Prijava za radionicu

Cena radionice iznosi 175€ (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je uplata kompletne sume kao rezervacija mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer time zauzimate tuđe mesto.

Radionica počinje za:
Dana
Sata
Minuta
Sekunde

Od hobija do posla

Pretvori hobi u posao i pokaži svima za šta si sposobna

Pogledaj video prezentaciju
Za koga je ova radionica?

Za koga je radionica?

Ako imaš proizvod, uslugu ili hobi za koji bi želela da postane ozbiljan biznis, ova radionica je za tebe. Dobićeš potrebno znanje i alate koji će ti omogućiti da kreiraš kvalitetnu strategiju rasta i razvoja svog malog biznisa.

Šta moraš da imaš?

Šta moraš da imaš?

Dobro bi bilo da pre radionice imaš svoj sajt ili nalog na nekoj mreži, gde već predstavljaš svoj proizvod ili uslugu. Sve to u cilju da bolje razumeš stvari o kojima ću govoriti i da odmah možeš da prepoznaš kako možeš da ih implementiraš u svom poslu. Nije neophodno da to imaš, ali je dobro ako imaš, jer ćeš bolje upiti i primeniti stečeno znanje odmah nakon radionice.

Kako ja zarađujem preko bloga?

Kako ja zarađujem?

Prodajem svoje vreme po satu, dakle bavim se marketing consultingom. Pored radionica, držim i predavanja na konferencijama i edukacijama iz oblasti marketinga, tehnologije i preduzetništva. Plaćena sam i kao influenser za sponzorisane objave na blogu i društvenim mrežama od strane klijenata iz regiona.

Ko dolazi na radionicu?

Ko dolazi na radionicu?

Postoji dva tipa žena koje dolaze:
Prvi tip su su ostvarene porodične žene, majke, koje su zapele kada je posao u pitanju. Ili rade za kompaniju u kojoj su godinama tu, ali se ne osećaju da je to više njihova priča, ali još uvek nisu spremne da daju otkaz. U međuvremenu, izgradile su neki mini brend radeći nešto što vole, same ili sa prijateljicama. Žene koje mi dolaze su dizajnerke, arhitekte, psiholozi, sociolozi, umetnice, novinarke, rade u marketinškim agencijama…ali ono što ih sve spaja je da bez obzira na godine i zanimanje nisu odustale od sebe i nisu spremne da doveka prave kompromis sa svojom karijerom, već žele da zarade novac radeći ono što vole. Glavne prepreke su im osuđivanje od strane okruženja zato što žele da napuste siguran posao i upuste se u preduzetničke vode, nepoverljiva porodica, itd.

Drugi tip su žene koje koriste društvene mreže na dobar način kao medijume za prezentovanje svojih veština, bilo da se bave couchingom, fitnesom, dizajnom ili umetnošću. Za njih je bitno da im blog i društvene mreže postanu alat preko kojeg će uspešno plasirati i prodavati svoje proizvode ili usluge.

Preko 80 održanih radionica

Preko 1000 uspešnih polaznica

Preko 10 svetskih gradova

Ko sam ja da pričam o tome

Ko sam ja da pričam o tome?

Svoje znanje iz oblasti marketinga sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada dobila punu stipendiju za Montclair biznis školu. Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Učila sam od najboljih ljudi u toj oblasti: Marie Forleo, Ed Dale, Seth Godin, Neil Patel i Frank Kern. Za proširenu listu i preporuke, pogledajte moj LinkedIn nalog.

Za mene blog i društvene mreže nikada nisu bile samo hobi, već alat da moja poruka dođe do većeg broja ljudi, a pokazaću vam kako da to isto postanu i za vas. Blog pišem od 2011.godine, a radionicu vodim od decembra 2016. Od tada je radionicu prošlo preko 1000 žena u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori, Britaniji i Americi. Paralelno sa tim radim i consulting 1 na 1 i držim predavanja na konferencijama iz oblasti marketinga, tehnologije i preduzetništva.


Jovana Miljanović

Ograničena mesta

Ograničena mesta

Radionica je ograničena na maksimalno 12 polaznica kako bih svima mogla da posvetim dovoljno pažnje i odgovorim na sva pitanja.

Garancija kvaliteta100% povraćaj novca

Ograničena mesta

Ukoliko na kraju radionice kažeš da je radionica bila loša, da nisi ništa naučila i da ne vredi para, novac će ti biti vraćen na licu mesta.

Cena

Ograničena mesta

Cena radionice iznosi 175 eura i kompletna suma se uplaćuje unapred.

Koncept radionice

Radionica ima 3 dela i traje od 11:00 do 16:00h. Imamo dve pauze od 15 minuta.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 11:00 do 13:00h


Pričamo o tome kako da jasno definišete svoju ciljnu grupu, kreirate vebsajt i prodajne stranice koje konvertuju, jedinstveni vizuelni identitet. Naučićete kako da kreirate prodajni levak i marketing strategiju za svoj biznis, kako da uspešno koristite LinkedIn, Instagram, Facebook i YouTube i kako da izgradite lični brend.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 13:15 do 15:00 h


U drugom delu govorimo o tome šta je primarni, a šta sekundarni prihod od vašeg biznisa i kako da kreirate digitalne proizvode i pasivni prihod. Pričamo kako se organski rast dešava na mrežama i zašto je važno autentično pričanje priča i izgradnja čvrstog komjunitija.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 15:15 do 16:00 h


Otvoreno vreme za jedan na jedan pitanja i brainstorm sa grupom.

Šta dobijaš na radionici?

 • Kako se prave pare online u 2019
 • Kako da kreiraš vizuelni identitet u skladu sa tvojim ličnom brendom
 • Kako da kreiraš website i prodajnu stranicu koji odlično konvertuju
 • Kako da kreiraš organski PR kada nemaš veliki budžet
 • Gde i kako da delegiraš poslovne obaveze
 • Šta je i zašto je važan prodajni levak
 • Kako da kreiraš marketing strategiju za svoj biznis
 • Kako se uspešno koristi LinkedIn, Instagram, YouTube
 • Zašto su FB grupe neverovatan alat u 2019
 • Kako da iskoristiš email marketing za rast svog biznisa
 • Kako da kreiraš digitalne proizvode
 • Kako da kreiraš pasivan prihod online

Utisci nekih polaznica

Jovana Miljanović - Preporuke

Stekla sam konkretno znanje kako da bolje monetizujem svoj blog, podignem cene i kvalitetnije upakujem svoje e-proizvode. Jovana raspolaže sjajnim alatima, materijalima, znanjem, veštinama i sposobnostima. Nakon radionice sam se odvažila da napravim iskorak u poslu i svoj brend TOTALLY WELLNESS pozicioniram na stepenicu više, kako bih mogla dalje da se razvijam i rastem sa njim.

TATJANA POPOVIĆ
Osnivačica Totally Wellness brenda seminara, detox programa i knjiga
Jovana Miljanović - Preporuke

Na radionici sam dobila konkretno znanje da prezentujem nešto što želim da prodam i kreirala INSTAGRAM KURS. Posle radionice i Jovanine priče o važnosti vizuelnog identiteta bloga poradila na svom ličnom brendu i dizajnu. Kada sam završila svoj proizvod, primenila sam sve njene savete za plasiranje proizvoda na tržište i to je dovelo do ozbiljne potražnje i prodaje mog kursa!

ANDRIJANA BOŽIĆ
Osnivačica NEO Media Instagram agencije i brenda Ribljeska, marketing menadžer
Jovana Miljanović - Preporuke

Dobila sam konkretno znanje kako da napravim media kit, reklamiram svoj sadržaj preko društvenih mreža, i kreiram PR za svoj brend. Napravila sam newsletter i Facebook marketing strategiju i moja stranica je duplirala broj lajkova. Ohrabrila me je da započnem svoju RADIONICU O UPRAVLJANJU VREMENOM i dala mi konkretne korake kako da to odradim kvalitetno i uspešno.

MILANA MILOŠEVIĆ
Doktorantkinja ETF, softverska inženjerka, Less Mills instruktorka i osnivačica radionice o upravljanju vremenom
Jovana Miljanović - Preporuke

Na radionici dobila sam sve što mi je trebalo, konkretno i koncizno. Potom sam kreirala svoje radionice o upravljanju finansijama koje je već posetilo preko 300 žena u Srbiji. Jovana svoje iskustvo deli bez mistifikacije, konkretno i direktno.. Daje konkretne savete, listu alata koja olakšava rad i izvore gde dalje da se usavršavaš.

KAROLINA HERBUT
Radionice o upravljanju finansijama
Jovana Miljanović - Preporuke

Jovanina radionica i njeni saveti su mi pomogli kada je u pitanju moj blog i monetizacija istog kroz kreiranje FITT kluba, koji mi je doneo pasivan prihod. Naučila me je da jasno definišem i osmislim biznis cilj mog online nastupa. Zahvaljajući Jovani, blog je za mene danas glavni izvor prihoda, što i jeste bila moja želja prilikom kreiranja.

NADA PILIŠKIĆ
Osnivačica FITT bloga, FITT izazova i najpraćenija fitness blogerka u regionu
Jovana Miljanović - Preporuke

Od Jovane sam na tete-a-tete razgovoru naučila mnogo toga. Kako da pametno i dostojanstveno radiš ono što voliš. Kako da zaštitiš svoju ideju. Kako da budeš zadovoljan i plaćen za ono što radiš. Kako da vrednuješ svoj rad i trud. Ono što me je najviše iznenadilo jeste jedna blagonaklonost i spremnost da se u biznis svetu gleda vizionarski i iskreno pomogne slušaocu.

MARIJA KRSMANOVIĆ
Dizajnerka enterijera i osnivačica panela "Sa početka priče"
Jovana Miljanović - Preporuke

Konačno sam dobila jasnu listu akcija koje treba da preduzmem da monetizujem svoj portal, započnem saradnje sa velikim brendovima, klijentima i marketinškim agencijama u regionu. Sav trud uložen u sadržaj konačno se isplatio.

SONJA MARTIĆ
PR mendažerka, spisateljica i osnivačica Moodiranje portala
Jovana Miljanović - Preporuke

Jovanin kurs mi je dao neophodne veštine i samopouzdanje da stvorim proizvod koji nije samo profitabilan, već pruža i vrednost ženama na koju sam neverovatno ponosna.

JELENA ĐUKIĆ
Osnivačica Moj Neseser bloga i skincare radionica, menadžer INGLOT Srbija
Jovana Miljanović - Preporuke

Ono što me je najviše iznenadilo jeste jedna blagonaklonost i spremnost da se u biznis svetu gleda vizionarski i iskreno pomogne slušaocu. Pored mnogih koji prodaju “m… za bubrege” i prazne priče u ovom onlajn svetu, Jovana svojim praktičnim savetima i vizionarskim idejama, ostaviće na vas dubok utisak i želju da ste uvek okruženi takvim predanim i snažnim osobama koji vam i u ličnom i u profesionalnom razvoju mogu dati sjajne smernice.

Ivana Marinković Mandić
Jedan frajer i bidermajer
Jovana Miljanović - Preporuke

Na radionici sam dobila konkretno znanje da mogu da počnem samopouzdanije i uspešnije da vodim svoj blog. To mi je bila odskočna daska i u velikoj meri olakšalo početak! Nakon radionice sam odmah počela sam da pišem blog i da ulažem u posao na drugačiji način, baš kao što nam je Jovana objasnila i to je donelo instant rezultate. Napunila sam grupicu polaznika za moju školicu engleskog za decu u rekordnom roku i zaista sam počela da gledam na svoj posao iz potpuno nove perspektive.

Jovana Budima
Vlasnica školice engleskog Brighties, Blogerka
Jovana Miljanović - Preporuke

Iako sam u bloggingu već nekoliko godina Jovanina radionica mi je bila i više nego korisna. Ona je prepuna korisnih informacija kako za one koji tek žele da započnu svoj biznis, tako i za one koji su u tim vodama već neko vreme, a žele da porastu i ne izgube sebe. Najkorisnije informacije koje sam dobila od nje su kako da dođem do klijenata i kako da sa njima komuniciram. Takođe mi je digla samopouzdanje po pitanju vere u sebe i cene koju bi bilo dobro da tražim za svoj rad. Ono što mi se posebno sviđa u Jovaninoj radionici je to što je konkretna, puna korisnih primera i informacija koji su sama suština teme o kojoj priča. A dodatna čar je njena energija koja te tera da bukvalno istog trenutka kreneš da primenjuješ ono što si naučio, jer imaš osećaj da je ceo svet tvoj.

Aleksandra Birta
Psihološkinja, Blogerka
Jovana Miljanović - Preporuke

Nakon višegodišnjeg iskustva sa project managementom i biznisom, stvari koje Jovana prenosi i način na koji nas poziva da ih primenimo garantujem na svom primeru da je izuzetno efektan. Ja od radionice pre dva meseca primenjujem na razvoju svog novog biznisa samo pojedine korake doslovce kako je objašnjeno i rezultati su već tu, od prve nedelje, sa trendom rasta. I hvala još jednom za to.

Boris Pohulek
Osnivač radionice "Principi superiornog zdravlja"

Reference

FAQ

Da li je radionica za mene ako sam na početku?

Apsolutno! To je čak sjajna odskočna daska, jer će ti dati konkretne alate, tehnike i uštedeće ti vreme u startu. Ja bih volela da sam znala sve ovo kada sam kretala pre 6 godina jer bih uštedela puno živaca i vremena, ali bih i ozbiljnije pristupila svemu od samog starta. Važno da samo da imaš ideju o ćemu će biti tvoj biznis, odnosno šta bi pisala na blogu ili društvenim mrežama, kako bi bolje iskoristila znanje stečeno na radionici.

Kada ću početi da zarađujem?

Odmah posle radionice znaćeš tačno kako i pomoću kojih alata da uspešno napraviš strategiju monetizacije svog biznisa online. Međutim, moraš da imaš na umu da će biti neophodno da investiraš vreme, energiju i naučeno znanje primeniš u praksi jer bez toga nema zarade. Ne postoji motivacioni citat, Ezopova basna ili šta god što će ti pomoći ako ne zavrneš rukave.

Kako da znam da ti vrediš kao predavač?

Super pitanje. Ako misliš u smislu koliko sam stručna da pričam na ovu temu onda ću ti reći da blog ima preko 30.000 jedinstvenih poseta mesečno, prosečno zadržavanje je preko 3 minuta, FB stranica preko 18.000 i Instagram preko 10000. Ovo su samo brojevi, ali ono što znači još više su globalne institucije i brendovi koje su mi ukazale poverenje, a više o tome pročitaj ispod. Ukoliko misliš u smislu koliko sam dobar predavač, pustiću da klijnti koji su mi platili da održim seminare, predavanja i radionice i ukazali mi poverenje govore o tome. (Conventa Content Marketing Conference Ljubljana, Cosmopolitan Millenials Conference, Telenor Youth Forum Oslo, NetWork Konferencija, itd.)

Šta ova radionica nije?

Ova radionica nije magična pilula koja će da učiniti tvoj digitalni biznis primarnim izvorom prihoda za tebe, ako nemaš kapaciteta za to. Pod kapacitetom mislim na znanje o temi kojom se baviš, konstantno usavršavanje i rad na sebi, ozbiljnost i redovnost kada je kreiranje sadržaja u pitanju, kreativnost, autentičnost i volju da uspeš.

Prijava za radionicu

Cena radionice iznosi 175€ (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je kompletna uplata kao rezervacija mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer time zauzimate tuđe mesto.