Zorana Ivanić

16. 07. 2020

Znate ono kada ste na poslu na kojem vas ne poštuju dovoljno, kasne plate i sve je sranje? Znam da znate, sve mi smo to barem jednom doživele.

Tako i ja. S tim što sam napravila fatalnu grešku. Nisam mogla sama da prelomim, pa je moje telo to učinilo za mene. Trampila sam svoje zdravlje za sve to iznad! Užas, znam…

Nakon toga i oporavka, odlučila sam da uložim u sebe kroz Jovanin kurs. I to u sred korona epidemije!

Moja ideja koja mi je par meseci tinjala u pozadini uma i bila podeljena sa par pažljivo odabranih prijatelja konačno je ugledala svetlost dana 18. marta 2020. pod nazivom Profa za Dr.Mr.

Profa za Dr.Mr. (društvene mreže) je već nakon mesec dana vratila uloženi novac u kurs koji joj je bio odskočna daska za dalje, a već krajem maja zaradila svojih prvih 1000€ od svog Insta Spa Paketa pod sloganom ’’Pruži svom Instagramu tretman kakav zaslužuje!’’ i to u četiri dana! I jebeno je dobar osećaj!

Ali znate šta je najbolje? Kada sam Jovani javila moj uspeh, bilo je čestiki naravno, ali i nečeg mnogo vrednijeg… A to su bili jasni koraci koje bi trebalo da preduzmem sledeće. Sa njom nema stajnja!

Tako da je u pripremi moj prvi online kurs u kome učim sjajne žene kako da učine isto što i ja – da plasiraju svoj proizvod online i na društvenim mrežama i apsolutno pokidaju!

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi email.