Sanja Lazić

13. 02. 2020

Meni je vrlo jasno bilo, od početka moje karijere, da to nije posao mojih snova, ali vođena pogrešnim uverenjima kao i svi mi, radila sam i trudila se, zato što posao služi samo da se novac zaradi, niko ne voli da ide da radi, završila sam fakultet za to pa sada moram tim putem i slično. Nije prestajalo da me kopka da za mene postoji nešto bolje.

Nekada o tome maštaš, nekada podeliš pricu sa ljudima oko sebe, ali uglavnom ućutkuješ taj unutrašnji glas do trenutka kada počne da vrišti. A onda sledi teži deo, sve maske naprasno padnu i pitaš se šta i kako sada dalje. Ja sam vrlo dobro znala šta mi prirodno ide lako od ruke i koji su mi omiljeni hobiji, ali trebalo je iskristalisati pravi put i u toj fazi pomoć mi je bila neophodna.

Dugo sam razmišljala kome da se obratim za pomoć i gde da potražim savet, zato sto je internet preplavljen savetima i savetodavcima, ali htela sam da mi neko kao ličnost “legne” i da mi ponudi baš to što meni treba. I tu sam “slučajno” naletela na Jovanin profil i nakon slušanja njenog lajva znala sam da je to energija koja meni treba! Uzela sam kurs u aprilu 2019.i upravo tada kreće moj novi životni put i pun karijerni zaokret.

Ne možete ni da zamislite koliko vas njena energiju ponese, da ne pričam o idejama koje dobijete slusajući nju i ljude koje upoznate kroz njenu grupu žena. Prošlo je vreme pričanja praznih priča i čitanje udžbenika iz 70-tih! Rezultati govore više od reči. Ako želite da postignete nešto u sadašnjem vremenu samo pratite vrlo precizna uputstva koja Jovana daje, zasnovana na rezultatima iz prakse.

Na kursu ćeš dobiti vrlo jasne upute i u to nema sumnje. Da li ćes napraviti neke promene posle toga, to je draga moja, samo na tebi. Meni se lično život preokrenuo. Prvo, iskristalisala sam put kojim želim da idem, a to je personalni fitnes i nutricionizam. Drugo, napokon sam načcila kako pravilno da koristim društvene mreze i da uživam u tome. Dobila sam uvid koliko je vizuelni identitet bitan u digitalnom svetu i shvatila šta znače sponzorstva, partnerstva, šta je i kako se formira uspešna newsletter strategija i još mnogo toga.

Verovatno najvrednije od svega sto dobiješ od Jovane jeste njeno iskreno prijateljstvo i neprocenjiva poznastva i kontakti. Nisi ni svesna koliko ljudi sličnih tebi postoji na ovom svetu i tu dobijaš priliku da zaista zakoračis u paralelni univerzum u kome je život lepši i lakši.

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.