Kako bi tvoj život izgledao kada bi konačno prestala da prodaješ sate i počela da prodaješ rezultate?

Pridruži se mom koučing programu i oseti na svojoj koži šta znači aktivna podrška, posvećeni mentor i grupa žena na istoj misiji.

Pomoći ću ti da kreiraš biznis u skladu sa tvojim željama i potrebama.

Prijavi se kako bismo ti javili kada program otvori vrata za upis novih polaznica u septembru 2021. godine.

Featured in:

Šta moje polaznice kažu o programu...

Moje klijentkinje su psiholozi, koučevi, lingvisti, nutricionisti i fitnes treneri. Da li to znači da su one jedna drugoj konkurencija?

Apsolutno ne! One su jedna drugoj inspiracija i podrška. 

Svaka od njih imala je drugi životni put. 

Svaka drugačije vidi istu stvar. 

Svaka ima svoj ugao gledanja i svaka ima svoju ciljnu grupu. Upoznaj neke od njih ispod...

Edukatorka

Dragana Vasilijević je čija misija je da razbije stereotip o jezicima kao neperspektivnom zanimanju iz hobija i kreira profesionalnu zajednicu u kojoj kolege neće jedni na druge gledati kao na konkurenciju, već kao na podršku. U okviru svog edukativnog programa Unovči znanje jezika pomaže filolozima da izgrade jezički brend i zarađuju radeći ono što vole.

Psihoterapeutkinja 

Sara Peranić je psihoterapeut na misiji da ženama pokaže što sve mogu postići (u životu i poslu) radom na sebi - kada počnu verovati same u sebe. Spojivši svoje dve strasti, psihoterapiju i preduzetništvo, kreirala je program u kojemu podučava žene kako da promenom uverenja i slike o sebi počnu da ostvaruju velike ciljeve.

Mentor ženama 

Jovana Jevremović je mentor ženama u procesu lične transformacije i autor knjige, kuvara i online programa Veliki Izazov. Njena misija je da pomogne ženama da dođu do trajno održivog, zdravog odnosa sa hranom, kroz izgradnju zdravijih navika umesto držanja restriktivnih dijeta. Zadovoljna, srećna i oslobođena žena koja prihvata i voli sebe kako iznutra tako i spolja je žena kakva sve želimo da budemo.

Majka dvoje dece 

Marina Ilić je majka dvoje dece i osnivačica online programa ishrane i treninga za trudnice i zauzete mame koje žele da vode računa o svom zdravlju i vežbanju i nakon što su se porodile. Njena misija je da pomogne ženama da se osećaju zadovoljno u svojoj koži. Da prigrle promene koje nastaju dolaskom dece sa lakoćom i uživanjem u procesu.

Specijalista za roditeljstvo 

Jasmina Hadela je specijalistica za roditeljstvo i edukaciju stručnjaka. Svoje iskustvo majke troje djece i znanstvenice pretočila je u strastven biznis s misijom osnaživanja roditelja za bolje odnose sa svojom djecom. Iz te strasti kreirala je mentorski program "Započni svoj biznis u edukaciji" čija je misija osnažiti buduće edukatore roditelja da kreiraju svoj biznis u edukaciji. Smatra da su strast, rad na sebi i vjera u sebe ključni elementi uspješnog biznisa i da svaka žena ima priliku da kreira život po svojoj meri.

Astrolog 

Jovana Vilimonović je učitelj astrologije i feng šui konsultant. Skoro dve decenije pomaže klijentima da kroz astrologiju i feng šui analizu donose odluke i svesno kreiraju svoj život. 

Motiviše je da pomogne ljudima da nađu svoju svrhu, da ostvare poslovne i privatne ciljeve i to uz što manje prepreka. Krajnji cilj njenog rada je da svako ostvari blagostanje u svim oblastima života i da bude najbolja verzija sebe.

Online koučing program je SAMO za žene koje posluju u sledećim oblastima: 

 • psihoterapija
 • koučing
 • konsalting
 • nutricionisam
 • fitnes industrija

Nisi sigurna da se tvoj biznis uklapa? Pošalji mi upit na email i odgovor dobijaš u 48h.

Koje je tvoje zašto za započinjanje tvog biznisa?

 • Kvalitetno vreme sa dragim ljudima?
 • Sloboda da ulažeš u sebe kroz programe u koje veruješ bez grižnje savesti?
 • Opcija da deci priuštiš bolje obrazovanje i hobije koji ih raduju?
 • Vreme i novac za humanitarni rad u koji veruješ?

Ovo su tvoji razlozi da ostaneš u biznisu, čak i kada dođu ružni trenuci, a doći će. Osećaj da svakog jutra kada ustaneš znaš da radiš ono za šta si rođena i ono u čemu uživaš nema cenu.

Šta moje polaznice kažu o programu...

Ovaj program je za tebe ako:

 • Želiš da prestaneš da prodaješ sate i počneš da kreiraš rezultate
 • Treba ti podrška žena sličnih tebi i zajednica sa kojom možeš da pričaš o svom biznisu
 • Posvećena si izgradnji biznisa po svojoj meri i spremna da preuzmeš kompletnu odgovornost i zaslugu za isti
 • Želiš da naučiš da privučeš samo klijente koji su posvećeni, a ne blago zainteresovani da kreiraju rezultat koji im prodaješ kroz svoj online program ili koučing paket

Ovaj program nije za tebe ako:

 • Želiš da učiš specijalizovano znanje vezano za dizajn, development ili plaćeno oglašavanje 
 • Želiš da prodaješ informacione proizvode kao što su ebooks i online kursevi bez interakcije sa klijentima koji nude samo informacije bez transformacije. Moj program je samo za žene koje žele da prodaju rezultate u formi online programa ili koučing paketa koje dovode do jasnih merljivih rezultata. 

Online koučing program od 6 meseci

Biznis po tvojoj meri

Prestani da prodaješ sate i počni da kreiraš rezultate!

Ovo nije online kurs. Ovo je biznis koučing program od 6 meseci sa bonusima koji obuhvataju audio, video i PDF materijale. On pre svega obuhvata intenzivan rad u trajanju od 6 meseci u grupi žena koje prolaze kroz istu metodologiju zajedno.

ŠTA DOBIJAŠ?

Grupni Zoom biznis koučing na 2 nedelje 

Zoom pozivi se čuvaju za gledanje posle za sve žene koje nisu u mogućnosti da u tom terminu budu uživo sa nama

5 modula online kursa

Preko 10 sati audio sadržaja koji te kroz 5 modula vodi do alata za kreiranje online biznisa po tvojoj meri

PDF radne sveske 

Domaći zadatak uz module u vidu PDF radne sveske koju popunjavaš dok slušaš lekcije

Internacionalna zajednica od preko 900 žena u zatvorenoj FB grupi

Podrška, besplatni koučing i konsultacije, građenje novih prijateljstava, i bivanje u novom zdravom podržavajućem okruženju

20min besplatne Zoom konsultacije

Besplatne konsultacije sa ženama iz grupe na teme u kojima su one eksperti i prilika da ti ponudiš svoje znanje i pomoć i ekspertizu drugima

BONUS 1 Pregovaranje

Boris Pohulek nam je kreirao tri bonus modula koja uključuju pegovaranje, mapu za kreiranje proizvodnog biznisa i pravila igre nove ekonomije.

BONUS 2 Instagram

Andrijana Božić nam je kreirala bonus modul na temu građenja brenda i zajednice na Instagramu.

BONUS 3 Samopouzdanje

Sara Peranić nam je kreirala bonus modul na temu građenja samopouzdanja u preduzetništvu.

Česta pitanja žena

Da li moraš da imaš sajt?

Ne. Jedino što moraš je da imaš jedan jasan problem koji rešavaš jednoj jasnoj osobi koja je tog problema svesna, traži rešenje i spremna je da za njega plati. Naučiću te kako da radiš organski marketing koji donosi rezultate merljive u prodaji. Moja filozofija je da sa što manje resursa (uloženog vremena, novca i energije) postignemo što veći povraćaj na uloženu investiciju vremena, novca i energije. Što se mene tiče, ni sajt ti nije obavezan, on je samo plus, što ne znači da bez njega ne možeš da imaš biznis. Kvalitet je bitan, a ne kozmetika. Ako nemaš kvalitet i ekspertizu, džabe ti savršen sajt, fotke i mreže, prodaje neće biti.

Da li odmah dobijam sve materijale?

Da, odmah dobijaš pristup apsolutno svemu! :) Na mom programu nema toga da ja glumim mamu i puštam module na dve nedelje da bih vam davala znanje na kašičicu. Niste bebe i morate da naučite da varite i kamenje ako stvarno želite svoj biznis. Ne tretiram vas kao decu, nego kao ozbiljne poslovne žene koje su spremne da preuzmu odgovornost za svoj posao i svoj život. Radim samo sa ženama koje su spremne da rade. Nisam tu da te motivišem, jer ako ne znaš sama svoje zašto, završićeš pre nego što si i počela. Biram da radim sa ženama koje su naučile da im ne treba tuđi tutorijal za život i biznis nego grade svoj, a od mene dobijaju konkretne savete, alate i principe uspešnosti u digitalnom biznisu i podršku na putu.

Kada kupiš program, dobijaš sav materijal odmah. To znači da odmah učiš najbitniju veštinu za biznis, a to je fokus, znači da ti biraš šta konzumiraš, kojim redom i kada. Program je just in time znanje, što znači da koristiš deo koji ti treba kada ti treba, a ne just in case, gde ti samo trpaš, trpaš, trpaš informacije, a ništa ne primenjuješ.

U biznisu je ključno da naučiš da brzo donosiš odluke i da staneš iza njih. U mom programu ćeš naučiti kako da se baciš u vatru i radiš i dobijaš povratnu informaciju o tome šta radi, a šta ne radi, a ne da razmišljaš u nedogled bez ikakvih rezultata.

Da li je ovaj program za zauzete mame?

Apsolutno da! Bolje je 45 minuta dnevno uložiti na prave stvari, nego ceo dan u prazno, a zauzete mame to znaju najbolje, jer su u prilici koja zahteva od njih da postanu super organizovane kada je u pitanju njihovo vreme i energija.Mame su mnogo bolje organizovane zapravo. Preko 80% žena sa programa su mame, imamo nekoliko mama sa petoro dece. Ako mogu one, možeš i ti.

Šta ako nisam spremna i ako nemam dobru ideju?

Nikad nisi spremna za biznis, dete, brak… Uvek imaš neku ideju od koje možeš da počneš i kapacitet da je razvijaš i učiš na tom putu. Jasnoća i samopouzdanje dolaze iz redovne akcije, a ne razmišljanja. Niko nikada nije spreman da počne dok ne počne. Ne počinjemo zato što smo sega-mega spremni, nego zato što smo doneli odluku.

Da li je program za mene ako imam proizvodni biznis?

Ne.

Da li je program za mene ako ne znam tehnologiju?

Sve što meni treba je da znaš da koristiš Instagram i da znaš koji problem kojoj osobi rešavaš na koji način. Postaraću se da te naučim kako da uz organski marketing kreiraš željene rezultate merljive u prodaji.

Koja industrija pravi najbolje rezultate sa programom?

Od 900 žena koje su na programu najbolje rezultate su kreirale žene koje se bave psihoterapijom, koučingom, fizioterapijom, fitnesom, jogom, jezicima, radom s bebama i decom, edukacijama i poslovnim konsaltingom. 

Koliko program traje? 

Pristup lekcijama iz online programa imaš doživotno.
Pristup Zoom grupnim koučing pozivima i meni za konsultacije email petkom je dostupno besplatno narednih 6 meseci od kada kupiš program, a nakon toga članarina iznosi 30eur mesečno. 

Šta moje polaznice kažu o programu...

Jovana Miljanović

Jovana je autorka online mentorskog programa Biznis po tvojoj meri gde pomaže ženama da izgrade biznis i život po svojoj meri.

Od nule, sa idejom i blogom započetim 2011.godine kreirala je biznis koji joj obezbeđuje život po njenoj meri što za nju znači sloboda izbora da radi odakle želi, kada želi i sa kim želi. Da bude ono što jeste, radi ono što joj se radi i sarađuje samo sa onima sa kojima deli iste životne vrednosti.

Na online mentorskom programu je trenutno preko 900 žena koje kroz svoju izabranu karijeru kreiraju pozitivne promene u svetu oko nas i žive život baš po svojoj meri.

© 2021, Jovana Miljanović    I   Uslovi korišćenja    I  Politika privatnosti