Milena Milenković

13. 02. 2020

Kao samostalni umetnik nisam imala dodirnih tačaka sa marketingom. Kako sam stalno polazila od toga šta slikam i stvaram i zašto baš to, za mene je odgovor sebi na to pitanje bio od presudnog značaja. Kako sam se dalje bavila ogledalima i sobom, nisam ni bila svesna da mi je odgovor ispred nosa, mi uvek radimo sebe, kroz bilo šta uvek prikazujemo sebe a posebno kroz umetnost. Važno je da prvo utvrdimo ko smo i šta želimo, zašto je nama to važno. To je ono što me je oduševilo kada sam kupila Jovanin kurs, kako ona to divno objašnjava i po prvi put sam spojila marketing i umetnost i poželela da to bude moj put. Jovana mi je pokazala moć marketinga. Povezanost umetnosti i marketinga kroz individualni put i dala potrtebne alate koji umetnicima pomažu da pronađu svoj autentičan način i u biznisu.  To mi je pomoglo da se fokusiram na ono što je meni važno kao individui i da se posvetim biznisu na meni udoban način. Jovana pristupa svakom posvećeno i individualno i podstiče nove vidike i drugačiju perspektivu. Dala mi je osećaj poletne i zdrave energije. Jovana pruža jako inspirativan sadržaj koji podstiče na promenu, uz podršku i talase motivacije i godinama nakon što kupite njen kurs.Podržala me je da ispričam i sebi i drugima svoju priču, da inspirišem nekoga da pogleda u sebe, da pita sebe kako je i gde je krenuo. Stvarno kada sebi odgovorimo na ta pitanja možemo da vidimo svetlo na kraju tunela.

Mintik ogledala koja kreiram pozivaju žene da zavire u sebe. Žene koje su navikle da grabe napred, da uvek teže ka uspehu i u tome zaborave na stvarni pravi kontakt sa sobom. One koje su shvatile da su se gledale u ogledealo da bi stavile maskaru i našminkale se, a retko kada se pogledaju stvarno u oči i pitaju se: Kako si? Gde žuriš? Zašto? Mintik ogledalo je poziv da se pogledaju u oči svako jutro i pitaju se – kako si? Da daju sebi vremena da osete, da budu zahvalne. Mintik ogledalo u domu je podsetnik na sebe, onaj osećaj kada na polici vidimo suvenir koji nas podseća na neku uspomenu ili nekog ko nam je poklonio suvenir, tako nas ogledalo podseća na kontakt sa sobom. Na nas. Na ko sam ja? Kako sam danas? Kada sam se zadnji put stvarno pogledala u oči i popričala sa sobom? 


Priča koja prati Mintik unikatna ogledala u mozaik tehnici je introspekcija, poziv na kontakt sa sobom, oči u oči, protkana je duhovnim razvojem i radom na sebi. Prihvatanje sebe i ljubav prema sebi, kako bi smo iz tog osećaja donosili prave izbore i u miru sa životom kreirali želje naše duše.

IZJAVA AUTORA: Svi tekstovi na sajtu – blogu predstavljaju autorsko delo Jovane Miljanović i zaštićeni su Zakonom o autorskim i srodnim pravima Republike Srbije. Strogo je zabranjeno svako preuzimanje dela teksta ili kompletnog teksa bez pismene saglasnosti autora. Zabranjeno je svako drugo raspolaganje predmetnim tekstovima bez pismene saglasnosti autora. U slučaju povrede prava autora, obavestiće se nadležni organi i protiv prekršioca pokrenuti sudski parnični i krivični postupak. Za sve informacije možete se obratiti autoru na mail: [email protected]