Aleksandra Birta

13. 02. 2020

Sa blogovanjem sam krenula pre nekoliko godina iz hobija. Vremenom sam svoju ljubav prema pisanju koju sam oduvek imala spontano spojila sa ličnim iskustvima i stručnim znanjem iz psihologije. Nakon toga sam i profesionalizovala svoj blog, a u jednom periodu sam pisala i kao freelancer za klijente.

Vremenom su se nekako sve kockice složile i 2018. godine sam otišla korak dalje, te sam kreirala i izdala Dnevnik Srećnog odrastanja “Naša avantura” i prodala skoro ceo tiraž za devet meseci. U pitanju je proizvod koji je jedinstven na našem i svetskom tržištu. Prepun je kreativnih i zanimljivih ideja za roditeljstvo, za uzrast dece od samog začeća pa do njihovog punoletstva. Pokazao se i kao odličan poklon za prijateljice koje su u trudnoći ili koje već imaju decu. I za njega je ideja došla spontano, kao kruna svega što sam do tada radila na polju roditeljstva i psihologije. U planu je još sličnih pisanih izdanja, kao i edukacija, jer su pisanje i edukacija pravac u kom idem sa svojim brendom.

Iako sam u bloggingu već nekoliko godina, Jovanina obuka mi je bila i više nego korisna. Ona je prepuna korisnih informacija kako za one koji tek žele da započnu blog i neki svoj biznis, tako i za one koji su u tim vodama već neko vreme. Najkorisnije informacije koje sam dobila od nje su kako da dođem do klijenata. Takođe mi je digla samopouzdanje po pitanju vere u sebe i cene koju bi bilo dobro da tražim za svoj rad. Ono što mi se posebno sviđa u Jovaninoj radionici je to što je konkretna, puna korisnih primera i informacija koji su sama suština teme o kojoj priča. A dodatna čar je njena energija koja te tera da bukvalno istog trenutka kreneš da primenjuješ ono što si naučio, jer imaš osećaj da je ceo svet tvoj.

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.