Inspiracija je svuda oko nas. Inspiracija - to smo mi!

"Sve smo tako različite a susrećemo se sa istim izazovima. Ne postoji univerzalni recept za uspeh ali je uvek lakše pokrenuti se kada znaš da nisi sama. Pročitaj priču i inspiriši se, podeli priču i budi nečija inspiracija! "

Ivana Topalović

YOGA UČITELJICA

Sparcles

Možda znate ko sam ja, ali
da li znate ko smo MI?

Ovo su neke od žena koje su mi poklonile svoje poverenje i uložile novac, vreme i energiju u rad sa mnom.

Nadam se da ćeš i ti odlučiti da se pridružiš našoj ženskoj zajednici!

Ukoliko si i ti prošla moj program i postala deo naše zajednice, ostavi svoje utiske kojima ćeš možda baš ti inspirisati nekoga da se pokrene i ostvari svoje snove.

Karolina Jakšić
Fokus Fizio stručni fizioterapeut za dijastazu
Najbolje uloženi novci u mom životu najviše zbog bezuvjetne podrške i bezbroj grešaka koje preskačem jer ih je ona već sve napravila za nas.
Ulagajući u Jovanin kurs ja sam uložila u potpuno novi život kakav sam dugo željela stvoriti, a nisam znala kako. Mislila sam da sam luda jer su me uvjeravali da želim previše dok nisam upoznala žene na istom putu. Ovo nije samo biznis, ovo su životne lekcije koje ti donose ono što želiš, a još bitnije odnose iz života ono sa čime ne znaš kako da izađeš na kraj, biznis je šlag u kojem na kraju uživaš. Najbolje uloženi novci u mom životu najviše zbog bezuvjetne podrške i bezbroj grešaka koje preskačem jer ih je ona već sve napravila za nas. Neprocjenjivo!
Ivana Milojević
MELT studio
Otišla sam na njen kurs, dobila sve potrebne alate, savete i podršku kao i ogromnu uštedu vremena u sticanju određenih znanja.
Kada sam pre par godina razvijala svoju biznis ideju (Urban Relax - briga o zaposlenima u kompanijama kroz terapije masaže) imala sam priliku da čujem, a kasnije i upoznam Jovanu. Njeno znanje, jasnost i autentičnost su bili odgovor koji sam tražila. Otišla sam na njen kurs, dobila sve potrebne alate, savete i podršku kao i ogromnu uštedu vremena u sticanju određenih znanja. Moje je bilo da zasučem rukave te steknem samopouzdanje, znanje i (samo)poštovanje stvarajući svoju priču. Sa zadovoljstvom sam pratila, prihvatala savete i sugestije, a od nje naučila da šta god da se dešava treba da verujem u sebe, svoje sposobnosti i da će mi baš to pomoći da se izvučem i postanem nezavisna, slobodna. U ovoj godini sam uz njenu pomoć prošla kroz rebrendiranje i stvaranje novog biznisa u kojem pomažem ljudima koji mnogo sede da očuvaju svoje telo na lak i jednostavan način i @melt_wellnessstudio je uspešno lansiran! Za mene je ona prijateljica, superwoman, mentor a poznavati takvu osobu u životu je blagodat.
Danijela Rolih
Lajf Kouč
Njena ogromna količina znanja, resursa, podrške, poticaja.....energije i volje da pomogne. Wow, neopisivo!
Uložila sam puno novaca u edukaciju i programe u zadnjih par godina. Svako ulaganje mi je donijelo veliku vrijednost. Ali daleko najveću vrijednost sam dobila u radu s Jovanom. Njena ogromna količina znanja, resursa, podrške, poticaja.....energije i volje da pomogne. Wow, neopisivo! Ne vjerujem da postoji osoba koja daje više od Jovane.
Teodora Delić
Ostavi Šećer
Rad sa Jovanom i investicija u njen online kurs je nešto na čemu nikada neću zažaliti!
Rad sa Jovanom i investicija u njen online kurs je nešto na čemu nikada neću zažaliti! Jedino za čim žalim, je zašto to nisam uradila ranije! Prva slika koja mi se stvara u glavi dok razmišljam o trenutku kada sam se Jovani prvi put obratila za pomoć je ta da me ona drži za ruku, dovodi do raskrsnice, pokazuje pravac i govori „evo, tu smo, sada nastavi sama, na dobrom si putu!“ Jovana me je naučila kako da iz stanja analize-paralize pređem u akciju i kako da postanem i budem osoba koja sam oduvek želela/sanjala da budem. Ova devojka je čarobnica, a vi želite da vas svojom magijom dotakne! Ja pomažem ženama da se oslobode okova zavisnosti od šećera i žudnje, stavljajući fokus na um, misli i emocije.

Ovo su moje žene!

JM Sparkles
Anđelija Radović
YouTube Virutelni asistent
Naučila sam da glasno kažem šta želim, da jasno definišem ciljeve, da se zauzmem se za sebe, da postavim granice i da izgovori ne postoje
Od Jovane sam naučila zaista mnogo poslednjih 10 godina, između ostalog da glasno kažem šta želim, da jasno definišem ciljeve, da se zauzmem se za sebe, da postavim granice i da izgovori ne postoje čak i kada ste samohrana majka bez ikakave podrške kao ja. Mislim da je kurs Biznis po tvojoj meri idealan za sve mame koje imaju biznis ideju, a ne znaju odakle da krenu, nesigurne su i možda nemaju razumevanje i podršku okoline. Moje ime je Andjelija i jedan sam od prvih polaznica kursa. Bavim se SEO optimizacijom YouTube kanala. Pomažem ljudima koji imaju ili planiraju da pokrenu svoj YouTube kanal - da ga grade tako da on bude komplementaran sa njihovim biznisom.  Plasiranje besplatnog, ali kvalitetnog i korisnog sadržaja jedan je od najboljih načina da se dopre do svoje ciljne grupe ( content marketing ). YouTube je danas, bukvalno, okean video sadržaja tako da zahteva malo strategije, trikova, alata ali pre svega rada i upornosti kako bi se probili na toj platformi.
Jelena Jakovljević
stomatolog
Rad sa Jovanom pomogao mi je da svoj posao i misiju spojim u jednu, skladnu celinu
„Pomažem ženama da im osmeh postane izvor samopouzdanja“ je slogan do kog sam došla uz Jovaninu pomoć, a koji najbolje i najtačnije opisuje ono što radim. Rad sa Jovanom pomogao mi je da svoj posao i misiju spojim u jednu, skladnu celinu i od tog trenutka sve je počelo da raste munjevitom brzinom. Fokusirana sam na žene koje žele da pobede strah od stomatologa, da postignu i održe zdravlje i estetiku osmeha o kom su maštale! Nismo osuđeni na proteze u poznijim godinama, to je pogrešno uverenje koje se prenosi kroz generacije. Tu sam da zajedno menjamo stvari!
Nela Janković
Farmaceut
Držim radionice i konsultacije za zdravstvene profesionalce koji žele da izgrade karijeru koja ih ispunjava
Moj mozak magistra farmacije je bio isprogramiran tako da je za mene uspeh bio (prekovremeni) rad u korporaciji za ograničenu platu. Da je samo ideja da sami možemo biti potpuno odgovorni za svoj rast i zaradu u bilo kojoj oblasti ono što sam dobila iz Jovaninog kursa – isplatio bi se u potpunosti. Naravno, dobila sam mnogo više od toga, a dobijam i dalje. Sada držim radionice i konsultacije za zdravstvene profesionalce koji žele da izgrade karijeru koja ih ispunjava, ostvare dodatne izvore prihoda ili pokrenu sopstveni posao – i u potpunosti uživam u tome!
Gorica Mijović
Instruktor treninga vida
Investicija u saradnju sa Jovanom je jedna od najboljih koje sam napravila do sada
Moja svrha, ne samo posao, je prenošenje praktičnog znanja deci i odraslima koji žele da trajno reše svoje probleme sa vidom vežbama za oči. Moj rad, komunikacija i samopouzdanje su doživeli transformaciju na samom početku saradnje sa Jovanom. Precizno, ovde govorim o razvoju ličnog brenda i skaliranju biznisa. Investicija u saradnju sa Jovanom je jedna od najboljih koje sam napravila do sada uz pristup sjajnoj grupi preduzetnika sa integritetom koji međusobno pružaju podršku. Znam da je pred nama dvema još puno godina uspešne saradnje, očekujem da obe osvajamo strana tržišta i delimo iskustva na tom putu vezano za biznis, pametna poslovna rešenja, a sve to uz autentičnost koja pomera granice mogućeg. Na Instagramu me možete naći na https://www.instagram.com/gorica_treningvida/
Divna Jovanović
Finansijska savetnica
Onako kako Jovana podržava svoju zajednicu i kako žene u zajednici podržavaju jedna drugu je nešto što bi svaka žena trebala doživeti

Dugo sam plivala vodama korporativnog sveta, a društvene mreže, edukacija koja je kroz njih moguća, kao i ideja o preduzetništvu bili su deo paralelnog sveta koji nije imao dodira sa mojim. Možda sam jedina osoba koja je imala pristup društvenim mrežama a koja nije pročitala niti čula o Jovani. A sada shvatam da svi oko mene jesu, da je prate godinama.

I tako sam odgledala jedan live na Instagramu, poslala joj poruku da zahvalim na inspiraciji, a u međuvremenu pogledala ko je ona i u roku od 10 minuta shvatila da želim da budem deo te zajednice žena koje kreiraju biznis i život po svojoj meri. Mislim da nikada nisam brže donela odluku, a da mi je toliko napretka donela.

Jovanin online kurs je ono što mi je u tom trenutku trebalo da shvatim da mogu više postići i za sebe ali i da mogu da doprinesem. Jedno sasvim drugačije iskustvo koje mi je donelo novi pogled na preduzetništvo, na ono što mogu, a uz to dobila sam korisne savete kako to da postignem.

I baš kao što sam postala deo zajednice super žena koje uzimaju ono što im pripada, razvila sam svoju zajednicu žena koje žele da postanu i ostanu finansijski stabilne. Smatram da je to ono što je mnogim ženama neophodno jer finansijska stabilnost vodi odsustvu finansijskog stresa, pa sa njima putem svog Instagram profila @divnajovanovic.rs i newslettera delim savete o organizaciji finansija, postizanju finansijskih ciljeva, kao i o bankarskim proizvodima.

Na ovom putu veliku podršku i zahvalnost dugujem Jovani koja na osnovu ličnog iskustva i znanja koje je tako stekla deli savete o prodaji, marketingu, preduzetništvu i na taj način olakšava kretanje stazama kojima je ona već prošla. Onako kako Jovana podržava svoju zajednicu i kako žene u zajednici podržavaju jedna drugu je nešto što bi svaka žena trebala doživeti a potom proširiti dalje!

Svetlana Lolić
Trener ličnog razvoja za mlade
Jovana mi je pomogla da konačno shvatim šta treba da radim na webu, kako da komuniciram i stvaram zajednicu
Znam da vreme ne mogu da zaustavim, Jovana mi je pomogla da konačno shvatim šta treba da radim na webu, kako da komuniciram i stvaram zajednicu. Razumela sam greške koje sam pravila i gubila vreme. Nekoliko ključnih stvari vezano za prodaju sam naučila od Jovane i na individualnim konsultacijama konkretno vezano za moj biznis. Oduvek sam znala da ću biti preduzetnica i tako i jeste. Iza sebe imam 4 start upa, mnogo zarađenih para i isto tako grešaka. I znam da moćnu preduzetnicu čini rad na sebi, učenje, fleksibinost i hrabrost. Ma koliko da znate, drugi ljudi mogu da vide više i drugačije. Jovana zna KAKO DA PRODAŠ SVOJ PROIZVOD i pomogla mi je da svoj biznis konačno usmerim u pravcu u kom sam želela kako bi moja poruka stigla do što većeg broja mladih. Veoma je važno ko vam priča, koji rezultati stoje iza te osobe. Jovana hvala ti, na direktnosti i pre svega iskrenosti i znanju. Oduševljava me što nisi ljubomorna i ne plašiš se tuđeg uspeha što je retko i divno. Moj Smarter program menja živote mladih. Do sada je preko 400 mladih prošlo edukaciju. Učim ih da pucaju od samopouzdanja, budu motivisani, lakše komuniciraju sa autoritetima, postavljaju ciljeve koju su njima važni, otkriju karijeru koju žele i imaju super emotivne veze i budu u skladu sa vremenom u kom žive i u skladu sa sobom. Ako imate između 14 i 25 godina - dobrodošli, a ako ste prerasli, onda preporučite jedinstven program za lični razvoj mladih.
Zorana Ivanić
Menadžer za društvene mreže
Kada sam Jovani javila moj uspeh, bilo je čestiki naravno, ali i nečeg mnogo vrednijeg... Sa njom nema stajanja !

Znate ono kada ste na poslu na kojem vas ne poštuju dovoljno, kasne plate i sve je sranje? Znam da znate, sve mi smo to barem jednom doživele.

Tako i ja. S tim što sam napravila fatalnu grešku. Nisam mogla sama da prelomim, pa je moje telo to učinilo za mene. Trampila sam svoje zdravlje za sve to iznad! Užas, znam...

Nakon toga i oporavka, odlučila sam da uložim u sebe kroz Jovanin program. I to u sred korona epidemije!

Moja ideja koja mi je par meseci tinjala u pozadini uma i bila podeljena sa par pažljivo odabranih prijatelja konačno je ugledala svetlost dana 18. marta 2020. pod nazivom Profa za Dr.Mr.

Profa za Dr.Mr. (društvene mreže) je već nakon mesec dana vratila uloženi novac u program koji joj je bio odskočna daska za dalje, a već krajem maja zaradila svojih prvih 1000€ od svog Insta Spa Paketa pod sloganom ’’Pruži svom Instagramu tretman kakav zaslužuje!’’ i to u četiri dana! I jebeno je dobar osećaj!

Ali znate šta je najbolje? Kada sam Jovani javila moj uspeh, bilo je čestiki naravno, ali i nečeg mnogo vrednijeg... A to su bili jasni koraci koje bi trebalo da preduzmem sledeće. Sa njom nema stajanja u mestu.

Tako da je u pripremi moj prvi online program u kome učim sjajne žene kako da učine isto što i ja – da plasiraju svoj proizvod online i na društvenim mrežama i apsolutno pokidaju!

Sara Peranić
SOCIJALNA PEDAGOGINJA I EDUKANTICA PSIHOTERAPIJE
Naučila sam kako organizirati i optimizirati posao te posložiti prioritete
Unutarnje zadovoljstvo je potvrda da je Jovanina radionica bila najispravnija odluka, a poruke zahvale koje dobivam od svoje zajednice za sve što radim pokazatelj su kako se to zadovoljstvo širi. Ja sam Sara Peranić, autorica bloga Sluša-Lica, za osobni razvoj, mentalno zdravlje i partnerske odnose. Prije manje od godinu dana imala sam samo ideju što želim – stvoriti platformu na kojoj će ljudi dobivati znanja iz psihologije i psihoterapije – stručna, a prenesena razumljivo i zanimljivo. Područja o kojima jesam znala su: kako jačati samopouzdanje i ljubav prema sebi, unaprijediti kvalitetu partnerskih odnosa, smanjiti svakodnevni stres... Područja u kojima sam bila potpuni početnik su vođenje bloga i biznisa. U to vrijeme nisam znala ništa, osim, očito, izabrati pravog mentora. Vjerovala sam da nisam tip za prodaju, da se monetiziranje posla kojeg voliš događa pukim sretnicima, ali nešto me je vuklo da uložim novce u njenu radionicu. Jovana osim što ima puno iskustva i znanja iz biznisa i marketinga, svojim primjerom i gomilom materijala nudi potpuni zaokret – stalni osobni razvoj, testiranje mogućnosti uz zdrav odnos prema sebi, okolini i poslu, stalnu podršku i jaku zajednicu. U samo 6 mjeseci izgradila sam zajednicu ljudi koji svakodnevno rade na sebi (svom samopouzdanju) i odnosima, izdala 3 ebooka, i popunila radionice. Naučila sam kako organizirati i optimizirati posao te posložiti prioritete, tako da se unatoč velikom broju zadataka ne osjećam preplavljeno. Slogan mog bloga Sluša-Lica kaže „Kvaliteta našeg života određena je kvalitetom naših odnosa“, a ovdje bih to preformulirala: „Kvaliteta vašeg poslovanja određena je kvalitetom vašeg mentora“ – svaka preporuka za Jovanu Miljanović.
Tamara Etera
ETERA NAKIT
Nekako „slučajno“ mi je i ona iskočila na Instagramu i odmah sam znala da ima nešto za mene

Leta 2017. Godine se rodio brend Etera i za mene to je bio početak jednog novog života. Bilo je i predivno i preteško u isto vreme. Sve vezano za posao učila sam usput, inače sam diplomirani arhitekta i nikada nisam stekla zvanično obrazovanje o preduzetništvu, marketingu, formiranju i pozicioniranju jednog brenda. Jovanin kurs došao mi je u jesen 2018, tačno na vreme. Tog leta savladala sam neke od svojih najvećih dotadašnjih strahova i bila sam spremna za akciju. Nekako „slučajno“ tada mi je i ona iskočila na Instagramu i odmah sam znala da ima nešto za mene. To je bio taj element vatre, ta odlučnost, usmerenost, znanje i iskustvo, alati a opet širina i dubina i istina koji su za mene bili nešto novo (u sferi marketinga).

Ulaskom u njenu zajednicu žena shvatila sam da je zaista potrebno samo da budemo to što autentično jesmo i da naučimo kako da najefikasnije i najkreativnije svoju poruku podelimo sa svetom. Pre sam mislila da je potrebno da glumim, da budem nešto što drugi žele da vide, a suština je da oni žele da vide ono što ja zapravo jesam. Jedna od ključnih vrednosti mog brenda i mene kao osobe jesu autentičnost i iskrenost, poštenje, doslednost, posvećenost, ljubav, i pre sam mislila da je to jedna zastarela priča koja više nigde ne prolazi, bar ne u svetu novca. Sada znam da je to jedna velika laž i da ono što ljude najviše loži jeste baš to – videti drugu osobu u ljubavi sa sobom, svojim procesom, svojim stvaralaštvom. Prosto ne možemo da odlepimo pogled sa toga, fascinirani smo, i želimo isto za sebe. Za mene, moje stvaralaštvo i moj biznis – tu je bila i tu je idalje caka, i sve dok se vodim time – znam da je progres zagarantovan. A ni brojke ne lažu. Pratite sebe, svoje srce, budite hrabre i zahvalne na darovima koje ste dobile – tu su da ih živite i delite sa svetom.