Marina Body Fit

11. 02. 2020

Sada kada pogledam unazad, čini mi se da sve ono što sam prošla i izazove koje sam imala na ovom putu pripremalo za ovo što sada radim. Kao da me je testiralo da li sve ovo dovoljno jako želim. A ja, ja sam svaki put dok sam trenirala ili smišljala neke nove recepte znala da se tome moja duša raduje i da u tome uživam celim svojim bićem. Sa porodicom, dvoje male dece, kreditom i mesečnim obavezama često sebi nisam dozvoljavala da odlutam čak ni u mislima tamo gde sam se plašila, a želela da budem. Um me je sprečavao. Um, a sa njim i logika. Držala sam se poznatog, učaurena u nešto što treba i šta je društvo i okolina od mene očekivala. Ovakve unutrašnje borbe i strahove sam imala više od godinu dana. I onda sam se jedno jutro probudila i više se nisam plašila. Pobedila sam onaj deo sebe koji mi nije služio, ego koji mi nije dao da napredujem i razvijam se u pravcu u kojem sam želela. Hvala bogu, imala sam divnu podršku supruga koji mi je dao vetar u leđa da napustim posao u kojem sam od asistenta u prodaji došla do brench managera i tu stala, jer više nije bilo prostora da idem gore. Rekla sam doviđenja sistemu koji je pokušavao dugi niz godina da me ukalupi, da me zastraši, i osvestio da jedino za šta sam radila su bili njihovi snovi, a ne moji. Radila sam u smenama, dolazila kući kasno, devojčice nisam viđala, a njihovo odrastanje i prisustvo mame nije moglo da čeka. Od 2017. godine uz bogato iskustvo od 15 godina u fitnesu počinjem da radim online couchinge i planove ishrane, da pomažem ženama da se osećaju dobro i izgledaju još bolje.

“Sa porodicom, dvoje male dece, kreditom i mesečnim obavezama često sebi nisam dozvoljavala da odlutam čak ni u mislima tamo gde sam se plašila, a želela da budem. Um me je sprečavao. Um, a sa njim i logika. Držala sam se poznatog, učaurena u nešto što treba i šta je društvo i okolina od mene očekivala.”

Vetar u leđa: Misao koja me je pratila na mom putu promene bila je – Marina, ukoliko želis nešto da se promeni, nešto moraš promeniti. Odluke sam donosila sama, ali mi je bilo veoma bitno da se u tim ključnim momentima okružim ljudima koji me nadahnjuju i koji me podržavaju na tom putu promene. Jedna od njih je svakako i bila Jovanina radionica od Hobija do Posla, kao i divne žene koje sam upoznala na njoj, sa kojima se i danas čujem i razmenjujem neke nove ideje i planove za saradnju.

Rezultati: Promene kojima težim ispunjavaju moju svakodnevnicu sve češće. Osećam slobodu. Radim kad želim i koliko želim. Kada imam puno posla dešava se da budem budna do kasno u noć, ali me svaki momenat duže u kontaktu sa nekim devojkom ili ženom dodatno ispuni, kada znam da sam deo njenog fenomenalnog puta promene, ka srećnijoj i ispunjenijoj verziji sebe. Sredinom februara mi je izašao web sajt www.marinabodyfit.com na kojem sam radila zadnjih godinu dana koji beleži veliku posećenost. Broj devojaka sa kojima radim se udvostručio, a sa njima i njihovim zadovoljstvom i moje srce svaki dan sve više raste. Ushićenje i ljubav koju mi šalju posle tromesečne saradnje ne mogu rečima opisati.

Dodatna vrednost: Kada počneš da radiš na svojim snovima, nekako se posloži da se oko tebe nađu žene sa kojima možes da podeliš tu istu energiju i magiju. Posle radionice upoznala sam jednu divnu Tamaru koja pravi nakit od perja, Anu koja će da osvoji svet u filmskoj industriji, Aleksandru i njenu ljubav prema poslu, davajući savete iz psihologije, Katarinu koja pravi extra sjajne i zabavne obroke za decu, carobne ruke žene iza koje stoji ime Sara Key, i toplotu rucno radjenih unikatnih pletenih odevnih predmeta jedne Novosadjanske.

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]
Pogledajte moj YouTube kanal