Svetlana Lolić

16. 07. 2020

Znam da vreme ne mogu da zaustavim, Jovana mi je pomogla da konačno shvatim šta treba da radim na webu, kako da komuniciram i stvaram zajednicu. Razumela sam greške koje sam pravila i gubila vreme. Nekoliko ključnih stvari vezano za prodaju sam naučila od Jovane i na individualnim konsultacijama konkretno vezano za moj biznis.

Oduvek sam znala da ću biti preduzetnica i tako i jeste. Iza sebe imam 4 start upa, mnogo zarađenih para i isto tako grešaka. I znam da moćnu preduzetnicu čini rad na sebi, učenje, fleksibinost i hrabrost. Ma koliko da znate, drugi ljudi mogu da vide više i drugačije.

Jovana zna KAKO DA PRODAŠ SVOJ PROIZVOD i pomogla mi je da svoj biznis konačno usmerim u pravcu u kom sam želela kako bi moja poruka stigla do što većeg broja mladih.
Veoma je važno ko vam priča, koji rezultati stoje iza te osobe.

Jovana hvala ti, na direktnosti i pre svega iskrenosti i znanju. Oduševljava me što nisi ljubomorna i ne plašiš se tuđeg uspeha što je retko i divno.
Moj Smarter program menja živote mladih. Do sada je preko 400 mladih prošlo edukaciju. Učim ih da pucaju od samopouzdanja, budu motivisani, lakše komuniciraju sa autoritetima, postavljaju ciljeve koju su njima važni, otkriju karijeru koju žele i imaju super emotivne veze i budu u skladu sa vremenom u kom žive i u skladu sa sobom.

Ako imate između 14 i 25 godina – dobrodošli, a ako ste prerasli, onda preporučite jedinstven program za lični razvoj mladih.

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.