Marija Miloradović

11. 02. 2020

Ćao, zovem se Marija Miloradović i imam 30 godina. Nastavnica sam srpskog jezika u osnovnoj školi, uz to se bavim lekturom i korekturom i pišem poeziju. Ono što volim jesu pisanje, edukacija, umetnost i deljenja znanja i svega dobrog sa drugim ljudima.

Jovaninoj radionici sam prisustvovala u septembru 2018. Otvorila mi je potpuno nove vidike, uvela u svet marketinga, preduzetništva, a najvažnije, u svet mogućeg i podrške. Nakon radionice, u svom umu sam konačno jasno videla šta želim dalje u svom životu i dobila za to konkretne alate kako postići. Želim da napomenem da sam još na početku i da trenutno primenjujem možda samo 20% onoga što mi je Jovana pokazala i pružila.

Gradim polako svoju ciljnu grupu i brižno negujem svoj odnos sa njima. Izabrala sam dve društvene mreže kojima sam najviše posvećena. Delim svoje misli, savete i znanja iz oblasti u kojima sam stručna i pišem o onome u šta i sama verujem. Konkretan rezultat jeste druga zbirka poezije, koju sam objavila dva meseca nakon Jovanine radionice. Ona mi je dala vetar u leđa da se izborim za ono što mi je u srcu prioritet i da budem hrabrija. Mnogo više verujem u sebe i sopstvene sposobnosti od tog septembra.

Dalji ciljevi: sajt (za koji još prikupljam finansijska sredstva), elektronske verzije moje dve zbirke, mnogo više angažovanosti oko posla lekture.

Od srca bih svima preporučila Jovaninu radionicu, jer ogromno znanje koje dobijate na jednom mestu vredi i više od cene koju ćete platiti. I još nešto vrlo važno: podrška žena iz grupe je neverovatna! 🙂

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]
Pogledajte moj YouTube kanal