Prijava za radionicu

Cena radionice iznosi 175€ (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je uplata kompletne sume kao rezervacija mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer time zauzimate tuđe mesto.

Radionica počinje za:
Dana
Sata
Minuta
Sekunde

Od hobija do posla

Pretvori hobi u posao i pokaži svima za šta si sposobna

Pogledaj video prezentaciju
Jovana Miljanović - Boris Pohulek Jovana Miljanović - Boris Pohulek
Jovana Miljanović - Boris Pohulek Jovana Miljanović - Boris Pohulek
Za koga je ova radionica?

Za koga je radionica?

Ako imaš proizvod, uslugu ili hobi za koji bi želela da postane ozbiljan biznis, ova radionica je za tebe. Dobićeš potrebno znanje i alate koji će ti omogućiti da kreiraš kvalitetnu strategiju rasta i razvoja svog malog biznisa.

Šta moraš da imaš?

Šta moraš da imaš?

Dobro bi bilo da pre radionice imaš svoj sajt ili nalog na nekoj mreži, gde već predstavljaš svoj proizvod ili uslugu. Sve to u cilju da bolje razumeš stvari o kojima ću govoriti i da odmah možeš da prepoznaš kako možeš da ih implementiraš u svom poslu. Nije neophodno da to imaš, ali je dobro ako imaš, jer ćeš bolje upiti i primeniti stečeno znanje odmah nakon radionice.

Kako ja zarađujem preko bloga?

Kako ja zarađujem?

Prodajem svoje vreme po satu, dakle bavim se marketing consultingom. Pored radionica, držim i predavanja na konferencijama i edukacijama iz oblasti marketinga, tehnologije i preduzetništva. Plaćena sam i kao influenser za sponzorisane objave na blogu i društvenim mrežama od strane klijenata iz regiona.

Ko dolazi na radionicu?

Ko dolazi na radionicu?

Postoji dva tipa žena koje dolaze:
Prvi tip su su ostvarene porodične žene, majke, koje su zapele kada je posao u pitanju. Ili rade za kompaniju u kojoj su godinama tu, ali se ne osećaju da je to više njihova priča, ali još uvek nisu spremne da daju otkaz. U međuvremenu, izgradile su neki mini brend radeći nešto što vole, same ili sa prijateljicama. Žene koje mi dolaze su dizajnerke, arhitekte, psiholozi, sociolozi, umetnice, novinarke, rade u marketinškim agencijama…ali ono što ih sve spaja je da bez obzira na godine i zanimanje nisu odustale od sebe i nisu spremne da doveka prave kompromis sa svojom karijerom, već žele da zarade novac radeći ono što vole. Glavne prepreke su im osuđivanje od strane okruženja zato što žele da napuste siguran posao i upuste se u preduzetničke vode, nepoverljiva porodica, itd.

Drugi tip su žene koje koriste društvene mreže na dobar način kao medijume za prezentovanje svojih veština, bilo da se bave couchingom, fitnesom, dizajnom ili umetnošću. Za njih je bitno da im blog i društvene mreže postanu alat preko kojeg će uspešno plasirati i prodavati svoje proizvode ili usluge.

Preko 80 održanih radionica

Preko 1000 uspešnih polaznica

Preko 10 svetskih gradova

Ko sam ja da pričam o tome

Ko sam ja da pričam o tome?

Svoje znanje iz oblasti marketinga sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada dobila punu stipendiju za Montclair biznis školu. Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Učila sam od najboljih ljudi u toj oblasti: Marie Forleo, Ed Dale, Seth Godin, Neil Patel i Frank Kern. Za proširenu listu i preporuke, pogledajte moj LinkedIn nalog.

Za mene blog i društvene mreže nikada nisu bile samo hobi, već alat da moja poruka dođe do većeg broja ljudi, a pokazaću vam kako da to isto postanu i za vas. Blog pišem od 2011.godine, a radionicu vodim od decembra 2016. Od tada je radionicu prošlo preko 1000 žena u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori, Britaniji i Americi. Paralelno sa tim radim i consulting 1 na 1 i držim predavanja na konferencijama iz oblasti marketinga, tehnologije i preduzetništva.


Jovana Miljanović

Ograničena mesta

Ograničena mesta

Radionica je ograničena na maksimalno 30 polaznica kako bih svima mogla da posvetim dovoljno pažnje i odgovorim na sva pitanja.

Garancija kvaliteta100% povraćaj novca

Ograničena mesta

Ukoliko na kraju radionice kažeš da je radionica bila loša, da nisi ništa naučila i da ne vredi para, novac će ti biti vraćen na licu mesta.

Cena

Ograničena mesta

Cena radionice iznosi 175 eura i kompletna suma se uplaćuje unapred.

Koncept radionice

Radionica ima 3 dela i traje od 11:00 do 16:00h. Imamo dve pauze od 15 minuta.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 11:00 do 13:00h


Pričamo o tome kako da jasno definišete svoju ciljnu grupu, kreirate vebsajt i prodajne stranice koje konvertuju, jedinstveni vizuelni identitet. Naučićete kako da kreirate prodajni levak i marketing strategiju za svoj biznis, kako da uspešno koristite LinkedIn, Instagram, Facebook i YouTube i kako da izgradite lični brend.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 13:15 do 15:00 h


U drugom delu govorimo o tome šta je primarni, a šta sekundarni prihod od vašeg biznisa i kako da kreirate digitalne proizvode i pasivni prihod. Pričamo kako se organski rast dešava na mrežama i zašto je važno autentično pričanje priča i izgradnja čvrstog komjunitija.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 15:15 do 16:00 h


Otvoreno vreme za jedan na jedan pitanja i brainstorm sa grupom.

Šta dobijaš na radionici?

 • Kako se prave pare online u 2019
 • Kako da kreiraš vizuelni identitet u skladu sa tvojim ličnom brendom
 • Kako da kreiraš website i prodajnu stranicu koji odlično konvertuju
 • Kako da kreiraš organski PR kada nemaš veliki budžet
 • Gde i kako da delegiraš poslovne obaveze
 • Šta je i zašto je važan prodajni levak
 • Kako da kreiraš marketing strategiju za svoj biznis
 • Kako se uspešno koristi LinkedIn, Instagram, YouTube
 • Zašto su FB grupe neverovatan alat u 2019
 • Kako da iskoristiš email marketing za rast svog biznisa
 • Kako da kreiraš digitalne proizvode
 • Kako da kreiraš pasivan prihod online
Jovana Miljanović - Koncept radionice

Poklon + Specijalni gost

Uz svaku prijavu na radionicu, POKLANJAM ti moj E-BOOK PRIRUČNIK u vrednosti od 37 eur, dok ćeš na samoj radionici imati priliku da čuješ SJAJAN GOVOR o menadžmentu i komunikaciji sa klijentima od BORISA POHULEKA

Prijavi se
Jovana Miljanović - Koncept radionice
Jovana Miljanović - Boris Pohulek

Bonus govor - Boris Pohulek

Boris je godinama vodio velike međunarodne projekte u globalnoj korporaciji GRUNDFOS i završio obuku za project management na Paul Due Jensen akademiji u Danskoj. Bio je project manager za najveći proizvodni projekat GRUNDFOS grupe u istočnoj Evropi. Paralelno, od 2014. do 2017. godine je sa bivšim partnerima patentirao, proizveo i prodavao na tržištu Srbije prvi prirodni superfood dijetetski obrok - Superior Shake. Organizovao je i vodio proizvodnju, packaging, izgradnju brenda, zdravstvene regulative, globalni i lokalni supply chain, marketing i prodaju.

Kako sam razvio svoj brend

Tokom 2017. bio je jedan od tri partnera u ranom razvoju nova tri superfood proizvoda i prvog srpskog brenda za proizvodnju organskih superfood proizvoda - Just Superior doo. Krajem 2017. prodao je svoj udeo vlasništva bivšim partnerima i nastavio samostalno da razvija novi brend.

Početkom 2018. godine je osnovao svoju konsultantsku agenciju i vodio veliki projekat unapređenja proizvodnih i organizacionih procesa najvećeg domaćeg proizvođača salata i povrća - Iceberg Salat Centar doo. Od tada nastavlja da pruža konsultantske i usluge project management-a, drži radionice, kreira digitalne proizvode i razvija novi brend na bazi stečenog znanja i iskustva.

Na radionici pruža uvide iz drugog ugla na pojedinim segmentima i govori iz velikog proizvodnog iskustva o biznisu fizičkih proizvoda, kako ući, održati se i rasti kao brend na tom tržištu u Srbiji.

Boris Pohulek - Just Superior
Boris Pohulek - Superior

Utisci nekih polaznica

Reference

FAQ

Apsolutno! To je čak sjajna odskočna daska, jer će ti dati konkretne alate, tehnike i uštedeće ti vreme u startu. Ja bih volela da sam znala sve ovo kada sam kretala pre 6 godina jer bih uštedela puno živaca i vremena, ali bih i ozbiljnije pristupila svemu od samog starta. Važno da samo da imaš ideju o ćemu će biti tvoj biznis, odnosno šta bi pisala na blogu ili društvenim mrežama, kako bi bolje iskoristila znanje stečeno na radionici.
Odmah posle radionice znaćeš tačno kako i pomoću kojih alata da uspešno napraviš strategiju monetizacije svog biznisa online. Međutim, moraš da imaš na umu da će biti neophodno da investiraš vreme, energiju i naučeno znanje primeniš u praksi jer bez toga nema zarade. Ne postoji motivacioni citat, Ezopova basna ili šta god što će ti pomoći ako ne zavrneš rukave.
Super pitanje. Ako misliš u smislu koliko sam stručna da pričam na ovu temu onda ću ti reći da blog ima preko 30.000 jedinstvenih poseta mesečno, prosečno zadržavanje je preko 3 minuta, FB stranica preko 18.000 i Instagram preko 10000. Ovo su samo brojevi, ali ono što znači još više su globalne institucije i brendovi koje su mi ukazale poverenje, a više o tome pročitaj ispod. Ukoliko misliš u smislu koliko sam dobar predavač, pustiću da klijnti koji su mi platili da održim seminare, predavanja i radionice i ukazali mi poverenje govore o tome. (Conventa Content Marketing Conference Ljubljana, Cosmopolitan Millenials Conference, Telenor Youth Forum Oslo, NetWork Konferencija, itd.)
Ova radionica nije magična pilula koja će da učiniti tvoj digitalni biznis primarnim izvorom prihoda za tebe, ako nemaš kapaciteta za to. Pod kapacitetom mislim na znanje o temi kojom se baviš, konstantno usavršavanje i rad na sebi, ozbiljnost i redovnost kada je kreiranje sadržaja u pitanju, kreativnost, autentičnost i volju da uspeš.

Prijava za radionicu

Cena radionice iznosi 175€ (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je kompletna uplata kao rezervacija mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer time zauzimate tuđe mesto.

Uz svaku prijavu, BESPLATNO dobijaš moj E-BOOK PRIRUČNIK!