više proizvoda pravim ljudima, a ne bilo kome. Za one koji vrednuju kvalitet iznad kvantiteta.
 3. Program nije specijalizovano znanje gde te učim tehnički deo FB kampanje, dizajn ili development. To znanje je dostupno svuda – što besplatno, što za pare i menja se na mesečnom nivou, a ionako ćeš plaćati stručnjake za taj deo ako planiraš da ga odradiš valjano, jer ako pokušaš da odjednom uradiš sve, uradićeš veliko ništa. Ako budeš želela da učiš o tome, imamo žene u grupi koje se time bave, ali to nije razlog zašto ćeš prodavati više, ako ne budeš imala zdravu bazu i postavku posla o čemu te moj program uči.
 1. DA LI MORAŠ DA IMAŠ SAJT?
  Ne. Jedino što moraš je da imaš jedan jasan problem koji rešavaš jednoj jasnoj osobi koja je tog problema svesna, traži rešenje i spremna je da za njega plati. Naučiću te kako da radiš organski marketing koji donosi rezultate merljive u prodaji. Moja filozofija je da sa što manje resursa (uloženog vremena, novca i energije) postignemo što veći povraćaj na uloženu investiciju vremena, novca i energije. Što se mene tiče, ni sajt ti nije obavezan, on je samo lep plus, što ne znači da bez njega ne možeš da imaš biznis. Kvalitet je bitan, a ne kozmetika. Ako nemaš kvalitet i ekspertizu, džabe ti savršen sajt, fotke i mreže, prodaje neće biti.
 2. Nema delegiranja odgovornosti na program, mentora ili ikoga sem tebe. Da li ti to zvuči strašno ili uzbudljivo?
  Na mom programu nema toga da ja glumim mamu i puštam module na dve nedelje da bi​h​ vam davala znanje na kašičicu. Niste bebe i morate da naučite da varite i kamenje ako stvarno želite svoj biznis.
  Ne tretiram vas kao decu, nego kao ozbiljne poslovne žene koje su spremne da preuzmu odgovornost za svoj posao i svoj život. Radim samo sa ženama koje su spremne da rade. Nisam tu da te motivišem, jer ako ne znaš sama svoje zašto, završićeš pre nego što si i počela. Zato i odbijam 99% žena koje mi pišu sa upitom za moj onlajn program, jer iz mejla vidim da li neko hoće da ga vodiš za ruku, a da on tako ne donosi svoje odluke i preuzme odgovornost da stane iza njih ili hoće da mu daš svoje znanje i da se odmah baci u primenu i krene da gradi biznis po svojoj meri.
  Ja radim sa ženama koje su naučile da im ne treba tuđi tutorijal za život i biznis nego grade svoj, a od mene dobijaju principe uspešnosti u digitalnom biznisu i podršku na putu. Kada kupiš program, dobijaš sav materijal odmah. To znači da odmah učiš najbitniju veštinu za biznis, a to je fokus, znači da ti biraš šta konzumiraš, kojim redom i kada. Program je just in time znanje, što znači da koristiš deo koji ti treba kada ti treba, a ne just in case, gde ti samo trpaš, trpaš, trpaš informacije, a ništa ne primenjuješ. U biznisu je ključno da naučiš da brzo donosiš odluke i da staneš iza njih. U mom programu ćeš naučiti kako da se baciš u vatru i radiš i dobijaš povratnu informaciju o tome šta radi, a šta ne radi, a ne da razmišljaš u nedogled bez ikakvih rezultata.
 3. Da li je ovaj program za zauzete mame?
  Bolje je 45 minuta dnevno ​uložiti ​na prave stvari, nego ceo dan u prazno, a zauzete mame to znaju najbolje, jer su u prilici koja zahteva od njih da postanu super organizovane kada je u pitanju njihovo vreme i energija.
  Mame su mnogo bolje organizovane zapravo. ​Preko 80% žena sa programa su mame, imamo nekoliko mama sa petoro dece. Ako mogu one, možeš i ti.
 4. Šta ako nisam spremna i ako nemam dobru ideju?
  Nikad nisi spremna za biznis, dete, brak… Uvek imaš neku ideju od koje možeš da počneš i kapacitet da je razvijaš i učiš na tom putu. Jasnoća i samopouzdanje dolaze iz redovne akcije, a ne razmišljanja. Niko nikada nije spreman da počne dok ne počne. Ne počinjemo zato što smo sega-mega spremni, nego zato što smo doneli odluku.
 5. Da li je program za mene ako imam proizvodni biznis?
  Samo 20% žena sa programa ima proizvodni biznis, jer uglavnom ne primam na program žene koje imaju proizvodni biznis dok se ne čujemo preko mejla da proverim da li imaju zdrav biznis model u rukama, dobru mažu i plan za rast, jer u suprotnom ne postoji taj marketing koji može da izvadi loše postavljen proizvodni biznis. Javi mi se na mejl da vidimo da li je tvoj mali proizvodni biznis dobar fit za moj program kao što su to bili Rename nakit, Etera nakit, Dulsineja Atelier, Origin torbe itd.
 6. Da li je program za mene ako ne znam tehnologiju?
  Sve što meni treba je da znaš da koristiš Instagram i da znaš koji problem kojoj osobi rešavaš na koji način. Postaraću se da te naučim kako da uz organski marketing kreiraš željene rezultate merljive u prodaji.
 7. Da li je program za mene ako nemam pare?
  To zavisi od misli u tvojoj glavi i izbora i odgovornosti koju si spremna da preuzmeš. Imala sam žene na programu koje su digle kredite da bi uložile u svoj biznis, žene koje su prodale kola ili pozajmile novac i čak žene koje su mi se javile da kažu da bi se priključile ako mogu da im pomognem da zarade novac za program. Ne dozvoli da manjak para bude izgovor. Postoje part time poslovi i razne prilike da zaradiš tako malu sumu novca, kada otvoriš svoj um za to. Javi mi se na mejl da ti pomognem sa tim, ako trenutno nemaš finansijske resurse za moj program, a zaista želiš da budeš deo njega.

Naša meetup druženja

 • Dubai
 • Podgorica
 • Novi Sad
 • Beograd
 • Beograd
 • Beograd
 • Ljubljana
 • Beograd
 • Beograd
 • Novi Sad
 • Beograd
 • Beograd
 • Njujork
 • Beograd
 • Zagreb

Ako imaš radno iskustvo i stručna si u svom polju i znaš da možeš da pomogneš svojoj idealnoj mušteriji da reši svoj problem, ali ne želiš da te nepoznavanje marketinga i prodaje spreči da dođeš do nje, ovo je za tebe.

Tvoja frustracija su verovatno kontradiktorne informacije koje se nalaze online, jer si u svoj životni poziv utkala svu svoju strast, a marketing i prodaja nisu nešto čime si se bavila do sada. Ne znaš kako da napraviš dobru marketinšku strategiju i godišnji plan prodaje, kome da delegiraš deo posla, kako da kreiraš digitalne proizvode i usluge, kako da izgradiš lični brend i istakneš se u masi sličnog sadržaja online. Ne znaš kako da kreiraš svoje cene i staneš iza njih, kako da prodaješ sa lakoćom i uživanjem, kako da radiš manje i pametnije. Ne znaš da postaviš prioritete i često doživljavaš burnout.

Stalna podrška!

Petak je dan za besplatne konsultacije, a za vas sam uvek tu i u zatvorenoj FB grupi za polaznice kursa.

Bićeš sposobna da uz moju pomoć i podršku osmisliš tvoju strategiju, prodajni levak od kojeg ti se neće dizati kosa na glavi i održivu formulu sadržaja koji će služiti tvojoj zajednici. Za pomoć na putu moći ćeš da se obratiš meni i mom timu. Nakon ovog kursa nećeš imati više u glavi izgovore, strah, dramu, brigu, zbunjenost i nesigurnost i tvoj biznis plan će biti jasan kao dan. Iako mnogo volim svoj posao to apsolutno nije sve što imam.

Meetup druženja, zatvorena FB grupa i konsultacije petkom moj su način da osiguram da budeš deo zajednice žena koja nalazi način umesto izgovora.

Jovana online program

Plaši te da ako sada radiš ovoliko, koliko ćeš onda tek morati da radiš ako želiš još više, pa biraš da ne rasteš, sabotiraš sebe i svoj biznis i pristaješ na manje.

Kada znaš koji problem rešavaš i imaš želju da pomogneš ljudima, onda je sve što ti treba jasan fokus. Zvuči jednostavno, ali nije lako. Zato moraš da pronađeš mentora i metodologiju za sebe. Ne smeš da dozvoliš da te strah, zbunjenost i briga sputavaju na putu tvoje svrhe, a to je da rešiš problem koji samo ti možeš da rešiš na tvoj jedinsvteni način tvojoj ciljoj grupi.

Sada najverovatnije nemaš ideju kako da kreiraš redovno kvalitetan sadržaj koji pratiocima daje rezultate i pre nego što ti plate. Verovatno ne znaš šta je najbolje da kreiraš prvo, da li je to ebook, online program ili Zoom online grupni program. Verovatno ne razlikuješ marketing i prodaju i nisi sigurna koji je tačno razlog zašto ne prodaješ više ili uopšte.

 1. Imaš strah da tvoja poruka neće doći do pravih ljudi i da ćeš izgubiti sav novac koji si u svoj biznis i edukaciju uložila
 2. Nemaš podršku ljudi iz tvog bliskog okruženja i nemaš zajednicu uspešnih žena preduzetnica oko sebe
 3. Misliš da nisi dovoljno dobra, da ne znaš dovoljno i da ti treba još samo jedan sertifikat

Znaj da to nisu razlozi da odustaneš, već glupe igre uma za koje više nemaš vremena i koje sada prestaju.

Ako želiš da imaš jasnoću u svom poslu, ako želiš da imaš plan koji je realan i održiv i koji sa najmanjom investicijom vremena i novca donosi najbrže rezultate, slušaj me pažljivo.

U životu nemamo vremena za gubljenje na stvari koje ne leže u našoj zoni genijalnosti. Zato plaćamo frizera za farbanje iako to možemo naučiti same i uraditi kod kuće.

Vreme je naša najveća vrednost i zato novac mudro ulažemo u ono što će nam omogućiti da imamo više vremena za sebe i drage ljude oko sebe. Prosto i jednostavno, ti postaješ ono čemu na svakodnevnom nivou govoriš DA. Ako govoriš DA stvarima koje može da radi neko drugi, govoriš NE sebi i sve si dalje od kreiranja vremenske i finansijske slobode. Biznis i život po svojoj meri se ne kreira tako što radiš tri stvari u isto vreme i jurcaš kao muva bez glave. Ako si jedna od nas, ti ne radiš samo para radi, već itekako imaš jasnu viziju u glavi za budućnost tebe i tvojih klijenata. Znaš kakav doprinos činiš radeći to što voliš i u čemu si dobra i što drugima treba. Ovo za tebe nije samo posao, već životni poziv.

Kreirala sam ovaj program 2016. godine sa željom da pomognem ženama da pretvore hobi u posao i kreiraju biznis i život po svojoj meri. Verujem da žena treba da kreira biznis komplementaran njenom životnom stilu, a ne da život prilagođava poslu dok ne izgubi zdravlje, živce i razum. Pomogla sam preko 1000 žena uživo na svojim radionicama od 2016. do 2019. godine. Kreatorka sam digitalnih proizvoda od 2013. godine koje svrstavam u digitalni, automatizovani i pasivni prihod, što znači da ove kreacije stvorim jednom, a prodajem u nedogled. Online program Biznis po tvojoj meri prošlo je preko 700 žena od juna 2019. godine kada je lansiran. Moja vizija je da pomognem ženama da imaju vremensku i finansijsku slobodu da mogu da kažu ne brakovima i vezama koji im više ne služe, poslovima koji im ne navlače osmeh na lice i da mogu sebi i svojoj deci da priušte sve ono što su otpisale, jer misle da toga nisu vredne. Ne zanima me da li ćeš novac trošiti na umetnine i albume jazz muzičara kao ja ili želiš Chanel torbu ili bolju školu za svog klinca ili školu kuvanja za sebe u Francuskoj. Želim da ti budeš jedina koja bira kako raspolaže svojim resursima, vremenom, novcem i energijom. Želim da vratiš sebi svu moć i odgovornost koju si prepustila drugima.

Žene mogu da zarađuju više. Žene treba da zarađuju više, jer zadovoljna žena koja živi svoj pun potencijal može da donese promene u svetu kakve su neophodne i da primer mladim generacijama žena koje tek dolaze i na kojima svet ostaje.

Ja pomažem ženama da nauče kako da efikasno i efektivno prave pare radeći ono što one vole, bez zbunjenosti, preplavljenosti i stalne brige da li rade dovoljno. Moj cilj je da kako vreme prolazi radiš manje i pametnije, jer ćeš znanjem dobiti novac i kupiti vremensku slobodu kroz plaćanje pomoći za stvari u kojima si tanka i koje te ne zanimaju. Neke žene sa mog programa možeš upoznati u rubrici Uspešne priče na mom sajtu.

Garantujem svakoj ženi koja uloži novac, vreme, energiju u program, da će naučiti kako da dođe do svoje ciljne grupe online, kao i kako da sa lakoćom kreira sadržaj na mreži koji njoj leži. Pomoći će klijentima da kreiraju rezultate i pre nego što joj plate i to će joj biti najbolji marketing. Izgradiće lični brend kakav niko nema, jer niko nije ona. Naučiće da postavlja jasne granice svojim klijentima, postavi adekvatne cene iza kojih može da stane i nauči kako da razvija svoj biznis bez burnouta.

Moj program sadrži 5 modula koji ti daju jasan putokaz od tačke A do tačke B. Neće biti magle na putu, jer sam tu ja, moj tim i moje žene koje imaju odgovore na sva pitanja koja ti mogu pasti na um tokom implementacije moje metodologije.

Svoje vreme, novac i energiju investiraj u moj program ako si ne samo zainteresovana, već spremna i posvećena izgradnji života i biznisa po svojoj meri!

Moj program nije samo biznis program o marketingu i prodaji, on je i mindset program o promenama koje moraš da načiniš u glavi kako bi se desila promena i kako bi kreirala vremensku i finansijsku slobodu kojoj težiš. On je prilika da vidiš šta je za tebe moguće. Moj rad na sebi ne staje nikada i žena koje je kupila program u junu 2019. godine ima pristup svemu kao i neko ko ga kupi danas. Ovu metodologiju razvijam, unapređujem i živim od novembra 2016. godine i smatram da je ovo mog dosadašnjeg života delo. Uspela sam da svojim primerom i primerom mojih žena sa programa uverim i druge da treba da zarađuju više, da su vredne, da to zaslužuju, da moraju da izgrade jače samopouzdanje i okruže se ženama koje mogu da ih podrže na njihovom putu, jer bez podržavajućeg okruženja i podrške nećemo stići daleko.

Želela sam da podržim žene da prestanu da prodaju sate i počnu da prodaju rezultate kako bi stekle vremensku i finansijsku slobodu kojoj teže. Ne postoji jedan recept za uspeh, ali postoje principi koje kada savladamo i primenjujemo možemo da kreiramo svoj jedinstveni recept. Žene su u mom programu naučile da veruju sebi i slušaju sebe. Povratile su zatureno samopouzdanje. Shvatile su da su sposobnije i pametnije nego što im okolina to kaže.

Moje žene su kreirale online seminare, grupne Zoom koučing programe i digitalne knjige koje su im oslobodile vreme i pružile veći prihod za manje stresiranja. Postavile su sisteme koje mogu da skaliraju, kako ne bi dolazile u stalno stanje pregorevanja. Naučile su da delegiraju, jer niko ne može sve sam najbolje da radi.

 1. Želiš da savladaš organski marketing i prodaju jednom za svagda
 2. Ako ti treba podrška žena sličnih tebi i zajednica sa kojom možeš da pričaš o svom biznisu.
 3. Ako si konačno spremna da se suočiš sa strahom, da savladaš neophodne veštine za preduzetništvo, naučiš marketing i prodaju, da stekneš nove kontakte koji te mogu podržati na tvom putu i da pružiš sama sebi život kakav znaš da zaslužuješ.
 4. Ako želiš da podržiš druge žene i pomogneš im sa stvarima u kojima si ti dobra. Ako se ne stidiš da tražiš pomoć, jer znaš da je to osobina hrabrih.
 5. Ako biraš da ulažeš novac, umesto da ga trošiš. Ako želiš da kreiraš posao prema životu kakav želiš da živiš i osobi kakva želiš da budeš, ovo je program za tebe.

Zaslužuješ više i najbolje vreme jeste bilo pre 10 godina, ali drugo najbolje vreme je sada. Prestani da odlažeš svoj uspeh, čekaš bolji trenutak i izmišljaš izgovore. Uloži novac, vreme i energiju u sebe, jer ti to možeš i vreme je sada.

Apasolutno možeš da kreiraš biznis po svojoj meri i ja i moje žene smo primer toga. Granice su samo tamo gde ih ti postaviš! A, ako možemo mi, možeš vala i ti.

Veži se, polećemo!

Pošalji email da se prijaviš na program i dobiješ podatke za uplatu.
CENA 500eur do 1.5.2021.

Jovana Miljanovic fokus

Šta bi se promenilo u tvom životu
kada bi zaista imala jasan fokus?

Kreirala bi biznis i život po svojoj meri.

Radila sam sa ženama od 30 do 65 godina koje su psiholozi, lingvisti, edukatori, astrolozi, treneri, lajf koučevi, virtuelni asistenti, fotografi, organizatorke venčanja, kopirajteri, šminkerke, plastični hirurzi, zubarke, nutricionisti, joga učiteljice, veterinarke, i logopedi. Svima im je bilo potrebno da unaprede prodaju i to je upravo ono što moj program garantuje.

Nađi ih na mreži i pitaj za iskustvo rada sa mnom: Sara Peranić, Dragana Vasiljević, Katarina Peruničić, Nada Piliškić, Tatjana Popović, Dunja Vesić, Andrijana Božić, Lea Išmiragić, Karolina Herbut, Jovana Vilimonović, Hana Stamatović, Nataša Vukmirović, Marina Prelić, Jelena Jakovljević, Marta Jovanović, Snežana Šundić, Ivana Marinković Mandić, Aleksandra Birta, Jovana Rikalo, Marija Krsmanović, Ana Markov, Milena Milošević...

Utisci polaznica

Stručni fizioterapeut za dijastazu

Karolina Jakšić

Ulagajući u Jovanin program ja sam uložila u potpuno novi život kakav sam dugo željela stvoriti, a nisam znala. Mislila sam da sam luda jer su me uvjeravali da želim previše dok nisam upoznala žene na istom putu. Ovo nije samo biznis, ovo su ćivotne lekcije koje ti donose ono što želiš, a još bitnije odnosi iz života ono sa čime ne znaš kako da izađeš na kraj, biznis je šlag u kojem na kraju uživaš.

Socijalna pedagoginja i edukantica psihoterapije

Sara Peranić

Ulagajući u Jovanin program ja sam uložila u potpuno novi život kakav sam dugo željela stvoriti, a nisam znala. Mislila sam da sam luda jer su me uvjeravali da želim previše dok nisam upoznala žene na istom putu. Ovo nije samo biznis, ovo su ćivotne lekcije koje ti donose ono što želiš, a još bitnije odnosi iz života ono sa čime ne znaš kako da izađeš na kraj, biznis je šlag u kojem na kraju uživaš.

Ostavi nam svoj email

Ne propusti priliku i prijavi se kako bi dobila najnovije informacije u vezi online programa

0
  0
  Dodati proizvodi
  Tvoja korpa je praznaVrati se u shop