Kako bi tvoj život izgledao kada bi konačno prestala da prodaješ sate i počela da kreiraš rezultate?

Pridruži se mom koučing programu i oseti na svojoj koži šta znači aktivna podrška, posvećeni mentor i grupa žena na istoj misiji.

Pomoći ću ti da kreiraš biznis u skladu sa tvojim željama i potrebama.

Biznis po tvojoj meri Master Mind otvara upis novih polaznica u martu 2022.godine!

Featured in:

Šta moje polaznice kažu o programu...

Moje klijentkinje su psiholozi, koučevi, lingvisti, nutricionisti i fitnes treneri. Da li to znači da su one jedna drugoj konkurencija?

Apsolutno ne! One su jedna drugoj inspiracija i podrška. 

Svaka od njih imala je drugi životni put. 

Svaka drugačije vidi istu stvar. 

Svaka ima svoj ugao gledanja i svaka ima svoju ciljnu grupu. Upoznaj neke od njih ispod...

Psihoterapeutkinja 

Sara Peranić je psihoterapeut na misiji da ženama pokaže što sve mogu postići (u životu i poslu) radom na sebi - kada počnu verovati same u sebe. Spojivši svoje dve strasti, psihoterapiju i preduzetništvo, kreirala je program u kojem podučava žene kako da promenom uverenja i slike o sebi počnu da ostvaruju velike ciljeve.

Majka dvoje dece 

Marina Ilić je majka dvoje dece i osnivačica online programa ishrane i treninga za trudnice i zauzete mame koje žele da vode računa o svom zdravlju i vežbanju i nakon što su se porodile. Njena misija je da pomogne ženama da se osećaju zadovoljno u svojoj koži. Da prigrle promene koje nastaju dolaskom dece sa lakoćom i uživanjem u procesu.

Specijalista za roditeljstvo 

Jasmina Hadela je specijalistica za roditeljstvo i edukaciju stručnjaka. Svoje iskustvo majke troje djece i znanstvenice pretočila je u strastven biznis s misijom osnaživanja roditelja za bolje odnose sa svojom djecom. Iz te strasti kreirala je mentorski program "Započni svoj biznis u edukaciji" čija je misija osnažiti buduće edukatore roditelja da kreiraju svoj biznis u edukaciji. Smatra da su strast, rad na sebi i vjera u sebe ključni elementi uspješnog biznisa i da svaka žena ima priliku da kreira život po svojoj meri.

Astrolog 

Jovana Vilimonović je učitelj astrologije i feng šui konsultant. Skoro dve decenije pomaže klijentima da kroz astrologiju i feng šui analizu donose odluke i svesno kreiraju svoj život. 

Motiviše je da pomogne ljudima da nađu svoju svrhu, da ostvare poslovne i privatne ciljeve i to uz što manje prepreka. Krajnji cilj njenog rada je da svako ostvari blagostanje u svim oblastima života i da bude najbolja verzija sebe.

Mentor ženama (mastermind pisanja)

Jelena Dišević veruje da su pogrešno odabrane reči glavni kamen spoticanja na putu od kreiranja neodoljive biznis ponude. Kreator je online programa MASTERMIND PISANJA | Misli - Piši - Prodaj , gde svaka preduzetnica nauči da govori jezikom svog idealnog klijenta i umesto da ga rečima zbuni i prodaju juri, idealni klijenti dolaze njoj.

Mentor ženama (Umetnost elegantne prodaje) 

Zorana pomaže koučevima i energetskim praktičarima da svoje usluge prodaju na mreži bez grča u stomaku.  Kroz njen autorski program Umetnost elegantne prodaje pomaže im da dođu do svojih idealnih klijenata preko Instagrama i prodaju u skladu sa sobom i svojim vrednostima.

Meetup druženje u Beogradu

Kada žene kreiraju vremensku i finansijsku slobodu kakvu zaslužuju i postanu sposobne da donose svoje odluke svet se menja na bolje!

Online koučing program je SAMO za žene koje posluju u sledećim oblastima: 

 • psihoterapija
 • koučing
 • konsalting
 • nutricionizam
 • fitnes industrija

Nisi sigurna da se tvoj biznis uklapa? Pošalji mi upit na email i odgovor dobijaš u 48h.

Koje je tvoje zašto za započinjanje tvog biznisa?

 • Kvalitetno vreme sa dragim ljudima?
 • Sloboda da ulažeš u sebe kroz programe u koje veruješ bez griže savesti?
 • Opcija da deci priuštiš bolje obrazovanje i hobije koji ih raduju?
 • Vreme i novac za humanitarni rad u koji veruješ?

Ovo su tvoji razlozi da ostaneš u biznisu, čak i kada dođu ružni trenuci, a doći će. Osećaj da svakog jutra kada ustaneš znaš da radiš ono za šta si rođena i ono u čemu uživaš nema cenu.

Šta moje polaznice kažu o programu...

Ovaj program je za tebe ako:

 • Želiš da prestaneš da prodaješ sate i počneš da kreiraš rezultate
 • Treba ti podrška žena sličnih tebi i zajednica sa kojom možeš da pričaš o svom biznisu
 • Posvećena si izgradnji biznisa po svojoj meri i spremna da preuzmeš kompletnu odgovornost i zaslugu za isti
 • Želiš da naučiš da privučeš samo klijente koji su posvećeni, a ne blago zainteresovani da kreiraju rezultat koji im prodaješ kroz svoj online program ili koučing paket

Ovaj program nije za tebe ako:

 • Želiš da učiš specijalizovano znanje vezano za dizajn, development ili plaćeno oglašavanje 
 • Želiš da prodaješ informacione proizvode kao što su ebooks i online kursevi bez interakcije sa klijentima koji nude samo informacije bez transformacije. Moj program je samo za žene koje žele da prodaju rezultate u formi online programa ili koučing paketa koje dovode do jasnih merljivih rezultata. 

Poslušaj što žene iz mog programa imaju za podeliti o svom putu kreiranja biznisa i uspeha!

"Čim sam primijenila sve lekcije u programu, unutar 10 mjeseci sam izgradila jako profitabilan posao!

U programu mi je najviše pomoglo to što sam znala točno kada mogu očekivati prepreke. I onda kada su se one dogodile, ja sam na njih bila spremna i puno sam se lakše i brže sa njima suočila." -
Sara Peranić

"Povratila sam svoju investiciju u ovaj program i zaradila čak 10 puta više.

Najvrednije što sam dobila kada sam ušla na ovja program jeste da imam priliku da vidim šta Jovana i ostale žene rade, a drugi to nazivaju "nemogućim" i da se onda usudim da i sama uradim isto." -
Jelena Dišević

"Nikad neću zaboraviti momenat kada sam dala svoju posljednju platu na Jovanin program ... i dan danas govorim da mi je to bila jedna od najboljih odluka i za sebe i za moj biznis.

Ono što bi izdvojila i što prije nisam imala jeste da sam razvila sposobnost da postavim jasne granice. Drugo, naučila sam kako da naplatim punu cebu mojih usluga. I naravno jedna od ključnih stvari jeste da sam krenula da radim stvari pre nego što sam na njih spremna.

Moju investiciju u Jovanin program vratila sam za samo mesec dana!" -
Zorana Ivanić

"Čim sam ušla unutra, dobila sam toliko materijala gdje sam napravila zdrave temelje svog poslovanja i vidjela gdje sam imala rupe u svom poslovanju.

Nakon što sam kreirala svoju jedinstvenu uslugu, definirala svojeg idealnog klijenta, ja sam svoju investiciju i to čak dvostruko vratila već nakon mjesec dana. A nakon tri mjeseca, to je postalo čak 10 puta više.

Ono što je najbolje - pronašla sam sebe, dobila sam fenomenalnu podršku i to je nešto neprocjenjivo." -
Jasmina Hadela

MASTERMIND

Biznis po tvojoj meri

Prestani da prodaješ sate i počni da kreiraš rezultate!

Ovo nije online kurs. Ovo je biznis koučing program od 4 meseca sa bonusima koji obuhvataju audio, video i PDF materijale. On pre svega obuhvata intenzivan rad u trajanju od 4 meseca u grupi žena koje prolaze kroz istu metodologiju zajedno.

Česta pitanja žena

Da li moraš da imaš sajt?

Ne. Jedino što moraš je da imaš jedan jasan problem koji rešavaš jednoj jasnoj osobi koja je tog problema svesna, traži rešenje i spremna je da za njega plati.

Moja filozofija je da sa što manje resursa (uloženog vremena, novca i energije) postignemo što veći povraćaj na uloženu investiciju vremena, novca i energije.

Što se mene tiče, ni sajt ti nije obavezan, on je samo plus, što ne znači da bez njega ne možeš da imaš biznis. Kvalitet je bitan, a ne kozmetika. Ako nemaš kvalitet i ekspertizu, džabe ti savršen sajt, fotke i mreže, prodaje neće biti.

Da li odmah dobijam sve materijale?

Da, odmah dobijaš pristup apsolutno svemu. Na mom programu nema toga da ja glumim mamu i puštam module na dve nedelje da bih vam davala znanje na kašičicu. Niste bebe i morate da naučite da varite i kamenje ako stvarno želite svoj biznis.

Ne tretiram vas kao decu, nego kao ozbiljne poslovne žene koje su spremne da preuzmu odgovornost za svoj posao i svoj život. Radim samo sa ženama koje su spremne da rade. Nisam tu da te motivišem, jer ako ne znaš sama svoje zašto, završićeš pre nego što si i počela.

Biram da radim sa ženama koje su naučile da im ne treba tuđi tutorijal za život i biznis nego grade svoj, a od mene dobijaju konkretne savete, alate i principe uspešnosti u digitalnom biznisu i podršku na putu.

Kada kupiš program, dobijaš sav materijal odmah. To znači da odmah učiš najbitniju veštinu za biznis, a to je fokus, znači da ti biraš šta konzumiraš, kojim redom i kada.

U biznisu je ključno da naučiš da brzo donosiš odluke i da staneš iza njih. U mom programu ćeš naučiti kako da se baciš u vatru i radiš i dobijaš povratnu informaciju o tome šta radi, a šta ne radi, a ne da razmišljaš u nedogled bez ikakvih rezultata.

Da li je ovaj program za zauzete mame?

Apsolutno da!

Bolje je 45 minuta dnevno uložiti na prave stvari, nego ceo dan u prazno, a zauzete mame to znaju najbolje, jer su u prilici koja zahteva od njih da postanu super organizovane kada je u pitanju njihovo vreme i energija.

Mame su mnogo bolje organizovane zapravo.

Preko 80% žena sa programa su mame, imamo nekoliko mama sa petoro dece.

Ako mogu one, možeš i ti.

Šta ako nisam spremna i ako nemam dobru ideju?

Nikad nisi spremna za biznis, dete, brak…

Uvek imaš neku ideju od koje možeš da počneš i kapacitet da je razvijaš i učiš na tom putu.

Jasnoća i samopouzdanje dolaze iz redovne akcije, a ne razmišljanja.

Niko nikada nije spreman da počne dok ne počne.

Ne počinjemo zato što smo sega-mega spremne, nego zato što smo donele odluku.

Da li je program za mene ako imam proizvodni biznis?

Ne.

Da li je program za mene ako ne znam tehnologiju?

Neophodno a je da znaš da koristiš Instagram, YouTube ili neku mrežu po tvom izboru i da znaš koji problem kojoj osobi rešavaš na koji način.

Naučićeš kako da uz organski marketing kreiraš željene rezultate merljive u prodaji.

Koja industrija pravi najbolje rezultate sa programom?

Najbolje rezultate su kreirale žene koje se bave psihoterapijom, koučingom, fizioterapijom, fitnesom, jogom, jezicima, radom s bebama i decom, edukacijama i poslovnim konsaltingom.

Koliko program traje? 

Program traje 4 meseca što je dovoljno vremena da vratiš uloženu investiciju i izgradiš stabilnu bazu za svoj online biznis.

Šta moje polaznice kažu o programu...

Biznis po tvojoj meri Master Mind

Jovana Miljanović

Jovana od 2016.godine kroz svoje programe pomaže ženama da izgrade biznis i život po svojoj meri.


Od nule, sa idejom i blogom započetim 2011.godine kreirala je biznis koji joj obezbeđuje život po njenoj meri što za nju znači sloboda izbora da radi odakle želi, kada želi i sa kim želi. 


Da bude ono što jeste, radi ono što joj se radi i sarađuje samo sa onima sa kojima deli iste životne vrednosti. Bira da radi sa ženama koje kroz svoju izabranu karijeru kreiraju pozitivne promene u svetu oko nas i žive život baš po svojoj meri.

© 2021, Jovana Miljanović    I   Uslovi korišćenja    I  Politika privatnosti