Romana Sabić
Telesni psihoterapeut i autorka programa tijelonelaze
Da nije bilo Jovane mnoge žene bi ostale uskraćene za emocionalnu podršku tijekom svog životnog i poduzetničkog puta, jer bi ja i dalje lagala sebe da nisam dovoljno stručna da im pomognem da nauče da slušaju i čuju poruke koje im tijelo šalje.
Pravi trenutak da investiraš u sebe je uvijek ovaj sada, jer ako nešto znam to je da se Jovana kreće i napreduje brzinom svjetlosti te će program zasigurno biti mnogo skuplji a ona već mnooogo nivoa iznad za samo godinu dana. Za neke stvari smo eksperti dok za neke druge tražimo pomoć eksperta. Znati tražiti pomoć kada ti je potrebna, skloniti ego u stranu i zahvaljujući tome napredovati, to je odlika uspješnih ljudi. Da nije bilo Jovane mnoge žene bi ostale uskraćene za emocionalnu podršku tijekom svog životnog i poduzetničkog puta, jer bi ja i dalje lagala sebe da nisam dovoljno stručna da im pomognem da nauče da slušaju i čuju poruke koje im tijelo šalje. Hvala ti Jovana što si vjerovala u mene i onda kad ja nisam. Hvala ti što si ekspert kakav se rijetko sreće i što si čovjek prije svega! U današnjem društvu, gdje je naglasak na materijalnoj stvarnosti izuzetno jak malo tko pozornost obraća na emocije iako to kako se osjećamo direktno određuju kakve rezultate pravimo. Kroz individualni rad pomažem ženama da se nauče nositi sa svim emocijama kako im one ne bi bile prepreka do biznisa, odnosa i života kakvog žele. Da nauče slušati svoje tijelo, jer kao sto ime mog programa kaže @tijelonelaze
Ana Miloradović
Executive Coach
Kroz Jovanin MasterMind program sam dobila mnogo više nego što sam mogla i da zamislim.
Kroz Jovanin MasterMind program sam dobila mnogo više nego što sam mogla i da zamislim. U nameri da kreiram biznis po svojoj meri sam upisala njen program i već na samom početku shvatila, da će ovaj proces zahtevati da unapredim i moja druga životna polja. Kada je moj sopstveni biznis u pitanju, tu sam zahvaljujući Jovaninom iskustvu, njenom nesebičnom deljenju znanja i njenoj ogromnoj želji da uspemo, konačno došla do ključnih odgovora. Danas znam tačno koja je moja ciljna grupa i jedinstvena prednost na tržištu bazirana na mom decenijskom iskustvu u korporaciji, formalnom zvanju i obrazovanju. Dobila sam konkretne alate i smernice za razvoj stabilnog konsalting biznisa. Iz svega toga je nastao moj autorski program za menadžere i lidere, koji žele da povećaju produktivnost zaposlenih za najmanje 30% nakon primene mog programa. Program je proizvod mog višedecenijskog iskustva rada u vodećim svetskim kompanijama na visokim menadžerskim pozicijama i u rukovodstvu preduzeća. Ako želite biznis mentora koji vam je vetar u ledja, koji će znati da vas pokrene i natera da napustite vašu zonu comfora i nekoga ko veruje u vas čak i kada vi izgubite nadu, onda vam od srca preporučujem saradnju sa Jovanom u okviru njenog MasterMind programa.
Milica Ćirović
Autorka programa Umetnost zavođenja
Uz Jovanino vođstvo sam počela ne samo da verujem u nemoguće već i da radim nemoguće.
Biram Jovanu kao mentorku zato sto je moćna, autoritativna, direktna žena visokih standarda, ali istovremeno velikog srca koja u sebi objedinjuje sve karakteristike pravog lidera. Istovremeno je vizionar koji je deset koraka ispred svih i sa apsolutnom sigurnošću te vodi na put za koji bi ti trebalo tri života ako kreneš sam. Baš zato što je neko ko stalno radi na sebi, ko konstantno preispituje pravila igre i gura granice onog sto je moguće njen Biznis Mastermind nije za ljude slabog srca. Moraš da se suočiš sa svojim ograničenim uverenjima, da konstantno preispituješ misli koje te koče, a da prestaneš da preispituješ sebe i svoju vrednost. Tvoj biznis će rasti samo onoliko koliko izabereš da radiš na sebi, veruješ u sebe i preuzmeš odgovornost za svoj život u svoje ruke i Jovanin život i biznis su primer toga. Uz Jovanino vođstvo sam počela ne samo da verujem u nemoguće već i da radim nemoguće. Investicija u Jovanin program je moja najlepša i najbolja investicija u samu sebe.
Milica Stepanov
Psihofizička priprema za porođaj
U svakoj od nas se krije neki dar i moć koja se uz mentora poput Jovane otključa a onda radom, trudom i disciplinom se neminovno kreira željeni rezultat.
Znaš onu osobu koja vjeruje u tebe i koja ti daje krila da poletiš? Ako je niste imali priliku sresti do sada dođite ovde i upoznajte moćnu zajednicu žena i Jovanu koja vjeruje i zna da je nemoguće moguće jer i sama to živi. Kao mama četiri dječaka bilo mi je potrebno da nađem model života koji ce me ispunjavati. Znala sam tačno sta želim a primena ovog programa mi je omogućila da to i živim. Ume biti jako teško uklopiti sve što život nosi i jeste sa onim što želim i što me ispunjava. Ovde sam posložila životne i poslovne prioritete i prestala da prodajem sate što je donelo veliku promenu u mojoj svakodnevnici koja koristi ne samo meni već cijeloj mojoj porodici. U svakoj od nas se krije neki dar i moć koja se uz mentora poput Jovane otključa a onda radom, trudom i disciplinom se neminovno kreira željeni rezultat. Ovdje se ne radi samo o biznisu već o ličnom napretku, razbijanju svih nametnutnih barijera, neprestanom razvoju i rastu na svim poljima. Ako je to ono što želiš vidimo se u programu!
Aleksandra Ilić
Autorka online programa Postani UX/UI Dizajner
Imati Jovanu za biznis mentora znači imati osobu koja će ti pomoći da rešiš problem u najkraćem roku, jer vidi bolje od tebe pravi uzrok problema.
Imati Jovanu za biznis mentora znači imati osobu koja će ti pomoći da rešiš problem u najkraćem roku, jer vidi bolje od tebe pravi uzrok problema. Bilo da je problem u biznis strategiji ili mindsetu, ona je neko ko je bio tamo gde si ti danas i zato je u mogućnosti da reaguje tako brzo i uvek pogodi u centar. To je broj jedan razlog zašto sam ja odlučila da uložim u njen MasterMind i dobijem pristup njenom mozgu,  bogatom iskustvu, sjajnim idejama i neverovatnoj energiji. Meni je kroz samo mesec dana programa pomogla da kreiram strategiju i osmislim plan kako da pomognem svojim klijentkinjama da uplove u svet UX dizajna i apsolutno sam sigurna da će svaki naredni korak vođen njenim mentorstvom biti obimniji, značajniji i isplativiji za moj biznis. Jovana svojim primerom pokazuje da ništa ne mora i sve može. Ona to i živi i zato ukoliko ste spremni da preuzmete apsolutnu odgovornost i kreirate biznis i život po vašoj meri, Jovanin MasterMind je pravo mesto za vas. Radujem se da vas upoznam u nekoj sledećoj rundi!
Dragan Vlah
Biznis konsultant
Ja sam živi dokaz Jovanine čuvene rečenice da ništa ne mora i sve može. Jovanin Master Mind program je mesto gde zaista dobiješ ono po šta si došao, a to je biznis po svojoj meri i svojim pravilima.
Ono što dobiješ kada radiš sa Jovanom je pristup jednoj posebnoj kombinaciji životnog iskustva i znanja koja su kroz godine rada na sebi i svom biznisu dovele do toga da sa hiruškom preciznošću može da te uputi gde dalje onda kada sam ne znaš odgovor. Ono što ona ima u glavi i njen proces razmišljanja i donošenja odluka nije nešto što možeš da izguglaš i to je upravo ono što plaćaš kada radiš sa njom - pristup njenom mozgu koji je rođen za ovaj posao. Nakon samo jednog razgovora sa njom nastao je moj autorski program za preduzetnike koji žele povećati svoju dobit 30% u šest meseci bez da povećaju obim posla i broj zaposlenih. Apsolutno sam siguran da bez rada sa Jovanom nikada ne bih pored svog primarnog biznisa pokrenuo sopstveni mentorski program, a samim tim bih uskratio moje sadašnje i buduće klijente, jer uvek dok ti odlažeš i smišljaš gomilu izgovora kao što sam i ja, neko tamo kome već danas možeš da pomogneš se muči i gubi vreme i energiju. Ukoliko želiš da prestaneš prodavati sate svoga života i hoćeš da unovčiš svoja znanja i veštine koje poseduješ, prijavi se na Jovanin program i pređi sa ideje u akciju.
Aleksandra Milisavljević
Osnivač Serbian corner language school
Jovana će vam pokazati da vi to možete pomažući vam da aktivirate sopstvene snage, potencijale, veštine i sve ono što je za uspeh baš vama potrebno.

Jovanu sam pre mnogo godina videla na mrežama i odmah sam znala da ću jednom raditi sa njom. Čitala sam njene tekstove i divila se misleći kako ipak ima nade uvek i kako ona to dokazuje svojim životom, i ne znam da li me je više oduševila hrabrost da tako živi ili hrabrost da o tome tako otvoreno priča i bukvalno spasava ljude iz okova zabluda.

Ali, ne varajte se, Jovana nije vaš spasilac i neće vam govoriti da vi to možete, da zaslužujete i slične floskule. Ne, Jovana će vam pokazati da vi to možete pomažući vam da aktivirate sopstvene snage, potencijale, veštine i sve ono što je za uspeh baš vama potrebno. Daće vam neophodne biznis alate i učiniti vas sposobnima da kreirate svoj biznis i nikada ne zavisite ni od koga, pa ni od nje. I to je upravo ono što sam ja dobila u njenom Mastermindu u kome sam sada već drugi put. Kreirala sam svoj program srpskog kao stranog za diplomate i biznismene i otvorila svoju školu jezika, stičući i aktivirajući paralelno sve one veštine neophodne za ozbiljan biznis o kojima nas niko pre nje nije učio. Često umem da kažem kako mi ona razbistrava glavu. Radujem se svakom našem sastanku odlučna da primenim baš svaki njen savet, jer kao što ja znam veštinu predavanja srpskog, Jovana zna kako se pravi biznis od koga se živi i radi dostojanstveno i radosno. Ulaganje u njen program jedna je od nekoliko najboljih stvari koje sam uradila za sebe u svom životu, i ponosna sam i počastvovana što imam priliku da radim sa njom toliko da bih volela da što više ljudi uradi isto i da svi zajedno dokažemo šta je sve moguće ako se iskreno, čista srca, posvećeno i sa dobrim mislima radi na našim Bogom nam datim talentima.
Sonja Stefanović
"Fizika sa Sonjom"
Uz pomoć MasterMinda i zajednice sjajnih žena odlučila sam da pratim svoje snove i da radim na njima. Otkrila sam svoja uverenja i ono što me sprečava da živim život prema mojim pravilima. Uverila sam se da je sve moguće. 

Uz pomoć MasterMinda i zajednice sjajnih žena odlučila sam da pratim svoje snove i da radim na njima. Otkrila sam svoja uverenja i ono što me sprečava da živim život prema mojim pravilima. Uverila sam se da je sve moguće.

Za vreme trajanja MasterMinda naučila sam o biznisu, sebi, šta je to šta ja želim i sa kakvim ljudima ja želim da radim. Ovo je zajednica podrške, razumevanja, motivacije, vetar u ledja snovima i radu na njima. Kritike su konstruktivne, saveti se nesebično dele. Zahvaljujući MasterMindu skratila sam svoj put formiranja zajednice učenika koji žele da razumeju fiziku i kreiraju rezultate u što kraćem vremenskom roku, baš kao što sam i ja u Master Mindu. Jovana je vrhunski mentor. Njene rečenice su kratke, jasne i precizne. Čak iako nam se čini da mi nešto znamo, ne znamo dok ne vidimo rezultate u našem životu. Primeni ono šta čuješ i živi ono što znaš. Podigla sam standarde u svim poljima života i zahvaljujući programu živim i ponašam se onakva kakva želim da budem, ja sam svoja najvrednija investicija. Ovo je najbolja odluka do sada, od sada sam i preduzetnica. Uz Jovaninu energiju, primenu njenog znanja i iskustva, fizika nije bauk za decu Balkana. Prešla sam na grupni program i na taj način štedim svoje vreme i energiju, a pomažem većem broju dece. Fiziku učimo kroz primere iz svakodnevnog života, a ne na isti način kao i pre 30 godina uz svesku i tablu.
Dragana Oborina 
Mentor za studije u Americi
Od Jovane uvek dobiješ više nego što očekuješ i platiš. U online biznisu je uvek barem tri koraka ispred svih ostalih.
Od Jovane uvek dobiješ više nego što očekuješ i platiš. U online biznisu je uvek barem tri koraka ispred svih ostalih.
Ivana Štedul
Autorica BABYSTEPS franšize programa poticanja ranog razvoja
Da nije bilo Jovaninog mentorstva mnogo roditelja iz cijele Europe i svijeta bi ostalo uskraćeno za pomoć za svoje dijete jer bih ja i dalje mislila kako je najbolje raditi uživo 1 na 1 s djecom.
Da nije bilo Jovaninog mentorstva mnogo roditelja iz cijele Europe i svijeta bi ostalo uskraćeno za pomoć za svoje dijete jer bih ja i dalje mislila kako je najbolje raditi uživo 1 na 1 s djecom. Svi se mi bojimo pogrešaka, a najvažnija lekcija koju sam naučila od Jovane je kako brže učiti iz vlastitih grešaka i ispravljati ih u hodu. Ovo je drugi put da sam u Jovaninom Masterminu unutar godinu dana i sa svakim upisom skalirala sam svoj posao, premda mi to nikad nije bio cilj s kojom sam upisivala program. Prvi put je to bilo kroz Mentorski program za stručnjake koji žele raditi s bebama, a drugi put stvaranjem BABYSTEPS franšize. Moj posao i posao mog SenzoGYM tima je pomagati roditeljima da maksimalno potaknu razvoj svoje bebe i svog djeteta, bez obzira imalo dijete razvojna odstupanja ili ne, a uz Jovaninu viziju i posvećeni rad na svjetskom nivou postalo je moguće da naša vizija dođe do što većeg broja ljudi. Vjerujem da bih do toga došla i sama, ali trebale bi mi godine i godine rada. Pa zašto si onda ne skratiti put?
Tijana Velemirov
Autorka online programa "Postani Freelancer!"
Investicija u Jovanin Master Mind i rad sa njom je nešto najbolje što sam uradila za sebe i svoj biznis.
Ona igra na vaše snage, a ne slabosti i doslovno vam pokaže da je sve u vama već i tada ste nezaustavljivi. Mnogo je korisno to što deli sa vama sve prečice, poteškoće i izazove na koje možete da naiđete u svakoj fazi svog biznisa i to vam skraćuje godine lutanja, čak vas spašava i od odustajanja. Jovana uvek zna kako da vas "izazove" tako što vam daje iskreni feedback potkrepljen njenim dugogodišnjim iskustvom i na taj način dolazite do još boljih ideja i poslovnih poteza. Međutim, ono što je meni najznačajnije jeste to što nam Jovana pokaže put kako da kreiramo biznis koji će za nas biti uživanje, a ne patnja. U radu sa njom uvidela sam brojna limitirajuća uverenja kod sebe, naučila kako da ih prevaziđem i pretvorim u polja snage. Moj mindset je doživeo preporod! Želim vam svima ovo iskustvo, koje će vam poboljšati ceo život, ne samo vaš posao - naučićete da sve možete, a ne morate, da svoje limite za bilo šta u životu postavljamo samo mi sami i da nas svaki fejl približava krajnjem cilju. Ako ste spremni za eksponencijalno napredovanje u svim sferama života, Jovanin Master Mind je pravo mesto za vas.
Gloria Peranić
Edukator roditelja
Da nije bilo Jovane, ovo što danas pomaže tisućama roditelja čekalo bi u mom notesu.
Kad se posao povećao, da nije bilo Jovane, ja bih pregorjela u poslu jer nisam znala kako stati davati sate klijentima. Danas pomažem roditeljima više nego ikad, a kvaliteta mog života je bolja nego ikad. Uživam u davanju klijentima i istovremeno uživam u tome kako izgleda moj dan. Jovana je svjetski nivo na našim prostorima. Hvala ti za što si pomaknula moje granice mogućeg.
Dragana Vidaković
Advokat i edukator
Uz pomoć Jovane i njenog Mastermind-a, za manje od godinu dana okrenula sam svoj posao i život "naopačke" u najboljem smislu te reči.
Napustila sam Mindset prodavanja sata i kreirala proizvod koji donosi rezultate a svim tim i zaradu (samo) na osnovu tih rezultata. Shvatila sam kolika je važnost okruženja i načina na koje koristimo svoje vreme. Naučila sam da je donosim odluke na osnovu toga koje rezultate dobijam a ne na osnovu kratkoročnog instant zadovoljstva. I konačno, u 37. godini života, shvatila da jurnjava i prezauzetost ne dalju  biznisu i kvalitetu života nikakav doprinos, već samo hrane "žrtva" stanje ega koji je ženama duboko usađen. Ova žena me je naučila da odmorna, razbistrena, fokusirana i zadovoljna glava, je ta koja pravi pare. Ali, za sve ovo bilo je potrebno poslušati je i odmah sve primenjivati, stisnuti zube mnogo puta i uploviti ne samo u nepoznato nego i u potpuno obrnuto dosadašnjih uverenja.
Tena Duran
Muzikoterapeutkinja i Montessori pedagoginja
Jovanina je energija toliko jaka i toliko moćna – ona prava pokretačka - kao kad u velikom orkestru zasviraju puhači i svi krenu svirati fortissimo, a nama srce kuca sve brže i brže, sve odvažnije i odvažnije!
Fora mi je što „spaja nespojivo“ i govori kako introverti mogu biti uspješni te kako sve dnevne obaveze možemo srediti do 10 sati ujutro i onda čitati, učiti, šetati, trenirati, uživati u suncu, finoj hrani i dobroj glazbi. Potiče nas da se igramo, istražujemo i griješimo jer tako najbolje učimo i najbrže napredujemo, baš kao što je to isticala i Maria Montessori. Kao najveću vrijednost vidim njezine virtualne „šamare“ i promicanje discipline kao istinske slobode jer ta cesta unutarnjeg zadovoljstva i sreće zahtijeva naš svjesni i aktivni angažman. Ja sam Tena i promičem vrijednosti muzikoterapije i Montessori pedagogije putem edukacija. Naglasak stavljam na pronalaženje tišine kao čovjekove istinske potrebe te na relaksaciju, vođenu imaginaciju i glazbenu improvizaciju.
Magdolna Nađ Torma
Art Terapeut i Life Coach
Uz Jovanino mentorstvo sam u samo pet meseci postigla mnogo veći uspeh i rezultate, nego u godinu i po dana samostalnog rada.
Najvrednija stvar koju bih izdvojila iz Jovaninog programa je definitivno izloženost njenom mindsetu koji mi je pomogao da promenim mnoga moja limitirajuća uverenja. Jovana nesebično i transparentno deli sva svoja znanja i iskustva, i time nam pomaže da brže dođemo do rezultata, izbegnemo greške na preduzetničkom putu i zaista kreiramo biznis po svojoj meri.
Karolina Jakšić
Autorka programa za rešavanje dijastaze
Ulaganjem u program sam uštedjela godine rada i grešaka jer ih je Jovana već riješila za nas.
Ulaganjem u MasterMind sam uštedjela godine rada i grešaka jer ih je Jovana već riješila za nas. Strukovno znanje je jedno, a primjena u online svijetu nešto sasvim drugo i sa sigurnošću znam da ne bi bila danas ovdje da nisam odlučila uložiti u sebe, samim time postati bolji terapeut za moje klijentice. Neprocjenjiva je vrijednost zajednice koja se ovdje okuplja i mijenja živote. Ja sam Karolina Jakšić, diplomirani fizioterapeut i pomažem ženama nakon poroda da zatvore dijastazu, riješe se komplikacija i ponovno osjete snagu svog tijela kroz online program rehabilitacije koji uz jednostavno praćenje i detaljno vođenje vodi do cilja.
Sara Peranić
Osnivačica programa Poduzetnija
Jovanin program je nešto što ne možeš zamisliti koliko ti je u biznisu neophodno dok ne investiraš i ne kreneš raditi sa njom.
Jovanin program je nešto što ne možeš zamisliti koliko ti je u biznisu neophodno dok ne investiraš i kreneš raditi s njom. Pristup takvom mindsetu i iskustvu znači da ćeš redovito biti educirana, usmjerena i inspirirana na najbolji mogući način. Njen rad je na svjetskom nivou, a tebi ga zna približiti na vrlo jednostavan i razumljiv način. Otkad sam u Jovaninom programu, živim potpuno nov život - živim svoju strast od koje si mogu priuštiti sve što poželim! Ja sam Sara i kroz mentorski online program PoduzetniJA pomažem poduzetnicama da izgradnjom svog mindseta otklone mentalne blokade koje im stoje na putu ostvarivanja ciljeva i uživanja na tom putu.
Ana Sokolovic
Psihoterapeut
Jovanin program je, između ostalog, moja investicija u način života u kojem posao nije teren za samoiscrpljivanje. Svakog dana sebi potvrđujem da sagorevanje ne mora da bude cena posvećenosti onome što si izabrala da radiš.
Za mene je Jovanin program akcelerator ličnog i profesionalnog rasta. Ono što sam dobila za 6 meseci, samostalno bih učila više godina na mnogo teži način. Jovana i žene u njenoj zajednici redefinišu šta je moguće za ženu sa ex-YU prostora i podržavaju jedna drugu u ostvarivanju do tog trenutka nezamislivih ciljeva. Svaki poziv je riznica informacija i dovoljno je da primenim 10% onoga što čujem da postignem bolje rezultate u svom poslu. Od toga da na prodaju gledam sa gnušanjem i krivicom, došla sam do toga da prodajem sa lakoćom i zadovoljstvom, jer znam da je primarni fokus na stalnom povećanju vrednosti koju pružam ljudima kojima želim da pomognem. Kao psihoterapeut i psiholog, videla sam isuviše često kako “biznis po svojoj meri” postaje “biznis po svaku cenu”, makar i po cenu zdravlja i bliskih odnosa. Dok rade na tome da ostvare profesionalne rezultate, žene iskuviše bukvalno shvate da je potrebno da daju SVE od sebe. Uz Jovanin program shvatila sam da najviše mogu da pomognem baš onim ženama koje ne znaju kako da se zaustave, dok burnout to ne uradi za njih. Kroz program "Festina lente" pomažem ženama da nauče kako da postižu rezultate koje žele sa više lakoće i smisla, bez da hronično sagorevaju. Jovanin program je, između ostalog, moja investicija u način života u kojem posao nije teren za samoiscrpljivanje. Svakog dana sebi potvrđujem sagorevanje ne mora da bude cena posvećenosti onome što si izabrala da radiš.
Radmila Igrutinović
Mentor za prodaju i proizvodne biznise
Dobila sam uvide, alate i savete kako da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje ponudim drugim vlasnicima proizvodnih biznisa. Upoznala sam mnoge sjajne žene iz programa koje su jedne drugoj velika podrška i dokaz da je sve moguće.
Donela sam odluku da Jovanin program Biznis po tvojoj meri upišem kako bih stekla dodatno znanje u vođenju porodičnog biznisa pre nekoliko godina. Zapravo, pored toga otvorio mi je potpuno nove vidike i mogućnosti. Dobila sam uvide, alate i savete kako da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje ponudim drugim vlasnicima proizvodnih biznisa. Upoznala sam mnoge sjajne žene iz programa koje su jedne drugoj velika podrška i dokaz da je moguće postići uspeh. Ove godine sam podstaknuta Master Mind programom oblikovala svoju ponudu i pokrenula grupni mentorski program u kojem pomažem preduzetnicima da unaprede svoje poslovanje kroz razvoj marketinga i prodaje, i građenje prepoznatljivog brenda na tržištu.
Gorica Mijović
Instruktor treninga vida
Investicija u saradnju sa Jovanom je jedna od najboljih koje sam napravila do sada uz pristup sjajnoj grupi preduzetnika sa integritetom koji međusobno pružaju podršku.
Moja svrha, ne samo posao, je prenošenje praktičnog znanja deci i odraslima koji žele da trajno reše svoje probleme sa vidom vežbama za oči. Moj rad, komunikacija i samopouzdanje su doživeli transformaciju na samom početku saradnje sa Jovanom. Precizno, ovde govorim o razvoju ličnog brenda i skaliranju biznisa. Investicija u saradnju sa Jovanom je jedna od najboljih koje sam napravila do sada uz pristup sjajnoj grupi preduzetnika sa integritetom koji međusobno pružaju podršku. Znam da je pred nama dvema još puno godina uspešne saradnje, očekujem da obe osvajamo strana tržišta i delimo iskustva na tom putu vezano za biznis, pametna poslovna rešenja, a sve to uz autentičnost koja pomera granice mogućeg. Na Instagramu me možete naći na https://www.instagram.com/gorica_treningvida/
Dr Marija Knežević
Autorka programa Zdravo Jedi
Toliku količinu znanja, alata i korisnih saveta, kao i neverovatnu energiju koju Jovana poseduje i podršku koju nesebično daje, nećete naći na drugom mestu.
Toliku količinu znanja, alata i korisnih saveta koje ovaj program nudi, kao i neverovatnu energiju koju Jovana poseduje i podršku koju nesebično daje, nećete naći na drugom mestu. Zajednica neverovatnih žena koju je stvorila, nepresušni je izvor ideja, inspiracije i motivacije. Ovaj program nije pokrenuo samo rast mog biznisa, i ja sam porasla zajedno s njim.
Teodora Delić
Ostavi Šećer
Jovana me je naučila kako da iz stanja analize i paralize pređem u akciju i postanem osoba koja sam oduvek želela da budem.
Rad sa Jovanom i investicija u njen online kurs je nešto na čemu nikada neću zažaliti! Jedino za čim žalim, je zašto to nisam uradila ranije! Prva slika koja mi se stvara u glavi dok razmišljam o trenutku kada sam se Jovani prvi put obratila za pomoć je ta da me ona drži za ruku, dovodi do raskrsnice, pokazuje pravac i govori „evo, tu smo, sada nastavi sama, na dobrom si putu!“ Jovana me je naučila kako da iz stanja analize-paralize pređem u akciju i kako da postanem i budem osoba koja sam oduvek želela/sanjala da budem. Ova devojka je čarobnica, a vi želite da vas svojom magijom dotakne! Ja pomažem ženama da se oslobode okova zavisnosti od šećera i žudnje, stavljajući fokus na um, misli i emocije.
Kristina Pavićević
BFit Program
Sa Jovanom sam dobila više vrijednosti kroz dve Zoom Biznis koučing sesije, nego kroz sve pročitane knjige i kurseve.
BFit je jedinstven fitness koncept koji ima za cilj da pomogne ženama da dođu do željenih rezultata uz balansiranu ishranu i redovnu fizičku aktivnost. Program traje 6 nedelja i podrazumijeva: plan ishrane, bazu recepata, bazu snimljenih treninga za teretanu ili za rad od kuce, konsultacije jednom nedeljno putem zoom-a. Sa Jovanom sam dobila više vrijednosti kroz dvije sesije, nego kroz sve pročitane knjige i kurseve. Njen MasterMind je GAME CHANGER. Naučila me je kako da prestanem da prodajem sate i da počnem prodavati rezultate dok služim svojoj zajednici žena.
Ivana i Jovana
Akademija za dojenje
Jovanin program nam je pomogao da shvatimo koliko smo zapravo igrale na malo, a bile premorene od previše posla i koliko više i bolje možemo pomoći ženama prodavanjem jednog ali vrednog proizvoda.
Mi smo Ivana Ilijin i Jovana Simin, lekari koji se bave edukacijom o dojenju. Kroz naš program Akademija za dojenje učimo trudnice prečice do uspešnog dojenja, da ne gube energiju na loše savete i izbegnu najčešće komplikacije (čak i kada okolnosti nisu idealne). Naše žene se ne uzdaju u sreću, nego u znanje zasnovano na naučnim činjenicama i zdravom razumu i njegovoj primeni. Program ih prati i kroz prve mesece posle porođaja, kada se dojenje uspostavlja i ključno je imati pouzdanog mentora i podržavajuću zajednicu. Jovanu smo izabrale za biznis mentora u trenutku kada smo bile prebukirane individualnim konsultacijama i prodavanjem svog sata, umesto rezultata koje žene sa kojima radimo imaju. Jovanin Master Mind nam je pomogao da shvatimo koliko smo zapravo igrale na malo, a bile premorene od previše posla i koliko više i bolje možemo pomoći ženama prodavanjem jednog premium proizvoda. To nam je oslobodilo vreme za rad na sebi, kreativnost i mogućnost da budemo vrednije ženama koje nas izaberu za mentore. Pre Master Mind-a nismo nikada bile deo grupnog programa. Bile smo skeptične, dok nismo iskusile koliko je energija grupe neverovatna i koliko ovakav pristup ima veću vrednost nego bilo šta što smo do sada iskusile!
Samanta Gilice
Autorka rograma "Tvoj novi život u Švedskoj"
Krenuvši na Jovanin program sva dostignuća postala su još veća, izraženija i učestalija jer sam primenjujući znanja iz njenog online programa odjednom pomerila granice mogućeg za sebe, i tada je igra počela.
Ja pomažem mladim ambicioznim ljudima da se prilikom preseljenja u Švedsku brzo, lako i jednostavno snađu u sistemu. Za nepune 4 godine koliko sam u Švedskoj, dostigla sam niz značajnih uspeha na gotovo svim poljima - od nalaženja fantastičnog posla bez znanja jezika, dobijanja stana, nalaženja bržih i efikasnijih načina za savladavanje jezika i potpunog uklapanja u društvo i osećaja da tamo i pripadam. Međutim, krenuvši na Jovanin kurs sva ta dostignuća postala su još veća, izraženija i učestalija, jer sam kopirajući njen mindset i primenjujući znanja iz njenog online programa (najviše sa grupnih zoom poziva) odjednom pomerila granice mogućeg za sebe, i tek tada je igra počela. Od juna ove godine držim online kurs "Tvoj novi život u Švedskoj" koji novoj osobi u ovoj državi daje apsolutno sve informacije na dlanu kako bi ona iskoristila sve beneficije koje joj sleduju. Investiciju u Jovanin program povratila sam za mesec i po dana.
Anđelija Radović
YouTube Virutelni asistent
Od Jovane sam naučila da jasno definišem svoje poslovne ciljeve, da se zauzmem za sebe, da postavim granice i da izgovori ne postoje čak i kada ste samohrana majka bez ikakve podrške, kao ja.
Od Jovane sam naučila zaista mnogo poslednjih 10 godina, između ostalog da glasno kažem šta želim, da jasno definišem ciljeve, da se zauzmem se za sebe, da postavim granice i da izgovori ne postoje čak i kada ste samohrana majka bez ikakave podrške kao ja. Mislim da je kurs Biznis po tvojoj meri idealan za sve mame koje imaju biznis ideju, a ne znaju odakle da krenu, nesigurne su i možda nemaju razumevanje i podršku okoline. Moje ime je Andjelija i jedan sam od prvih polaznica kursa. Bavim se SEO optimizacijom YouTube kanala. Pomažem ljudima koji imaju ili planiraju da pokrenu svoj YouTube kanal - da ga grade tako da on bude komplementaran sa njihovim biznisom.  Plasiranje besplatnog, ali kvalitetnog i korisnog sadržaja jedan je od najboljih načina da se dopre do svoje ciljne grupe ( content marketing ). YouTube je danas, bukvalno, okean video sadržaja tako da zahteva malo strategije, trikova, alata ali pre svega rada i upornosti kako bi se probili na toj platformi.