Marina Body Fit

11. 02. 2020

Sada kada pogledam unazad, čini mi se da sve ono što sam prošla i izazove koje sam imala na ovom putu pripremalo za ovo što sada radim. Kao da me je testiralo da li sve ovo dovoljno jako želim. A ja, ja sam svaki put dok sam trenirala ili smišljala neke nove recepte znala da se tome moja duša raduje i da u tome uživam celim svojim bićem. Sa porodicom, dvoje male dece, kreditom i mesečnim obavezama često sebi nisam dozvoljavala da odlutam čak ni u mislima tamo gde sam se plašila, a želela da budem. Um me je sprečavao. Um, a sa njim i logika. Držala sam se poznatog, učaurena u nešto što treba i šta je društvo i okolina od mene očekivala. Ovakve unutrašnje borbe i strahove sam imala više od godinu dana. I onda sam se jedno jutro probudila i više se nisam plašila.

Rekla sam doviđenja sistemu koji je pokušavao dugi niz godina da me ukalupi, da me zastraši, i osvestio da jedino za šta sam radila su bili njihovi snovi, a ne moji. Radila sam u smenama, dolazila kući kasno, devojčice nisam viđala, a njihovo odrastanje i prisustvo mame nije moglo da čeka. Od 2017. godine uz bogato iskustvo od 15 godina u fitnesu počinjem da radim online couchinge i planove ishrane, da pomažem ženama da se osećaju dobro i izgledaju još bolje. Sa porodicom, dvoje male dece, kreditom i mesečnim obavezama često sebi nisam dozvoljavala da odlutam čak ni u mislima tamo gde sam se plašila, a želela da budem. Um me je sprečavao. Um, a sa njim i logika. Držala sam se poznatog, učaurena u nešto što treba i šta je društvo i okolina od mene očekivala.

Promene kojima težim ispunjavaju moju svakodnevnicu sve češće. Osećam slobodu. Radim kad želim i koliko želim. Kada imam puno posla dešava se da budem budna do kasno u noć, ali me svaki momenat duže u kontaktu sa nekim devojkom ili ženom dodatno ispuni, kada znam da sam deo njenog fenomenalnog puta promene, ka srećnijoj i ispunjenijoj verziji sebe. Broj devojaka sa kojima radim se nakon kursa utrostručio, a sa njima i njihovim zadovoljstvom i moje srce svaki dan sve više raste. Ushićenje i ljubav koju mi šalju posle tromesečne saradnje ne mogu rečima opisati. Ovaj kurs je najbolja investicija u život i biznis po vašoj meri!

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.