Gordana Manestar Petrović

13. 02. 2020

Ja sam Gordana Manestar Petrović i iz Beograda sam. Zavrsila sam grafičku školu i dvanaest godina imala svoju štampariju. Svetska kriza, kriza u poslu i privatnom životu me vode ka tome da zatvorim štampariju i počnem da se bavim sobom. 

  1. otvaram studio za yogu i počinjem intenzivnije da izučavam, čitam, gledam, posećujem obuke i seminare u vezi yoge. Završavam 200 sati Teacher Treninga kod Pedra Franka, pri Yoga Alliance. Danas držim grupne i individualne časove, posebno sam posvećena problemima fizičke i mentalne prirode zato što znam da yoga leči. Svaki čas yoge kod mene je Yoga Therapy!

Facebook: Free Joga

Završavam obuku yoge za trudnice i ulazim u svet trudnoće i porodjaja.

Moj porodjaj je bio davne 1993. Tada nista nisam znala,ali mlada, bez usadjenih strahova o porodjaju doživljavam predivan porodjaj. Potpuno bezbolan, bez frke i panike. Tada nisam znala da je to na žalost retkost, čak izuzetak. Vremenom uvidjam koliko ženama porodjaj stvara nelagodnost i strah. Završavam obuku za dulu, – Dona International i počinjem da pratim žene na porodjaju. 

Facebook: Dula pomoc porodilji

Yoga za trudnice i pomoć u porodjaju se savršeno uklapaju tako da tu počinje moja misija edukacije žena, priprema i osnaživanje za prirodni porodjaj, za porodjaj bez straha i bola. 

Završila sam kurs Theta Healing i sertifikovani sam Life Coach.

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]
Pogledajte moj YouTube kanal