Marija Krsmanović

13. 02. 2020

Moj put ka kreiranju lične biznis priče počeo je uz Jovanu. Kao osoba koja je bila na početku poslovanja i nastupa na internetu, odlučila sam se za rad sa njom. Na samom startu mi je ulila poverenje, profesionalniju osobu nisam srela. Ohrabrila me je da delujem i da se borim za svoju ideju. Kurs je bio moj vetar u leđa u trenutku kada su svi mislili da sanjam, ona je jedina govorila: nije san uspećeš jer je ideja sjajna, a ti samo treba da budeš istrajna. Na samom početku bila je moj čvrst oslonac i podrška. Ništa nisam znala o nastupu na društvenim mrežama, internet preduzetništvu i blogingu. Rad sa Jovanom bio je najbolji mogući početak, sve što nisam znala u tom trenutku me je naučila. Dala mi je jasne smernice savete i konkretne korake koje treba da preduzmem kako bih započela biznis i ušla u internet preduzetništvo. Naučila me je da razmišljam o biznisu i prodaji, za mene kao kreativca to je bila velika nepoznata.

Nakon kursa preduzimala sam jednu po jedanu akciju, dobijala stalno novi savet i neophodnu sugestiju. Bilo je potrebno vreme da implementiram sve, ali deo po deo i malo po malo sam napredovala i gradila ono što danas imam. Uspela sam da promenim ugao posmatranja počela da otvaram sebi prilike. Od ideje do realizacije prošla sam jedan put, vodila sam se ličnom vizijom. Dobro je znati pravila i principe, ali lično mi je bilo jako važno da ih implementiram na svoj način, realno za to mi je bilo potrebno najviše vremena, da ono što radi prilagodim sebi i nađem svoj glas.

Kurs je mnogo više od onog što sama reč kaže. Jovana je pomogla da upoznam nove ljude i proširim polje svog delovanja. I danas u njoj osećam podršku. Imam svoj biznis skrojen po svojoj meri, radim ono što volim.

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.