Od hobija do posla - Pretvori hobi u posao i pokaži svima za šta si sposobna | Jovana Miljanović

Prijava za radionicu

Cena radionice iznosi 100e (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je uplata kompletne sume kao rezervacija mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer time zauzimate tuđe mesto.

Radionica počinje za:
Dana
Sata
Minuta
Sekunde

Od hobija do posla

Pretvori hobi u posao i pokaži svima za šta si sposobna

Pogledaj video prezentaciju
Za koga je ova radionica?

Za koga je radionica?

Ako imaš proizvod, uslugu ili hobi za koji bi želela da postane ozbiljan biznis, ova radionica je za tebe. Dobićeš potrebno znanje i alate koji će ti omogućiti da kreiraš kvalitetnu strategiju rasta i razvoja svog malog biznisa.

Šta moraš da imaš?

Šta moraš da imaš?

Dobro bi bilo da pre radionice imaš svoj sajt ili nalog na nekoj mreži, gde već predstavljaš svoj proizvod ili uslugu. Sve to u cilju da bolje razumeš stvari o kojima ću govoriti i da odmah možeš da prepoznaš kako možeš da ih implementiraš u svom poslu. Nije neophodno da to imaš, ali je dobro ako imaš, jer ćeš bolje upiti i primeniti stečeno znanje odmah nakon radionice.

Kako ja zarađujem preko bloga?

Kako ja zarađujem od bloga?

Prodajem svoje vreme po satu, dakle bavim se marketing consultingom. Pored radionica, držim i predavanja na konferencijama i edukacijama iz oblasti marketinga, tehnologije i preduzetništva. Plaćena sam i kao influenser za sponzorisane objave na blogu i društvenim mrežama od strane klijenata iz regiona.

Ko dolazi na radionicu?

Ko dolazi na radionicu?

Radionicu je od decembra 2016 prošlo preko 900 polaznica iz 7 globalnih metropola od 20 do 60.godima.

Postoji dva tipa žena koje dolaze:
Prvi tip su su ostvarene porodične žene, majke, koje su zapele kada je posao u pitanju. Ili rade za kompaniju u kojoj su godinama tu, ali se ne osećaju da je to više njihova priča, ali još uvek nisu spremne da daju otkaz. U međuvremenu, izgradile su neki mini brend radeći nešto što vole, same ili sa prijateljicama. Žene koje mi dolaze su dizajnerke, arhitekte, psiholozi, sociolozi, umetnice, novinarke, rade u marketinškim agencijama…ali ono što ih sve spaja je da bez obzira na godine i zanimanje nisu odustale od sebe i nisu spremne da doveka prave kompromis sa svojom karijerom, već žele da zarade novac radeći ono što vole. Glavne prepreke su im osuđivanje od strane okruženja zato što žele da napuste siguran posao i upuste se u preduzetničke vode, nepoverljiva porodica, itd.

Drugi tip su žene koje koriste društvene mreže na dobar način kao medijume za prezentovanje svojih veština, bilo da se bave couchingom, fitnesom, dizajnom ili umetnošću. Za njih je bitno da im blog i društvene mreže postanu alat preko kojeg će uspešno plasirati i prodavati svoje proizvode ili usluge.

Ko sam ja da pričam o tome

Ko sam ja da pričam o tome?

Svoje znanje iz oblasti marketinga sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada dobila punu stipendiju za Montclair biznis školu. Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Učila sam od najboljih ljudi u toj oblasti: Marie Forleo, Ed Dale, Seth Godin, Neil Patel i Frank Kern. Za proširenu listu i preporuke, pogledajte moj LinkedIn nalog.

Za mene blog i društvene mreže nikada nisu bile samo hobi, već alat da moja poruka dođe do većeg broja ljudi, a pokazaću vam kako da to isto postanu i za vas. Blog pišem od 2011.godine, a radionicu vodim od decembra 2016. Od tada je radionicu prošlo preko 900 žena u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori, Britaniji i Americi. Paralelno sa tim radim i consulting 1 na 1 i držim predavanja na konferencijama iz oblasti mrketinga, tehnologije i preduzetništva.


Jovana Miljanović

Ograničena mesta

Ograničena mesta

Radionica je ograničena na 12 polaznica kako bih svima mogla da posvetim dovoljno pažnje i odgovorim na sva pitanja.

Garancija kvaliteta100% povraćaj novca

Ograničena mesta

Ukoliko na kraju radionice kažeš da je radionica bila loša, da nisi ništa naučila i da ne vredi para, novac će ti biti vraćen na licu mesta.

Cena

Ograničena mesta

Cena radionice iznosi 100 eura i kompletna suma se uplaćuje unapred.

Koncept radionice

Radionica ima 3 dela i traje od 11 do 15h. Pauza na 15min je od 13 do 13:15h.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 11:00 do 13:00 h


Pričamo o kreiranju vizuelnog identiteta, prodajne stranice, email marketing strategiji, delegiranju posla, kreiranju besplatnog PR, kreiranju prodajnog levka, monetizaciji Instagrama, video marketingu, i ličnom brendingu.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 13:30 do 14:30 h


U drugom delu govorimo o konkretnih 20 načina za pravljenje aktivnog i pasivnog prihoda, gde ćete na licu mesta uvideti koji su to dodatni načini prezentovanja vašeg proizvoda ili usluge koji mogu da unaprede vaš biznis već danas.

Jovana Miljanović - Koncept radionice Jovana Miljanović - Koncept radionice

Od 14:30 do 15:00 h


Otvoreno vreme za jedan na jedan pitanja i brainstorm sa grupom.

Šta dobijaš na radionici?

 • Kako da kreiraš vizuelni identitet koji je u skladu sa tvojim ličnom brendom i koji odlično konvertuje
 • Kako da kreiraš dobar website, blog i prodajnu stranicu
 • Kako da kreiraš organski PR kada nemaš veliki budžet
 • Gde i kako da delegiraš poslovne obaveze
 • Šta je i zašto je važan prodajni levak
 • Kako da iskoriš moć videa u 2018
 • Kako se uspešno koriste FB grupe
 • Zašto je važno da imaš FAQ stranicu
 • Kako da iskoristiš email marketing
 • Kako da bolje monetizuješ svoj Instagram
 • 20 načina zarade online
 • Kako da kreiraš pasivan prihod online

Utisci nekih polaznica

Jovana Miljanović - Preporuke

Stekla sam konkretno znanje kako da bolje monetizujem svoj blog, podignem cene i kvalitetnije upakujem svoje e-proizvode. Jovana raspolaže sjajnim alatima, materijalima, znanjem, veštinama i sposobnostima. Nakon radionice sam se odvažila da napravim iskorak u poslu i svoj brend TOTALLY WELLNESS pozicioniram na stepenicu više, kako bih mogla dalje da se razvijam i rastem sa njim.

TATJANA POPOVIĆ
Totally Wellness seminari i detox programi
Jovana Miljanović - Preporuke

Na radionici sam dobila konkretno znanje da prezentujem nešto što želim da prodam i kreirala INSTAGRAM KURS. Posle radionice i Jovanine priče o važnosti vizuelnog identiteta bloga poradila na svom ličnom brendu i dizajnu. Kada sam završila svoj proizvod, primenila sam sve njene savete za plasiranje proizvoda na tržište i to je dovelo do ozbiljne potražnje i prodaje mog kursa!

ANDRIJANA BOŽIĆ
Social media manager i autorka Instagram Ebooka
Jovana Miljanović - Preporuke

Dobila sam konkretno znanje kako da napravim media kit, reklamiram svoj sadržaj preko društvenih mreža, i kreiram PR za svoj brend. Napravila sam newsletter i Facebook marketing strategiju i moja stranica je duplirala broj lajkova. Ohrabrila me je da započnem svoju RADIONICU O UPRAVLJANJU VREMENOM i dala mi konkretne korake kako da to odradim kvalitetno i uspešno.

MILANA MILOŠEVIĆ
Doktorantkinja ETF, softverska inženjerka, Less Mills instruktorka i osnivačica radionice o upravljanju vremenom
Jovana Miljanović - Preporuke

Jovana svoje iskustvo deli bez mistifikacije, konkretno i direktno. Jasno kaže šta prolazi, a šta ne na našem tržištu. Otvoreno govori o finansijama i važnosti delegiranja određenih poslova. Daje konkretne savete, listu alata koja će ti olakšati rad i izvore gde dalje možeš da učiš i tražiš inspiraciju. Otvorenost kojom Jovana priča o sebi i svom životu me je motivisala da sa istom otvorenošću pričam i ja svoju životnu priču, jer ta priča daje...

KAROLINA HERBUT
Finansijska savetnica
Jovana Miljanović - Preporuke

Jovanina radionica i njeni saveti su mi pomogli kada je u pitanju moj blog i monetizacija istog kroz kreiranje FITT kluba, koji mi je doneo pasivan prihod. Naučila me je da jasno definišem i osmislim biznis cilj mog online nastupa. Zahvaljajući Jovani, blog je za mene danas glavni izvor prihoda, što i jeste bila moja želja prilikom kreiranja.

NADA PILIŠKIĆ
FITT Klub osnivačica i FISAF trener
Jovana Miljanović - Preporuke

Od Jovane sam na tete-a-tete razgovoru naučila mnogo toga. Kako da pametno i dostojanstveno radiš ono što voliš. Kako da zaštitiš svoju ideju. Kako da budeš zadovoljan i plaćen za ono što radiš. Kako da vrednuješ svoj rad i trud. Ono što me je najviše iznenadilo jeste jedna blagonaklonost i spremnost da se u biznis svetu gleda vizionarski i iskreno pomogne slušaocu.

MARIJA KRSMANOVIĆ
Dizajnerka enterijera i osnivačica panela "Sa početka priče"

Reference

FAQ

Da li je radionica za mene ako sam na početku?

Apsolutno! To je čak sjajna odskočna daska, jer će ti dati konkretne alate, tehnike i uštedeće ti vreme u startu. Ja bih volela da sam znala sve ovo kada sam kretala pre 6 godina jer bih uštedela puno živaca i vremena, ali bih i ozbiljnije pristupila svemu od samog starta. Važno da samo da imaš ideju o ćemu će biti tvoj biznis, odnosno šta bi pisala na blogu ili društvenim mrežama, kako bi bolje iskoristila znanje stečeno na radionici.

Kada ću početi da zarađujem?

Odmah posle radionice znaćeš tačno kako i pomoću kojih alata da uspešno napraviš strategiju monetizacije svog biznisa online. Međutim, moraš da imaš na umu da će biti neophodno da investiraš vreme, energiju i naučeno znanje primeniš u praksi jer bez toga nema zarade. Ne postoji motivacioni citat, Ezopova basna ili šta god što će ti pomoći ako ne zavrneš rukave.

Kako da znam da ti vrediš kao predavač?

Super pitanje. Ako misliš u smislu koliko sam stručna da pričam na ovu temu onda ću ti reći da blog ima preko 30.000 jedinstvenih poseta mesečno, prosečno zadržavanje je preko 3 minuta, FB stranica preko 16.000 i Instagram preko 8000. Ovo su samo brojevi, ali ono što znači još više su globalne institucije i brendovi koje su mi ukazale poverenje, a više o tome pročitaj ispod. Ukoliko misliš u smislu koliko sam dobar predavač, pustiću da klijnti koji su mi platili da održim seminare, predavanja i radionice i ukazali mi poverenje govore o tome. (Conventa Content Marketing Conference Ljubljana, Cosmopolitan Millenials Conference, Telenor Youth Forum Oslo, NetWork Konferencija, itd.)

Šta ova radionica nije?

Ova radionica nije magična pilula koja će da učiniti tvoj digitalni biznis primarnim izvorom prihoda za tebe, ako nemaš kapaciteta za to. Pod kapacitetom mislim na znanje o temi kojom se baviš, konstantno usavršavanje i rad na sebi, ozbiljnost i redovnost kada je kreiranje sadržaja u pitanju, kreativnost, autentičnost i volju da uspeš.

Prijava za radionicu

Cena radionice iznosi 100e (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) i neophodna je kompletna uplata kao rezervacija mesta. Avans se ne vraća, osim ako otkažete 24h pre radionice, jer time zauzimate tuđe mesto.