Prijava za radionicu

Cena radionice iznosi 100e (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je uplata avansa od 4000rsd kao rezervacija mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer time zauzimate tuđe mesto.

Radionica počinje za:
Dana
Sata
Minuta
Sekunde

Od hobija do posla

Sve što ti treba je Blog, Instagram ili Facebook profil

Pogledaj video prezentaciju
Za koga je ova radionica?

Za koga je radionica?

Ako imaš proizvod, uslugu ili hobi za koji bi želela da postane ozbiljan biznis, ova radionica je za tebe. Dobićeš potrebno znanje i alate koji će ti omogućiti da kreiraš kvalitetnu strategiju rasta i razvoja svog malog biznisa.

Šta moraš da imaš?

Šta moraš da imaš?

Dobro bi bilo da pre radionice imaš svoj website, blog, landing stranicu ili nalog na FB ili Instagramu, gde već predstavljaš svoj proizvod ili uslugu.
Sve to u cilju da bolje razumeš stvari o kojima ću govoriti i da odmah možeš da prepoznaš kako možeš da ih implementiraš u svom poslu. Nije neophodno da to imaš, ali je dobro ako imaš, jer ćeš bolje upiti i primeniti stečeno znanje odmah nakon radionice.

Kako ja zarađujem preko bloga?

Kako ja zarađujem od bloga?

Prodajem svoje vreme po satu, dakle bavim se marketing consultingom. Uz to, držim predavanja na konferencijama i edukacijama iz oblasti marketinga, preduzetništva i blogovanja i plaćena sam za sponzorisane objave na blogu i društvenim mrežama od strane klijenata iz regiona.

Ko dolazi na radionicu?

Ko dolazi na radionicu?

Radionicu je od decembra 2016 prošlo preko 600 polaznica iz 5 zemalja regiona, godina od 23 do 50.

Postoji dva tipa žena koje dolaze:
Prvi tip su su ostvarene porodične žene, majke, koje su zapele kada je posao u pitanju. Ili rade za kompaniju u kojoj su godinama tu, ali se ne osećaju da je to više njihova priča, ali još uvek nisu spremne da daju otkaz. U međuvremenu, izgradile su neki mini brend radeći nešto što vole, same ili sa prijateljicama. Žene koje mi dolaze su dizajnerke, arhitekte, psiholozi, sociolozi, umetnice, novinarke, rade u marketinškim agencijama…ali ono što ih sve spaja je da bez obzira na godine i zanimanje nisu odustale od sebe i nisu spremne da doveka prave kompromis sa svojom karijerom, već žele da zarade novac radeći ono što vole. Glavne prepreke su im osuđivanje od strane okruženja zato što žele da napuste siguran posao i upuste se u preduzetničke vode, nepoverljiva porodica, itd.

Drugi tip su žene koje već imaju blog ili koriste društvene mreže na dobar način kao medijume za prezentovanje svojih veština, bilo da se bave modom, lepotom, hranom ili sportom. Za njih je bitno da im blog i društvene mreže postanu alat preko kojeg će uspešno plasirati i prodavati svoje proizvode ili usluge.

Ko sam ja da pričam o tome

Ko sam ja da pričam o tome?

Svoje znanje iz ove oblasti sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada dobila punu stipendiju za Montclair biznis školu. Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Učila sam od najboljih ljudi u toj oblasti: Marie Forleo, Ed Dale, Seth Godin i Frank Kern. Za proširenu listu i preporuke, pogledajte moj LinkedIn nalog.

Za mene blog i društvene mreže nikada nisu bile samo hobi, već mnogo više od toga, a želim da vam pokažem kako to isto mogu da postanu i za vas. Mislim da je rad jedan na jedan zaista je najbolji način da se upoznamo i efektivno i efikasno napravimo najbolju strategiju za vaš blog, bilo da prodajete proizvod, uslugu ili gradite svoj lični brend. Međutim, zbog mog trenutnog obima posla, nisam u mogućnosti da prihvatam nove klijente kako bih postojećim pružila dovoljno kvalitetnu uslugu. Zato sam odlučila da napravim radionicu gde ću sa grupom polaznica da radim interaktivno i u komforu manje grupe, kako bi sve mogle da dobiju stručno znanje, personalizovane savete i odgovore na željena pitanja.


Jovana Miljanović

Ograničena mesta

Ograničena mesta

Radionica je ograničena na 10 polaznica kako bih svima mogla da posvetim dovoljno pažnje i odgovorim na sva pitanja.

Garancija kvaliteta100% povraćaj novca

Ograničena mesta

Ukoliko na kraju radionice kažeš da je radionica bila loša, da nisi ništa naučila i da ne vredi para, novac će ti biti vraćen na licu mesta.

Cena

Ograničena mesta

Cena radionice iznosi 100€ (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je uplata avansa 4000 RSD kao potvrdu vašeg mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer zauzimate time nečije mesto.

Koncept radionice

Radionica ima 3 dela i traje od 11 do 15h. Pauza za ručak je 0d 13:00 do 13:30h.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 11:00 do 13:00 h


Pričamo o važnim stvarima kada su u pitanju kreiranje vizuelnog identiteta, landing stranica, email marketing strategije, delegiranje posla, kreiranje besplatnog PR, kreiranje prodajnog levka, monetizacija Instagrama, video marketing, podcasti, i lični brending.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 13:30 do 14:30 h


U drugom delu govorimo o konkretnih 20 načina za pravljenje aktivnog i pasivnog prihoda, gde ćete na licu mesta uvideti koji su to dodatni načini prezentovanja vašeg proizvoda ili usluge koji mogu da unaprede vaš biznis već danas.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 14:30 do 15:00 h


Otvoreno vreme za jedan na jedan pitanja i brainstorm sa grupom.

Šta dobijaš na radionici?

 • Kako da kreiraš vizuelni identitet koji je u skladu sa tvojim ličnom brendom i koji odlično konvertuje
 • Kako da kreiraš dobar website, blog i landing stranicu
 • Kako da kreiraš organski PR kada nemaš veliki budžet
 • Šta je i zašto je važan prodajni levak
 • Kako da iskoriš moć videa u 2018
 • Kako se uspešno kortiš FB grupe
 • Zašto je važno da imaš FAQ stranicu
 • Koja je moć podcasta
 • Kako da iskoristiš email marketing
 • Kako da bolje monetizuješ svoj Instagram
 • 20 načina zarade preko bloga i društvenih mreža
 • Gde i kako da delegiraš poslovne obaveze
 • Kako da pomoću bloga i društvenih mreža brendiraš sebe i kreiraš uspešan biznis
 • I kako da kreiraš pasivan prihod online.

Utisci nekih od polaznika

Jovana Miljanović - Preporuke

Stekla sam konkretno znanje kako da bolje monetizujem svoj blog, podignem cene i kvalitetnije upakujem svoje e-proizvode. Jovana raspolaže sjajnim alatima, materijalima, znanjem, veštinama i sposobnostima. Nakon radionice sam se odvažila da napravim iskorak u poslu i svoj brend TOTALLY WELLNESS pozicioniram na stepenicu više, kako bih mogla dalje da se razvijam i rastem sa njim.

TATJANA POPOVIĆ
Totally Wellness seminari i detox programi
Jovana Miljanović - Preporuke

Na radionici sam dobila konkretno znanje da prezentujem nešto što želim da prodam i kreirala INSTAGRAM KURS. Posle radionice i Jovanine priče o važnosti vizuelnog identiteta bloga poradila na svom ličnom brendu i dizajnu. Kada sam završila svoj proizvod, primenila sam sve njene savete za plasiranje proizvoda na tržište i to je dovelo do ozbiljne potražnje i prodaje mog kursa!

ANDRIJANA BOŽIĆ
Social media manager i autorka Instagram Ebooka
Jovana Miljanović - Preporuke

Dobila sam konkretno znanje kako da napravim media kit, reklamiram svoj sadržaj preko društvenih mreža, i kreiram PR za svoj brend. Napravila sam newsletter i Facebook marketing strategiju i moja stranica je duplirala broj lajkova. Ohrabrila me je da započnem svoju RADIONICU O UPRAVLJANJU VREMENOM i dala mi konkretne korake kako da to odradim kvalitetno i uspešno.

MILANA MILOŠEVIĆ
Doktorantkinja ETF, softverska inženjerka, Less Mills instruktorka i osnivačica radionice o upravljanju vremenom
Jovana Miljanović - Preporuke

Jovana svoje iskustvo deli bez mistifikacije, konkretno i direktno. Jasno kaže šta prolazi, a šta ne na našem tržištu. Otvoreno govori o finansijama i važnosti delegiranja određenih poslova. Daje konkretne savete, listu alata koja će ti olakšati rad i izvore gde dalje možeš da učiš i tražiš inspiraciju. Otvorenost kojom Jovana priča o sebi i svom životu me je motivisala da sa istom otvorenošću pričam i ja svoju životnu priču, jer ta priča daje...

KAROLINA HERBUT
Finansijska savetnica
Jovana Miljanović - Preporuke

Jovanina radionica i njeni saveti su mi pomogli kada je u pitanju moj blog i monetizacija istog kroz kreiranje FITT kluba, koji mi je doneo pasivan prihod. Naučila me je da jasno definišem i osmislim biznis cilj mog online nastupa. Zahvaljajući Jovani, blog je za mene danas glavni izvor prihoda, što i jeste bila moja želja prilikom kreiranja.

NADA PILIŠKIĆ
FITT Klub osnivačica i FISAF trener
Jovana Miljanović - Preporuke

Od Jovane sam na tete-a-tete razgovoru naučila mnogo toga. Kako da pametno i dostojanstveno radiš ono što voliš. Kako da zaštitiš svoju ideju. Kako da budeš zadovoljan i plaćen za ono što radiš. Kako da vrednuješ svoj rad i trud. Ono što me je najviše iznenadilo jeste jedna blagonaklonost i spremnost da se u biznis svetu gleda vizionarski i iskreno pomogne slušaocu.

MARIJA KRSMANOVIĆ
Dizajnerka enterijera i osnivačica panela "Sa početka priče"

Reference

FAQ

Da li je radionica za mene ako još uvek nemam blog?

Apsolutno! To je čak sjajna odskočna daska, jer će ti dati konkretne alate, tehnike i uštedeće ti vreme u startu. Ja bih volela da sam znala sve ovo kada sam kretala pre 6 godina jer bih uštedela puno živaca i vremena, ali bih i ozbiljnije pristupila blogovanju od samog starta. Važno da samo da imaš ideju o ćemu će biti tvoj biznis, odnosno šta bi pisala na blogu ili društvenim mrežama.

Kada ću početi da zarađujem?

Odmah posle radionice znaćeš tačno kako i pomoću kojih alata da uspešno napraviš strategiju monetizacije za svoj blog i društvene mreže. Međutim, moraš da imaš na umu da će biti neophodno da investiraš vreme, energiju i naučeno znanje primeniš u praksi jer bez toga nema zarade. Ne postoji motivacioni citat, Ezopova basna ili šta god što će ti pomoći ako ne zavrneš rukave.

Kako da znam da ti vrediš kao predavač?

Super pitanje. Ako misliš u smislu koliko sam stručna da pričam na ovu temu onda ću ti reći da blog ima preko 30.000 jedinstvenih poseta mesečno, prosečno zadržavanje je preko 3 minuta, FB stranica preko 14.000 i Instagram preko 7000. Ovo su samo brojevi, ali ono što znači još više su globalne institucije i brendovi koje su mi ukazale poverenje, a više o tome pročitaj ispod. Ukoliko misliš u smislu koliko sam dobar predavač, pustiću da klijnti koji su mi platili da održim seminare, predavanja i radionice i ukazali mi poverenje govore o tome. (Conventa Content Marketing Conference Ljubljana, Cosmopolitan Millenials Conference, Telenor Youth Forum Oslo, NetWork Konferencija, itd.)

Šta ova radionica nije?

Ova radionica nije magična pilula koja će da učini tvoj blog ili društvene mreže primarnim izvorom prihoda za tebe, ako nemaš kapaciteta za to. Pod kapacitetom mislim na znanje o temi o kojoj pišeš, konstantno usavršavanje i rad na sebi, ozbiljnost i redovnost kada je kreiranje sadržaja u pitanju, kreativnost, autentičnost i volju da uspeš.

Prijava za radionicu

Cena radionice iznosi 100e (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je uplata avansa od 4000rsd kao rezervacija mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer time zauzimate tuđe mesto.