Marina Prelić

16. 07. 2020

Moje ime je Marina Prelić i po profesiji sam lekar anti-age medicine.

Jovanu sam upoznala u trenutku kada je moja ordinacija uhvatila veliki zalet. Možda je to i pravi trenutak jer susretanje sa uzlaznim putem u vođenju sopstvenog biznisa ume da ostavi posledice ukoliko ne nalaziš dovoljno vremena za sebe – te posledice su umor, iscrpljenost, pad imuniteta, bezvoljnost i osećaj da jednostavno ne mogu ništa da radim sem posla.

Zahvaljujući sadržaju koji sam ohrabrena da pravim i svojoj zagriženosti za svet lepote, uz Jovanine smernice o tome kako sadržaj i sebe treba nesebično deliti sa onima kojima te vrste informacija zaista menjaju život, uspela sam da se obratim svojoj ciljnoj grupi i ne samo to – uspela sam da pomognem mnogima koji se susreću sa problemima estetike lica.

Od Jovane sam naučila da radim manje, a da pri tom moj osećaj doprinošenja i ispunjenosti ne trpi. Saveti koje sam dobila iz Jovaninog rada – pri čemu ne mogu da izdvojim konkretan sadržaj koji je meni pomogao kao takav jer ga Jovana deli nesebično i mnogo – pomogli su mi da PRENESEM PORUKU koji sam oduvek želela da prenesem uz minimalnu grešku i smanjeno lutanje.

Od Jovane možete da naučite mnogo, nekada iz jednog posta, a nekada iz priče o njenom životu. Ukoliko i ti imaš problem sa rasipanjem energije i ukoliko ne umeš da odrediš šta je ono što je pravi game – changer tvog poslovnog, a time i privatnog života, savetujem ti da investiraš novac u Jovanino mentorstvo koje je jedinstveno na srpskom tržištu i parira onome što Amerikanci dobijaju od svojih business trenera.

Ukoliko želiš nešto da menjaš na svom licu, a ne usuđuješ se jer ne bi želela da izgledaš serijski i ukoliko želiš da svetu predstaviš NAJLEPŠU VERZIJU SEBE, zaprati me na Instagram profilu Doktor Koji Priča, gde možeš videti slike radova, pročitati iskustva pacijenata i jednim klikom zakazati besplatne konsultacije ili tretman po želji.

Dr anti-age medicine Marina Prelić

19 sertifikata iz oblasti anti-age medicine

Član SUDEL, SESIAM udruženja i Stomatološke komore Srbije

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.