Dragan Vlah
Biznis konsultant
Ja sam živi dokaz Jovanine čuvene rečenice da ništa ne mora i sve može. Jovanin Master Mind program je mesto gde zaista dobiješ ono po šta si došao, a to je biznis po svojoj meri i svojim pravilima.
Ono što dobiješ kada radiš sa Jovanom je pristup jednoj posebnoj kombinaciji životnog iskustva i znanja koja su kroz godine rada na sebi i svom biznisu dovele do toga da sa hiruškom preciznošću može da te uputi gde dalje onda kada sam ne znaš odgovor. Ono što ona ima u glavi i njen proces razmišljanja i donošenja odluka nije nešto što možeš da izguglaš i to je upravo ono što plaćaš kada radiš sa njom - pristup njenom mozgu koji je rođen za ovaj posao. Nakon samo jednog razgovora sa njom nastao je moj autorski program za preduzetnike koji žele povećati svoju dobit 30% u šest meseci bez da povećaju obim posla i broj zaposlenih. Apsolutno sam siguran da bez rada sa Jovanom nikada ne bih pored svog primarnog biznisa pokrenuo sopstveni mentorski program, a samim tim bih uskratio moje sadašnje i buduće klijente, jer uvek dok ti odlažeš i smišljaš gomilu izgovora kao što sam i ja, neko tamo kome već danas možeš da pomogneš se muči i gubi vreme i energiju. Ukoliko želiš da prestaneš prodavati sate svoga života i hoćeš da unovčiš svoja znanja i veštine koje poseduješ, prijavi se na Jovanin program i pređi sa ideje u akciju.
Aleksandra Milisavljević
Osnivač Serbian corner language school
Jovana će vam pokazati da vi to možete pomažući vam da aktivirate sopstvene snage, potencijale, veštine i sve ono što je za uspeh baš vama potrebno.

Jovanu sam pre mnogo godina videla na mrežama i odmah sam znala da ću jednom raditi sa njom. Čitala sam njene tekstove i divila se misleći kako ipak ima nade uvek i kako ona to dokazuje svojim životom, i ne znam da li me je više oduševila hrabrost da tako živi ili hrabrost da o tome tako otvoreno priča i bukvalno spasava ljude iz okova zabluda.

Ali, ne varajte se, Jovana nije vaš spasilac i neće vam govoriti da vi to možete, da zaslužujete i slične floskule. Ne, Jovana će vam pokazati da vi to možete pomažući vam da aktivirate sopstvene snage, potencijale, veštine i sve ono što je za uspeh baš vama potrebno. Daće vam neophodne biznis alate i učiniti vas sposobnima da kreirate svoj biznis i nikada ne zavisite ni od koga, pa ni od nje. I to je upravo ono što sam ja dobila u njenom Mastermindu u kome sam sada već drugi put. Kreirala sam svoj program srpskog kao stranog za diplomate i biznismene i otvorila svoju školu jezika, stičući i aktivirajući paralelno sve one veštine neophodne za ozbiljan biznis o kojima nas niko pre nje nije učio. Često umem da kažem kako mi ona razbistrava glavu. Radujem se svakom našem sastanku odlučna da primenim baš svaki njen savet, jer kao što ja znam veštinu predavanja srpskog, Jovana zna kako se pravi biznis od koga se živi i radi dostojanstveno i radosno. Ulaganje u njen program jedna je od nekoliko najboljih stvari koje sam uradila za sebe u svom životu, i ponosna sam i počastvovana što imam priliku da radim sa njom toliko da bih volela da što više ljudi uradi isto i da svi zajedno dokažemo šta je sve moguće ako se iskreno, čista srca, posvećeno i sa dobrim mislima radi na našim Bogom nam datim talentima.
Sonja Stefanović
"Fizika sa Sonjom"
Uz pomoć MasterMinda i zajednice sjajnih žena odlučila sam da pratim svoje snove i da radim na njima. Otkrila sam svoja uverenja i ono što me sprečava da živim život prema mojim pravilima. Uverila sam se da je sve moguće. 

Uz pomoć MasterMinda i zajednice sjajnih žena odlučila sam da pratim svoje snove i da radim na njima. Otkrila sam svoja uverenja i ono što me sprečava da živim život prema mojim pravilima. Uverila sam se da je sve moguće.

Za vreme trajanja MasterMinda naučila sam o biznisu, sebi, šta je to šta ja želim i sa kakvim ljudima ja želim da radim. Ovo je zajednica podrške, razumevanja, motivacije, vetar u ledja snovima i radu na njima. Kritike su konstruktivne, saveti se nesebično dele. Zahvaljujući MasterMindu skratila sam svoj put formiranja zajednice učenika koji žele da razumeju fiziku i kreiraju rezultate u što kraćem vremenskom roku, baš kao što sam i ja u Master Mindu. Jovana je vrhunski mentor. Njene rečenice su kratke, jasne i precizne. Čak iako nam se čini da mi nešto znamo, ne znamo dok ne vidimo rezultate u našem životu. Primeni ono šta čuješ i živi ono što znaš. Podigla sam standarde u svim poljima života i zahvaljujući programu živim i ponašam se onakva kakva želim da budem, ja sam svoja najvrednija investicija. Ovo je najbolja odluka do sada, od sada sam i preduzetnica. Uz Jovaninu energiju, primenu njenog znanja i iskustva, fizika nije bauk za decu Balkana. Prešla sam na grupni program i na taj način štedim svoje vreme i energiju, a pomažem većem broju dece. Fiziku učimo kroz primere iz svakodnevnog života, a ne na isti način kao i pre 30 godina uz svesku i tablu.
Dragana Oborina 
Mentor za studije u Americi
Od Jovane uvek dobiješ više nego što očekuješ i platiš. U online biznisu je uvek barem tri koraka ispred svih ostalih.
Od Jovane uvek dobiješ više nego što očekuješ i platiš. U online biznisu je uvek barem tri koraka ispred svih ostalih.
Ivana Štedul
Autorica BABYSTEPS franšize programa poticanja ranog razvoja
Da nije bilo Jovaninog mentorstva mnogo roditelja iz cijele Europe i svijeta bi ostalo uskraćeno za pomoć za svoje dijete jer bih ja i dalje mislila kako je najbolje raditi uživo 1 na 1 s djecom.
Da nije bilo Jovaninog mentorstva mnogo roditelja iz cijele Europe i svijeta bi ostalo uskraćeno za pomoć za svoje dijete jer bih ja i dalje mislila kako je najbolje raditi uživo 1 na 1 s djecom. Svi se mi bojimo pogrešaka, a najvažnija lekcija koju sam naučila od Jovane je kako brže učiti iz vlastitih grešaka i ispravljati ih u hodu. Ovo je drugi put da sam u Jovaninom Masterminu unutar godinu dana i sa svakim upisom skalirala sam svoj posao, premda mi to nikad nije bio cilj s kojom sam upisivala program. Prvi put je to bilo kroz Mentorski program za stručnjake koji žele raditi s bebama, a drugi put stvaranjem BABYSTEPS franšize. Moj posao i posao mog SenzoGYM tima je pomagati roditeljima da maksimalno potaknu razvoj svoje bebe i svog djeteta, bez obzira imalo dijete razvojna odstupanja ili ne, a uz Jovaninu viziju i posvećeni rad na svjetskom nivou postalo je moguće da naša vizija dođe do što većeg broja ljudi. Vjerujem da bih do toga došla i sama, ali trebale bi mi godine i godine rada. Pa zašto si onda ne skratiti put?
Tijana Velemirov
Autorka online programa "Postani Freelancer!"
Investicija u Jovanin Master Mind i rad sa njom je nešto najbolje što sam uradila za sebe i svoj biznis.
Ona igra na vaše snage, a ne slabosti i doslovno vam pokaže da je sve u vama već i tada ste nezaustavljivi. Mnogo je korisno to što deli sa vama sve prečice, poteškoće i izazove na koje možete da naiđete u svakoj fazi svog biznisa i to vam skraćuje godine lutanja, čak vas spašava i od odustajanja. Jovana uvek zna kako da vas "izazove" tako što vam daje iskreni feedback potkrepljen njenim dugogodišnjim iskustvom i na taj način dolazite do još boljih ideja i poslovnih poteza. Međutim, ono što je meni najznačajnije jeste to što nam Jovana pokaže put kako da kreiramo biznis koji će za nas biti uživanje, a ne patnja. U radu sa njom uvidela sam brojna limitirajuća uverenja kod sebe, naučila kako da ih prevaziđem i pretvorim u polja snage. Moj mindset je doživeo preporod! Želim vam svima ovo iskustvo, koje će vam poboljšati ceo život, ne samo vaš posao - naučićete da sve možete, a ne morate, da svoje limite za bilo šta u životu postavljamo samo mi sami i da nas svaki fejl približava krajnjem cilju. Ako ste spremni za eksponencijalno napredovanje u svim sferama života, Jovanin Master Mind je pravo mesto za vas.
Gloria Peranić
Edukator roditelja
Da nije bilo Jovane, ovo što danas pomaže tisućama roditelja čekalo bi u mom notesu.
Kad se posao povećao, da nije bilo Jovane, ja bih pregorjela u poslu jer nisam znala kako stati davati sate klijentima. Danas pomažem roditeljima više nego ikad, a kvaliteta mog života je bolja nego ikad. Uživam u davanju klijentima i istovremeno uživam u tome kako izgleda moj dan. Jovana je svjetski nivo na našim prostorima. Hvala ti za što si pomaknula moje granice mogućeg.
Dragana Vidaković
Advokat i edukator
Uz pomoć Jovane i njenog Mastermind-a, za manje od godinu dana okrenula sam svoj posao i život "naopačke" u najboljem smislu te reči.
Napustila sam Mindset prodavanja sata i kreirala proizvod koji donosi rezultate a svim tim i zaradu (samo) na osnovu tih rezultata. Shvatila sam kolika je važnost okruženja i načina na koje koristimo svoje vreme. Naučila sam da je donosim odluke na osnovu toga koje rezultate dobijam a ne na osnovu kratkoročnog instant zadovoljstva. I konačno, u 37. godini života, shvatila da jurnjava i prezauzetost ne dalju  biznisu i kvalitetu života nikakav doprinos, već samo hrane "žrtva" stanje ega koji je ženama duboko usađen. Ova žena me je naučila da odmorna, razbistrena, fokusirana i zadovoljna glava, je ta koja pravi pare. Ali, za sve ovo bilo je potrebno poslušati je i odmah sve primenjivati, stisnuti zube mnogo puta i uploviti ne samo u nepoznato nego i u potpuno obrnuto dosadašnjih uverenja.
Tena Duran
Muzikoterapeutkinja i Montessori pedagoginja
Jovanina je energija toliko jaka i toliko moćna – ona prava pokretačka - kao kad u velikom orkestru zasviraju puhači i svi krenu svirati fortissimo, a nama srce kuca sve brže i brže, sve odvažnije i odvažnije!
Fora mi je što „spaja nespojivo“ i govori kako introverti mogu biti uspješni te kako sve dnevne obaveze možemo srediti do 10 sati ujutro i onda čitati, učiti, šetati, trenirati, uživati u suncu, finoj hrani i dobroj glazbi. Potiče nas da se igramo, istražujemo i griješimo jer tako najbolje učimo i najbrže napredujemo, baš kao što je to isticala i Maria Montessori. Kao najveću vrijednost vidim njezine virtualne „šamare“ i promicanje discipline kao istinske slobode jer ta cesta unutarnjeg zadovoljstva i sreće zahtijeva naš svjesni i aktivni angažman. Ja sam Tena i promičem vrijednosti muzikoterapije i Montessori pedagogije putem edukacija. Naglasak stavljam na pronalaženje tišine kao čovjekove istinske potrebe te na relaksaciju, vođenu imaginaciju i glazbenu improvizaciju.
Magdolna Nađ Torma
Art Terapeut i Life Coach
Uz Jovanino mentorstvo sam u samo pet meseci postigla mnogo veći uspeh i rezultate, nego u godinu i po dana samostalnog rada.
Najvrednija stvar koju bih izdvojila iz Jovaninog programa je definitivno izloženost njenom mindsetu koji mi je pomogao da promenim mnoga moja limitirajuća uverenja. Jovana nesebično i transparentno deli sva svoja znanja i iskustva, i time nam pomaže da brže dođemo do rezultata, izbegnemo greške na preduzetničkom putu i zaista kreiramo biznis po svojoj meri.
Kristina Tanger
Montessori za bebe
Najvrednija lekcija koju sam do sada naučila od Jovane: što više griješim brže ću doći do cilja. Koliko je to moćno!
Tri dana bila su dovoljna da odlučim investirati u Jovanin program. Prije te odluke nikad ranije nisam čula za nju. Privukao me odmah njezin direktan pristup, sigurnost u izlaganju i nevjerojatna energija. Nakon 6 mjeseci u programu upoznala sam sebe na više razina. Da, ovo je biznis mentorstvo, ali Jovana i druge nevjerojatne žene koje su dio ove zajednice tjeraju te da preispituješ sebe i svoja uvjerenja, guraju te da napraviš taj sljedeći korak kojeg bi vrlo vjerojatno odgađala. Moj mi je suprug nedavno rekao: 'Kristina, ne znam točno što radiš, ali ovo što radiš, čini ti jako dobro! Napravila si kvantni skok'. Najvrjednija lekcija koju sam do sada naučila od Jovane, što više griješim, brže ću doći do cilja! Koliko je to moćno? Živimo u društvu koje gleda na pogrešku kao na trajnu stigmu, a mi u Master Mindu znamo da je to 'naučena lekcija' koja je sastavni dio našeg biznis putovanja. Ja sam Kristina Tanger, pomažem budućim i novim mamama u uvođenju Montessori načela u radu sa svojom bebom kroz mentorski online program: Montessori od početka.
Karolina Jakšić
Autorka programa za rešavanje dijastaze
Ulaganjem u program sam uštedjela godine rada i grešaka jer ih je Jovana već riješila za nas.
Ulaganjem u MasterMind sam uštedjela godine rada i grešaka jer ih je Jovana već riješila za nas. Strukovno znanje je jedno, a primjena u online svijetu nešto sasvim drugo i sa sigurnošću znam da ne bi bila danas ovdje da nisam odlučila uložiti u sebe, samim time postati bolji terapeut za moje klijentice. Neprocjenjiva je vrijednost zajednice koja se ovdje okuplja i mijenja živote. Ja sam Karolina Jakšić, diplomirani fizioterapeut i pomažem ženama nakon poroda da zatvore dijastazu, riješe se komplikacija i ponovno osjete snagu svog tijela kroz online program rehabilitacije koji uz jednostavno praćenje i detaljno vođenje vodi do cilja.
Sara Peranić
Osnivačica programa Poduzetnija
Jovanin program je nešto što ne možeš zamisliti koliko ti je u biznisu neophodno dok ne investiraš i ne kreneš raditi sa njom.
Jovanin program je nešto što ne možeš zamisliti koliko ti je u biznisu neophodno dok ne investiraš i kreneš raditi s njom. Pristup takvom mindsetu i iskustvu znači da ćeš redovito biti educirana, usmjerena i inspirirana na najbolji mogući način. Njen rad je na svjetskom nivou, a tebi ga zna približiti na vrlo jednostavan i razumljiv način. Otkad sam u Jovaninom programu, živim potpuno nov život - živim svoju strast od koje si mogu priuštiti sve što poželim! Ja sam Sara i kroz mentorski online program PoduzetniJA pomažem poduzetnicama da izgradnjom svog mindseta otklone mentalne blokade koje im stoje na putu ostvarivanja ciljeva i uživanja na tom putu.
Ana Sokolovic
Psihoterapeut
Jovanin program je, između ostalog, moja investicija u način života u kojem posao nije teren za samoiscrpljivanje. Svakog dana sebi potvrđujem da sagorevanje ne mora da bude cena posvećenosti onome što si izabrala da radiš.
Za mene je Jovanin program akcelerator ličnog i profesionalnog rasta. Ono što sam dobila za 6 meseci, samostalno bih učila više godina na mnogo teži način. Jovana i žene u njenoj zajednici redefinišu šta je moguće za ženu sa ex-YU prostora i podržavaju jedna drugu u ostvarivanju do tog trenutka nezamislivih ciljeva. Svaki poziv je riznica informacija i dovoljno je da primenim 10% onoga što čujem da postignem bolje rezultate u svom poslu. Od toga da na prodaju gledam sa gnušanjem i krivicom, došla sam do toga da prodajem sa lakoćom i zadovoljstvom, jer znam da je primarni fokus na stalnom povećanju vrednosti koju pružam ljudima kojima želim da pomognem. Kao psihoterapeut i psiholog, videla sam isuviše često kako “biznis po svojoj meri” postaje “biznis po svaku cenu”, makar i po cenu zdravlja i bliskih odnosa. Dok rade na tome da ostvare profesionalne rezultate, žene iskuviše bukvalno shvate da je potrebno da daju SVE od sebe. Uz Jovanin program shvatila sam da najviše mogu da pomognem baš onim ženama koje ne znaju kako da se zaustave, dok burnout to ne uradi za njih. Kroz program "Festina lente" pomažem ženama da nauče kako da postižu rezultate koje žele sa više lakoće i smisla, bez da hronično sagorevaju. Jovanin program je, između ostalog, moja investicija u način života u kojem posao nije teren za samoiscrpljivanje. Svakog dana sebi potvrđujem sagorevanje ne mora da bude cena posvećenosti onome što si izabrala da radiš.
Nela Janković
Farmaceut
Da je samo ideja da sami možemo biti potpuno odgovorni za svoj rast i zaradu u bilo kojoj oblasti ono što sam dobila iz Jovaninog programa isplatilo bi se u potpunosti. Naravno, dobila sam mnogo više od toga, a dobijam i dalje.
Moj mozak magistra farmacije je bio isprogramiran tako da je za mene uspeh bio (prekovremeni) rad u korporaciji za ograničenu platu. Da je samo ideja da sami možemo biti potpuno odgovorni za svoj rast i zaradu u bilo kojoj oblasti ono što sam dobila iz Jovaninog kursa – isplatio bi se u potpunosti. Naravno, dobila sam mnogo više od toga, a dobijam i dalje. Sada držim radionice i konsultacije za zdravstvene profesionalce koji žele da izgrade karijeru koja ih ispunjava, ostvare dodatne izvore prihoda ili pokrenu sopstveni posao – i u potpunosti uživam u tome!
Radmila Igrutinović
Mentor za prodaju i proizvodne biznise
Dobila sam uvide, alate i savete kako da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje ponudim drugim vlasnicima proizvodnih biznisa. Upoznala sam mnoge sjajne žene iz programa koje su jedne drugoj velika podrška i dokaz da je sve moguće.
Donela sam odluku da Jovanin program Biznis po tvojoj meri upišem kako bih stekla dodatno znanje u vođenju porodičnog biznisa pre nekoliko godina. Zapravo, pored toga otvorio mi je potpuno nove vidike i mogućnosti. Dobila sam uvide, alate i savete kako da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje ponudim drugim vlasnicima proizvodnih biznisa. Upoznala sam mnoge sjajne žene iz programa koje su jedne drugoj velika podrška i dokaz da je moguće postići uspeh. Ove godine sam podstaknuta Master Mind programom oblikovala svoju ponudu i pokrenula grupni mentorski program u kojem pomažem preduzetnicima da unaprede svoje poslovanje kroz razvoj marketinga i prodaje, i građenje prepoznatljivog brenda na tržištu.
Gorica Mijović
Instruktor treninga vida
Investicija u saradnju sa Jovanom je jedna od najboljih koje sam napravila do sada uz pristup sjajnoj grupi preduzetnika sa integritetom koji međusobno pružaju podršku.
Moja svrha, ne samo posao, je prenošenje praktičnog znanja deci i odraslima koji žele da trajno reše svoje probleme sa vidom vežbama za oči. Moj rad, komunikacija i samopouzdanje su doživeli transformaciju na samom početku saradnje sa Jovanom. Precizno, ovde govorim o razvoju ličnog brenda i skaliranju biznisa. Investicija u saradnju sa Jovanom je jedna od najboljih koje sam napravila do sada uz pristup sjajnoj grupi preduzetnika sa integritetom koji međusobno pružaju podršku. Znam da je pred nama dvema još puno godina uspešne saradnje, očekujem da obe osvajamo strana tržišta i delimo iskustva na tom putu vezano za biznis, pametna poslovna rešenja, a sve to uz autentičnost koja pomera granice mogućeg. Na Instagramu me možete naći na https://www.instagram.com/gorica_treningvida/
Divna Jovanović
Finansijska savetnica
Onako kako Jovana podržava svoju zajednicu i kako žene u zajednici podržavaju jedna drugu je nešto što bi svaka žena trebala doživeti, a potom proširiti dalje!
Dugo sam plivala vodama korporativnog sveta, a društvene mreže, edukacija koja je kroz njih moguća, kao i ideja o preduzetništvu bili su deo paralelnog sveta koji nije imao dodira sa mojim. Možda sam jedina osoba koja je imala pristup društvenim mrežama a koja nije pročitala niti čula o Jovani. A sada shvatam da svi oko mene jesu, da je prate godinama. I tako sam odgledala jedan live na Instagramu, poslala joj poruku da zahvalim na inspiraciji, a u međuvremenu pogledala ko je ona i u roku od 10 minuta shvatila da želim da budem deo te zajednice žena koje kreiraju biznis i život po svojoj meri. Mislim da nikada nisam brže donela odluku, a da mi je toliko napretka donela. Jovanin online kurs je ono što mi je u tom trenutku trebalo da shvatim da mogu više postići i za sebe ali i da mogu da doprinesem. Jedno sasvim drugačije iskustvo koje mi je donelo novi pogled na preduzetništvo, na ono što mogu, a uz to dobila sam korisne savete kako to da postignem. I baš kao što sam postala deo zajednice super žena koje uzimaju ono što im pripada, razvila sam svoju zajednicu žena koje žele da postanu i ostanu finansijski stabilne. Smatram da je to ono što je mnogim ženama neophodno jer finansijska stabilnost vodi odsustvu finansijskog stresa, pa sa njima putem svog Instagram profila @divnajovanovic.rs i newslettera delim savete o organizaciji finansija, postizanju finansijskih ciljeva, kao i o bankarskim proizvodima. Na ovom putu veliku podršku i zahvalnost dugujem Jovani koja na osnovu ličnog iskustva i znanja koje je tako stekla deli savete o prodaji, marketingu, preduzetništvu i na taj način olakšava kretanje stazama kojima je ona već prošla. Onako kako Jovana podržava svoju zajednicu i kako žene u zajednici podržavaju jedna drugu je nešto što bi svaka žena trebala doživeti a potom proširiti dalje!
Zorana Ivanić
Menadžer za društvene mreže
Kada sam Jovani javila moj uspeh, bilo je čestitki naravno, ali i nečeg mnogo vrednijeg što su bili jasni koraci koje bi trebalo da preuzmem da nastavim da rastem. Sa njom nema stajanja u mestu.

Znate ono kada ste na poslu na kojem vas ne poštuju dovoljno, kasne plate i sve je sranje? Znam da znate, sve mi smo to barem jednom doživele.

Tako i ja. S tim što sam napravila fatalnu grešku. Nisam mogla sama da prelomim, pa je moje telo to učinilo za mene. Trampila sam svoje zdravlje za sve to iznad! Užas, znam...

Nakon toga i oporavka, odlučila sam da uložim u sebe kroz Jovanin program. I to u sred korona epidemije!

Moja ideja koja mi je par meseci tinjala u pozadini uma i bila podeljena sa par pažljivo odabranih prijatelja konačno je ugledala svetlost dana 18. marta 2020. pod nazivom Profa za Dr.Mr.

Profa za Dr.Mr. (društvene mreže) je već nakon mesec dana vratila uloženi novac u program koji joj je bio odskočna daska za dalje, a već krajem maja zaradila svojih prvih 1000€ od svog Insta Spa Paketa pod sloganom ’’Pruži svom Instagramu tretman kakav zaslužuje!’’ i to u četiri dana! I jebeno je dobar osećaj!

Ali znate šta je najbolje? Kada sam Jovani javila moj uspeh, bilo je čestiki naravno, ali i nečeg mnogo vrednijeg... A to su bili jasni koraci koje bi trebalo da preduzmem sledeće. Sa njom nema stajanja u mestu.

Tako da je u pripremi moj prvi online program u kome učim sjajne žene kako da učine isto što i ja – da plasiraju svoj proizvod online i na društvenim mrežama i apsolutno pokidaju!

Anamarija Bugarčić
Autorka programa Nega kože kroz negu duše
Jovana mi je svojim programom pomogla da odmotam klupko svojih zapetljanih misli i da od njih izgradim jasan put ka biznisu po mojoj meri.
Jovanu sam počela da pratim pre dve godine i da primenjujem njene besplatne savete. Donosili su mi toliko benefita, da sam kroz vreme shvatila da želim još više, jer je toliko kvaliteta u svemu što nudi. Pokazala mi je svojim primerom šta je za jednu ženu moguće i nakon toga više ništa u mom životu nije bilo isto. Imala sam utisak da mi svaka njena rečenica pruža nove uvide, a u isto vreme i da se vraćam sebi. Onoj preduzetnici koja se sakrila u meni i čekala da se oseti bezbedno da izađe napolje. Jovana mi je svojim Mastermind programom pomogla da odmotam klupko svojih zapetljanih misli. A onda i da od njih izgradim jasan put ka biznisu po mojoj meri. Do sad sam imala ideje, ali nisam znala šta da uradim sa njima. Kroz Mastermind program sam prikupila alate pomoću kojih kreiram željene rezultate. Moja usluga uključuje konsultacije 1 na 1 sa ženama koje žele da unaprede stanje svoje kože kroz odabir optimalnih proizvoda, ishranu, a naročito kroz unapređenje mindseta. Jer samo čist um vodi čistoj koži. ‘Nega kože kroz negu duše’ je naziv mog prvog online programa koji će, uz pomoć Jovaninog programa, ugledati svetlost dana u narednih 6 meseci
Dr Marija Knežević
Autorka programa Zdravo Jedi
Toliku količinu znanja, alata i korisnih saveta, kao i neverovatnu energiju koju Jovana poseduje i podršku koju nesebično daje, nećete naći na drugom mestu.
Toliku količinu znanja, alata i korisnih saveta koje ovaj program nudi, kao i neverovatnu energiju koju Jovana poseduje i podršku koju nesebično daje, nećete naći na drugom mestu. Zajednica neverovatnih žena koju je stvorila, nepresušni je izvor ideja, inspiracije i motivacije. Ovaj program nije pokrenuo samo rast mog biznisa, i ja sam porasla zajedno s njim.
Fatima Bajrić
Program za žene Nauči kako da se zaštitiš
U mom životu je nedostajala jedna Jovana, da mi pokaže šta je sve za mene moguće.
U mom životu je nedostajala jedna Jovana, da mi pokaže šta je sve za mene moguće. Oduvijek sam sanjala da imam svoj biznis, ali da to bude nešto "moje". Obzirom da nisam talentovana za kreiranje rukotvorina, pitala sam se šta bi to moglo biti... uz Jovanu sam otkrila svoju zonu genijalanosti i sada pomažem ženama da se osjećaju bezbijedno u svojoj koži. Izgraditi zdrav odnos sa samim sobom je putovanje na kojem je potrebno slijediti putokaz. Putokaz ljubavi rezultat je promjene slike o sebi od čega je satkan moj online program "Nauči kako da se zaštitiš". Bezbijednost, zaštitu, ljubav, rast, misli koje su mi potrebne da bih u poslovnoj sferi "narasla" sam upravo pronašla u Jovani i MasterMind-u Biznis po tvojoj meri.
Gabriela Popović
Program "Postani virtuelni asistent"
Najvrednije u njenom programu su smernice koje daje kako bismo na što lakši i bezbolniji način izgradite sopstveni biznis, kao i promena celokupnog mindseta. Razmišljam drugačije, gledam širu sliku i sa velikim zadovoljstvom i radošću gradim svoj biznis.
Ideja da pomognem ženama da rade od kuće i da budu uz svoju decu i porodicu je dugo čučala u meni. Odlagala sam ovaj korak dugo, sve dok nisam poslušala Jovanu i usudila se da pređem na viši nivo. Primenjujući sadržaj Jovaninog programa, osnažila sam se da pokrenem svoj mentorski program Postani VA i prestala sam da budem neko ko radi za drugoga. Postala sam neko ko prenosi svoje znanje ženama koje žele da rade od kuće kao virtuelni asistenti. Najvrednije u njenom programu su smernice koje daje kako bi smo na što lakši i bezbolniji način izgradile sopstveni biznis kao i promena celokupnog mindset-a. Razmišljam drugačije, gledam širu sliku i sa velikim zadovoljstvom i radošću gradim svoj biznis. Jovana me je naučila da uživam u tom procesu, kako da prepreke na putu gledam kao na izazove, kao i kako da svoje ideje sa lakoćom preusmerim u svoj program. Ideje uz primenu njenog programa postaju stvarnost, kao i veliki snovi koje imamo vezane za naš biznis. Zajednica žena koja je okupljena u Mastermind programu je neverovatna. Svakim danom me druge žene svojim uspehom inspirišu i potvrde da sam napravila odličan izbor kada sam uložila vreme i novac u Jovanin program.
Ivana Stankov
Stručnjak za prodajne funnele
Jovana je mentor uz pomoć koga sam najviše radila na svojoj glavi i za nepunih šest meseci napravila biznis koji je održiv. U radu sa njom posebno volim što pomera granice mogućeg.
Ja sam Ivana, bavim se prodajnim funnelima to znači da učim žene kako da kroz psihologiju kupovine brže pretvaraju svoje pratioce u kupce i troše manje vremena i energije na marketing aktivnosti. Jovana je mentor uz pomoć koga sam najviše radila na svojoj glavi i za nepunih 6 meseci napravila biznis koji je održiv. U radu sa njom posebno volim to što pomera granice mogućeg i svakog dana osećam da sam probila još jednu svoju barijeru na putu ka mom cilju. Sigurna sam da mi je skratila minimum pet godina lutanja. Okruženje koje je stvorila na svom programu, gura me da dosegnem tamo gde nisam ni zamišljala da mogu.
Jasmina Hadela
Centar za rani razvoj u djetinjstvu
Najveća vrijednost koju sam dobila s ulaskom u Jovanin program jeste što sam naučila da nemoguće ne postoji i da je sve u mojoj glavi. Od tog dana sve što je izgledalo nemoguće pretvorila sam u moguće.
Najveća vrijednost koju sam dobila s ulaskom u Jovanin program jest što sam naučila da nemoguće ne postoji i da je sve u mojoj glavi. Od tog dana sve što je izgledalo nemoguće pretvorila sam u moguće. Kroz program sam ojačala svoje samopouzdanje, konstantno učila i napredovala u biznis svijetu. Uz sve lekcije i materijale u MasterMind-u, zoom koučing susreti neprocjenjive su vrijednosti. Jovanina energija, predanost, znanje i iskustvo jednostavno te vuku da ideš dalje i dalje, da probijaš sve svoje granice i mičeš sva ograničavajuća uvjerenja. Kao stručnjakinja dobila sam jasnoću i fokus u svom poslovanju, a kao majka troje djece dobila sam više vremena jer sam naučila kako se bolje organizirati. Kroz Akademiju "Kreiraj edukaciju po mjeri roditelja i djeteta" u trajanju od 5 mjeseci pomažem sadašnjim i budućim edukatorima da pripreme i realiziraju smislene i praktične radionice za roditelje po principima svjesnog roditeljstva.
Ivana Selakovic
Nutricionista
Vrednost programa se ne može prepričati rečima. To morate iskustveno da doživite. Ja sam svoju investiciju u ovaj program vratila u prvih mesec dana- to vam sve govori.
Moja misija jeste da zaposlenim ženama pomognem da brže pripreme ukusne i zdrave obroke. Današnji tempo života nije lako ispratiti, a posebno ako ste žena koja ima ambicije da bude uspešna u svom biznisu. Da bi na tom putu istrajala, neophodno je da ima adekvatnu energetsku ishranu, jer je to zapravo osnovno gorivo koje troši naše telo i mozak. Moj online program se zove: BRŽE I ZDRAVIJE ZA KANCELARIJE. U njemu učim žene kako da za maksimalno 30 minuta naprave sve obroke za dan i tako uštede vreme i energiju. Jovanin Master Mind program sam upisala kada sam imala preko 1000 zadovoljnih klijenata. Javila sam joj se u trenutku kada sam bila na ivici da zamrzim posao koji obožavam. To je jako interesantno. Ona je jedina u našem regionu koja uči žene da ne prodaju sate, već rezultate. E tu je bila moja greška. Nisam vrednovala svoje vreme i energiju, bio mi je problem da naplatim svoju uslugu, radila sam previse sati u danu, a ona mi je pomogla da radim na skaliranju mog biznisa. Mogla bih doslovno do sutra da pričam o njoj kao mentoru, ali reci ću samo jednu stvar: vrednost Master Mind programa se ne može prepričati rečima- to morate iskustveno da doživite. Ja sam svoju investiciju u ovaj program vratila u prvih mesec dana- to vam sve govori. I planiram da ulažem u svaki naredni njen program, jer ona je mentor koji svakodnevno raste pred našim očima, a i mi uz nju naravno.
Teodora Delić
Ostavi Šećer
Jovana me je naučila kako da iz stanja analize i paralize pređem u akciju i postanem osoba koja sam oduvek želela da budem.
Rad sa Jovanom i investicija u njen online kurs je nešto na čemu nikada neću zažaliti! Jedino za čim žalim, je zašto to nisam uradila ranije! Prva slika koja mi se stvara u glavi dok razmišljam o trenutku kada sam se Jovani prvi put obratila za pomoć je ta da me ona drži za ruku, dovodi do raskrsnice, pokazuje pravac i govori „evo, tu smo, sada nastavi sama, na dobrom si putu!“ Jovana me je naučila kako da iz stanja analize-paralize pređem u akciju i kako da postanem i budem osoba koja sam oduvek želela/sanjala da budem. Ova devojka je čarobnica, a vi želite da vas svojom magijom dotakne! Ja pomažem ženama da se oslobode okova zavisnosti od šećera i žudnje, stavljajući fokus na um, misli i emocije.
Kristina Pavićević
BFit Program
Sa Jovanom sam dobila više vrijednosti kroz dve Zoom Biznis koučing sesije, nego kroz sve pročitane knjige i kurseve.
BFit je jedinstven fitness koncept koji ima za cilj da pomogne ženama da dođu do željenih rezultata uz balansiranu ishranu i redovnu fizičku aktivnost. Program traje 6 nedelja i podrazumijeva: plan ishrane, bazu recepata, bazu snimljenih treninga za teretanu ili za rad od kuce, konsultacije jednom nedeljno putem zoom-a. Sa Jovanom sam dobila više vrijednosti kroz dvije sesije, nego kroz sve pročitane knjige i kurseve. Njen MasterMind je GAME CHANGER. Naučila me je kako da prestanem da prodajem sate i da počnem prodavati rezultate dok služim svojoj zajednici žena.
Ivana i Jovana
Akademija za dojenje
Jovanin program nam je pomogao da shvatimo koliko smo zapravo igrale na malo, a bile premorene od previše posla i koliko više i bolje možemo pomoći ženama prodavanjem jednog ali vrednog proizvoda.
Mi smo Ivana Ilijin i Jovana Simin, lekari koji se bave edukacijom o dojenju. Kroz naš program Akademija za dojenje učimo trudnice prečice do uspešnog dojenja, da ne gube energiju na loše savete i izbegnu najčešće komplikacije (čak i kada okolnosti nisu idealne). Naše žene se ne uzdaju u sreću, nego u znanje zasnovano na naučnim činjenicama i zdravom razumu i njegovoj primeni. Program ih prati i kroz prve mesece posle porođaja, kada se dojenje uspostavlja i ključno je imati pouzdanog mentora i podržavajuću zajednicu. Jovanu smo izabrale za biznis mentora u trenutku kada smo bile prebukirane individualnim konsultacijama i prodavanjem svog sata, umesto rezultata koje žene sa kojima radimo imaju. Jovanin Master Mind nam je pomogao da shvatimo koliko smo zapravo igrale na malo, a bile premorene od previše posla i koliko više i bolje možemo pomoći ženama prodavanjem jednog premium proizvoda. To nam je oslobodilo vreme za rad na sebi, kreativnost i mogućnost da budemo vrednije ženama koje nas izaberu za mentore. Pre Master Mind-a nismo nikada bile deo grupnog programa. Bile smo skeptične, dok nismo iskusile koliko je energija grupe neverovatna i koliko ovakav pristup ima veću vrednost nego bilo šta što smo do sada iskusile!
Maja Anđelković
Wuji škola
Pre Jovane: nisam znala kako da pređem na sledeći nivo igre. Sa Jovanom: samo prisustvo Zoom biznis koučing pozivima je bilo dovoljno da energetski pređem na novi nivo i izgradim biznis identitet.
Deset godina sam u koučingu, posvećeno sam radila sa stotinama ljudi, edukovala se u svom polju kontinuirano i negde usput sam sanjarila kako ću jednog dana imati marketing na višem nivou za koji tada nisam imala vremena. Redovno sam upisivala to u dnevnik ciljeva. Pre dve godine pokrenula sam Wuji Školu za spiritualni rast i transformaciju. Grupni koučing koji se pokazao efikasnijim na svim nivoima, za mene i za klijente koji su sada nalazili sve potrebne stvari na jednom mestu i sistematski napredovali bez lutanja. Došlo je vreme za ekspanziju i da što više ljudi sazna za Wuji Školu. Tada sam pronašla Jovanu i njen nastup se izdvajao od svega ponuđenog. Ono što izdvaja Jovanu nije puko znanje već ono što svaki natprosečan i izuzetan mentor poseduje kao kvalitet, a to je neumoran rad prvo na sebi, a drugo iskrena želja da pomogne svakom ko je za to spreman. Ona veruje u vas i vašu viziju, ali će biti i brutalno iskrena kad vidi da igrate na sitno ili se cenjkate sa svojim životom! My kind of girl! Pre Jovane: iako sam za zemlju Srbiju dosegla zavidni nivo i sve to sama, moj marketing je bio na nivou srednjeg veka, a ja nisam više znala kako da pređem na sledeći nivo igre. Sa Jovanom: samo prisustvo grupnim koučing pozivima je bilo dovoljno da, ne samo dobijem jasne smernice kako dalje, već energetski brzo pređem na novi nivo i izgradim biznis identitet, očistim svoj rad od nepotrebnih viškova i upoznam i druge žene slične sebi. Mind-blowing experience made in Serbia! Sad sam sigurna 300% da uz ovakvo mentorstvo, za mene i moju školu nema granica!
Samanta Gilice
Autorka rograma "Tvoj novi život u Švedskoj"
Krenuvši na Jovanin program sva dostignuća postala su još veća, izraženija i učestalija jer sam primenjujući znanja iz njenog online programa odjednom pomerila granice mogućeg za sebe, i tada je igra počela.
Ja pomažem mladim ambicioznim ljudima da se prilikom preseljenja u Švedsku brzo, lako i jednostavno snađu u sistemu. Za nepune 4 godine koliko sam u Švedskoj, dostigla sam niz značajnih uspeha na gotovo svim poljima - od nalaženja fantastičnog posla bez znanja jezika, dobijanja stana, nalaženja bržih i efikasnijih načina za savladavanje jezika i potpunog uklapanja u društvo i osećaja da tamo i pripadam. Međutim, krenuvši na Jovanin kurs sva ta dostignuća postala su još veća, izraženija i učestalija, jer sam kopirajući njen mindset i primenjujući znanja iz njenog online programa (najviše sa grupnih zoom poziva) odjednom pomerila granice mogućeg za sebe, i tek tada je igra počela. Od juna ove godine držim online kurs "Tvoj novi život u Švedskoj" koji novoj osobi u ovoj državi daje apsolutno sve informacije na dlanu kako bi ona iskoristila sve beneficije koje joj sleduju. Investiciju u Jovanin program povratila sam za mesec i po dana.
Zorica Pavičić
Osnivačica Lighthouse škole engleskog jezika
U nekoliko Jovaninih rečenica čula sam zapravo onaj svoj unutrašnji podržavajući glas koji mi kaže: Verujem u tebe i tvoju ideju.
Podrška i ljubav koju osećam od Jovane kao ‘njena žena’ – to je najveća vrednost koju sam dobila na Jovaninom programu. Oduvek sam ja bila ta koja je svojim učenicima pružala podršku i veru u njih i u to šta je sve za njih moguće. A sa druge strane, oduvek sam se ja osećala usamljeno u svojim idejama, u svojoj različitosti u načinu na koji doživljavam i radim stvari. U nekoliko Jovaninih rečenica čula sam zapravo onaj svoj unutrašnji podržavajući glas koji mi kaže: Verujem u tebe i tvoju ideju, znam da možeš da ostvariš to što si zamislila i iz tvoje velike želje i posvećenosti vidim koliko to vredi. A put kojim ideš i mesto na kome si – to je tvoje i jedinstveno. Prestani da se pravdaš, prestani da brineš i hajde u akciju. Samo nekoliko njenih rečenica pokrenule su u meni talas zahvalnosti na razumevanju i prihvatanju. Taj talas nosi me i sada dok radim na promociji svog Programa uspešne komunikacije na engleskom. Put i proces nije lak, ali osećam da nikada nisam nešto toliko vredno radila za sebe. ‘Najveća vrednost za nekoga jeste kada veruješ u njega’. To je misao koju mislim otkad znam za sebe, a najpre u radu sa polaznicima mojih kurseva. Pre neki dan je tu rečenicu izgovorila Jovana na Zoom pozivu. Profesor sam engleskog i na mom programu pomažem ljudima da se oslobode blokade i tečno progovore engleski. Moja misija je da ljudima pomognem da svoju istinu podele sa svetom i da ih svet čuje kako oni to žele – a svet danas priča engleski. U tome je poreklo imena mog kutka za engleski jezik – The Lighthouse. Ono što se za mene promenilo otkad sam pronašla Jovanu jeste što sada postoji moje mesto za Punjenje baterija, mesto gde ja ponovo upijem svetlost i inspiraciju kada izblede, gde ja dobijem motivaciju i podršku i gde dobijam mnogo znanja o biznisu koje mi nedostaje.
Jelena Jakovljević
stomatolog
Rad sa Jovanom pomogao mi je da svoj posao i misiju spojim u jednu, skladnu celinu i od tog trenutka sve je počelo da raste munjevitom brzinom.
„Pomažem ženama da im osmeh postane izvor samopouzdanja“ je slogan do kog sam došla uz Jovaninu pomoć, a koji najbolje i najtačnije opisuje ono što radim. Rad sa Jovanom pomogao mi je da svoj posao i misiju spojim u jednu, skladnu celinu i od tog trenutka sve je počelo da raste munjevitom brzinom. Fokusirana sam na žene koje žele da pobede strah od stomatologa, da postignu i održe zdravlje i estetiku osmeha o kom su maštale! Nismo osuđeni na proteze u poznijim godinama, to je pogrešno uverenje koje se prenosi kroz generacije. Tu sam da zajedno menjamo stvari!
Anđelija Radović
YouTube Virutelni asistent
Od Jovane sam naučila da jasno definišem svoje poslovne ciljeve, da se zauzmem za sebe, da postavim granice i da izgovori ne postoje čak i kada ste samohrana majka bez ikakve podrške, kao ja.
Od Jovane sam naučila zaista mnogo poslednjih 10 godina, između ostalog da glasno kažem šta želim, da jasno definišem ciljeve, da se zauzmem se za sebe, da postavim granice i da izgovori ne postoje čak i kada ste samohrana majka bez ikakave podrške kao ja. Mislim da je kurs Biznis po tvojoj meri idealan za sve mame koje imaju biznis ideju, a ne znaju odakle da krenu, nesigurne su i možda nemaju razumevanje i podršku okoline. Moje ime je Andjelija i jedan sam od prvih polaznica kursa. Bavim se SEO optimizacijom YouTube kanala. Pomažem ljudima koji imaju ili planiraju da pokrenu svoj YouTube kanal - da ga grade tako da on bude komplementaran sa njihovim biznisom.  Plasiranje besplatnog, ali kvalitetnog i korisnog sadržaja jedan je od najboljih načina da se dopre do svoje ciljne grupe ( content marketing ). YouTube je danas, bukvalno, okean video sadržaja tako da zahteva malo strategije, trikova, alata ali pre svega rada i upornosti kako bi se probili na toj platformi.
Ivana Milojević
MELT studio
Njeno znanje, jasnost i autentičnost su bili odgovor koji sam tražila. Upisala sam njen program, dobila sve potrebne alate, savete i podršku, kao i ogromnu uštedu vremena u sticanju konkretnih znanja za unapređenje mog biznisa.
Kada sam pre par godina razvijala svoju biznis ideju (Urban Relax - briga o zaposlenima u kompanijama kroz terapije masaže) imala sam priliku da čujem, a kasnije i upoznam Jovanu. Njeno znanje, jasnost i autentičnost su bili odgovor koji sam tražila. Otišla sam na njen kurs, dobila sve potrebne alate, savete i podršku kao i ogromnu uštedu vremena u sticanju određenih znanja. Moje je bilo da zasučem rukave te steknem samopouzdanje, znanje i (samo)poštovanje stvarajući svoju priču. Sa zadovoljstvom sam pratila, prihvatala savete i sugestije, a od nje naučila da šta god da se dešava treba da verujem u sebe, svoje sposobnosti i da će mi baš to pomoći da se izvučem i postanem nezavisna, slobodna. U ovoj godini sam uz njenu pomoć prošla kroz rebrendiranje i stvaranje novog biznisa u kojem pomažem ljudima koji mnogo sede da očuvaju svoje telo na lak i jednostavan način i @melt_wellnessstudio je uspešno lansiran! Za mene je ona prijateljica, superwoman, mentor a poznavati takvu osobu u životu je blagodat.