Marija Miloradović

11. 02. 2020

Ćao, zovem se Marija Miloradović i imam 30 godina. Nastavnica sam srpskog jezika u osnovnoj školi, uz to se bavim lekturom i korekturom i pišem poeziju. Ono što volim jesu pisanje, edukacija, umetnost i deljenja znanja i svega dobrog sa drugim ljudima.

Sa Jovanom sam radila u septembru 2018. Otvorila mi je potpuno nove vidike, uvela u svet marketinga, preduzetništva, a najvažnije, u svet mogućeg i podrške. Nakon kursa, u svom umu sam konačno jasno videla šta želim dalje u svom životu i dobila za to konkretne alate kako postići. Želim da napomenem da sam još na početku i da trenutno primenjujem možda samo 20% onoga što mi je Jovana pokazala i pružila.

Gradim polako svoju ciljnu grupu i brižno negujem svoj odnos sa njima. Izabrala sam dve društvene mreže kojima sam najviše posvećena. Delim svoje misli, savete i znanja iz oblasti u kojima sam stručna i pišem o onome u šta i sama verujem. Konkretan rezultat jeste druga zbirka poezije, koju sam objavila dva meseca nakon Jovaninog kursa. Ona mi je dala vetar u leđa da se izborim za ono što mi je u srcu prioritet i da budem hrabrija. Mnogo više verujem u sebe i sopstvene sposobnosti od tog septembra.

Dalji ciljevi na kojima radim su mi sajt za koji još prikupljam finansijska sredstva, elektronske verzije moje dve zbirke, i mnogo više angažovanosti oko posla lekture.

Od srca bih svima preporučila Jovanu, jer ogromno znanje koje dobijate na jednom mestu vredi i više od cene koju ćete platiti. I još nešto vrlo važno: podrška žena iz grupe je zbilja neverovatna!

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.