Znate ko sam ja ali
da li znate ko smo MI?

Na svoj put sam krenula sama i ponekad mi se činilo da niko iz mog okruženja ne razume moju ambiciju i želju za znanjem. Tek kada sam rešila da svoje stečeno znanje i iskustvo podelim sa svetom kroz svoj blog, opet očekujući da ću biti neshvaćena, spoznala sam da postoje žene slične meni, koje sanjaju iste snove i koje se osecaju izgubljeno kao što sam se ja svojevremeno osećala. Shvatila sam da mogu biti uzor i inspiracija onima koje su na korak od uspeha, samo im treba pravo usmerenje. Vremenom je naša zajednica rasla i sa više od 900 polaznica moje radionice iz 10 različitih država, svesna sam da smo stvorile sistem dobre energije i mrežu razmene iskustava kakva se retko sreće. I gradimo je i dalje!

Ukoliko si i ti prošla radionicu i postala deo našeg upešnog tima, ostavi svoje utiske kojima ćeš možda baš ti inspirisati nekoga da se pokrene i ostvari svoje snove.

Pobedite svoje strahove i ograničenja
koji vam ne donose ništa dobro

Sa porodicom, dvoje male dece, kreditom i mesečnim obavezama često sebi nisam dozvoljavala da odlutam čak ni u mislima tamo gde sam se plašila, a želela da budem. Um me je sprečavao. Um, a sa njim i logika. Držala sam se poznatog, učaurena u nešto što treba i šta je društvo i okolina od mene očekivala. Ali to više nije tako…

Marina, Fitnes blogerka,
MARINA BODY FIT

Pročitaj više read-more

Vizualizujte uspeh

Nakon radionice, u svom umu sam konačno jasno videla šta želim dalje u svom životu i dobila za to konkretne alate kako postići.

Marija Miloradović,
autorka dve zbirke poezije

Pročitaj više read-more

A gde ću sa konjićima?

Nisam znala kako konjiće da ubacim u celu priču, a sada vidim da su oni odskočna daska u poslu iz snova. Uvek će biti tu kao ljubav koja motiviše i stvaraće nove ideje. Pratim redovno Jovanine postove, videe i uvek saznam nešto novo i korisno što mi puno znači!

Tamara Cvejanović Kuran,
PONY KUTAK

Pročitaj više read-more

Što čovek jeste, on to biti mora

Dve godine posle radionice sam uspela više nego što sam planirala. Jedino je bitno, da ne odustanemo od sebe.

Jovana Vilimonović
ASTRO LIGHT HOUSE

Pročitaj više read-more

Napravi prvi korak i vidi šta će se desiti!

Milena Milošević, radionica profesionalne dezorijentacije

Pročitaj više read-more

Razbij predrasude i zapleši sa izazovima!

Pre samo godinu dana imala sam otpor prema društvenim mrezama, naročito Instagramu. Na Jovaninoj radionici sam nasla dodatnu motivaciju da se vise angažujem u virtuelnom svetu, i da rekonstruišem način na koji doživljavam promovisanje na drustvenim mrezama. Jovanina harizma i predanost učesnicama njenog kursa, zavele su me da gledam na nov način; da svojim angažmanom u virtuelnom svetu povećavam vidljivost i time više osoba može zapravo da sazna o mom načinu rada, i da tako dobije šansu da proba nešto što bi joj ili njemu bilo korisno.

Jovana me je podržala na putu razbijanja rigidnosti mojih pogleda na savremene oblike promovisanja. Njena energija je vrlo osvežavajuca za nase prostore, prisustvo snažno, um britak, a namera istinski dobronamerna. Posle radionice sam postala zaigranija na instagramu u kreiranju storija, kao i smelija da eksperimentišem. Hvala Jovana.

Hana Stamatović
PSIHOTERAPEUTKINJA I ORGANIZATORKA PLESNIH RADIONICA

Pročitaj više read-more

Dobila sam punu stipendiju

Dobivši na radionici brojne savete, alate ali i mnogo inspiracije, pokrenula sam konačno svoj Instagram i Youtube kanal gde sam pisala i pricala o stvarima koje volim i o kojima stalno ucim - psihologiji, fitnesu i zdravoj ishrani. Nekoliko meseci kasnije sam aplicirala za stipendiju za željeni program u Americi, i baš zahvaljujuci tim nalozima i znanju koje sam delila online dobila sam punu stipendiju!

Tamara Sofranić
PSIHOLOG I YOUTUBERKA

Pročitaj više read-more

Vera je došla radom

Moja priča je roman "Iris" - moj proizvod koji je nastao nakon radionice.
Kako sam primenila znanje sa radionice: Prvo - bila sam svesna da moram da pronađem neki svoj način da primenim znanje sa radionice, u početku sam bila zbunjena kako ću sve završiti sa knjigom i nisam imala mnogo vere pre početka procesa.

Snežana Ivaneža
AUTORKA ROMANA

Pročitaj više read-more

Dodatna vrednost koju Jovana nudi, a koju nisam imala prilike da doživim na ostalim edukacijama, je njena bezuslovana podrška nakon radionice. Mogu je nazvati enciklopedijom, koja bi mi, kada zatražim, slala korisne linkove, knjige, kontakte.

Milica Fazekaš
KONSULTANTKINJA ZA EMIGRACIJU

Pročitaj više read-more

Otvorila nam je oči šta možemo
sa ovim što imamo

nama je prvenstveno bila zanimljiva kategorija pasivnih prihoda. Zašto? Zato što smo obe mame, dajemo se poslu 100%, i često se dešavalo da nemamo ni malo vremena za sebe, ili da nismo prisutne u trenutku, od količine odgovornosti i obaveza koje imamo.

Na radionici, ali i prateći Jovanu na društvenim mrežama i čitajući njen newsletter, shvatile smo šta ne želimo da radimo i na šta ne treba da pristajemo, kao i šta sve treba da pružimo našoj zajednici.

Sonja i Bojana, organizatorke venčanja,
I NAS U MIRAZ

Pročitaj više read-more

Poseban odnos prema biznisu
i prema klijentima

Od Jovane sam na tete-a-tete razgovoru naučila mnogo toga. Kako da pametno i dostojanstveno radiš ono što voliš. Kako da zaštitiš svoju ideju. Kako da budeš zadovoljan i plaćen za ono što radiš. Kako da vrednuješ svoj rad i trud. Ono što me je najviše iznenadilo jeste jedna blagonaklonost i spremnost da se u biznis svetu gleda vizionarski i iskreno pomogne slušaocu. Pored mnogih koji prodaju “m… za bubrege” i prazne priče u ovom onlajn svetu, Jovana svojim praktičnim savetima i vizionarskim idejama, ostaviće na vas dubok utisak i želju da ste uvek okruženi takvim predanim i snažnim osobama koji vam i u ličnom i u profesionalnom razvoju mogu dati sjajne smernice.

Ivana Marinković Mandić,
JEDANFRAJERIBIDERMAJER

Pročitaj više read-more

Sve što piše u opisu radionice zaista ćete dobiti + dodatne ideje + materijal i alate + odlične konekcije. Ja čak nisam uspela da primenim sve iz razloga što mi je blog doneo neočekivane rezultate i efekte, što će se verovatno desiti svima koji primene krucijalne savete s ove radionice.

Sonja Martić
PR ekspert i novinarka

Pročitaj više read-more

Ova devojka zna
o čemu priča.

Jeste, totalno je oduvala ideje s kojima sam došla na radionicu, ali otvorila je prostor za nove. Kvalitetnije, i u skladu sa mogućnostima koje danas postoje.

Nataša Vukmirović,
EUDEMONIA

Pročitaj više read-more

Napunila sam grupicu polaznika za moju školicu engleskog za decu u rekordnom roku i zaista sam počela da gledam na svoj posao iz potpuno nove perspektive.

Jovana Budima
BRIGHTIES

Pročitaj više read-more

Zajednica žena je izuzetno važna i moćna

Kristina Ljubičić
PLANERA

Pročitaj više read-more

Saveti i za nas, blogging veterane!

Iako sam u bloggingu već nekoliko godina, Jovanina radionica mi je bila i više nego korisna. Ona je prepuna korisnih informacija kako za one koji tek žele da započnu blog i neki svoj biznis, tako i za one koji su u tim vodama već neko vreme.

Najkorisnije informacije koje sam dobila od nje su kako da dođem do klijenata. Takođe mi je digla samopouzdanje po pitanju vere u sebe i cene koju bi bilo dobro da tražim za svoj rad.

Ono što mi se posebno sviđa u Jovaninoj radionici je to što je konkretna, puna korisnih primera i informacija koji su sama suština teme o kojoj priča. A dodatna čar je njena energija koja te tera da bukvalno istog trenutka kreneš da primenjuješ ono što si naučio, jer imaš osećaj da je ceo svet tvoj.

Aleksandra Birta
PSIHOLOG, BLOGER, AUTOR DNEVNIKA SREĆNOG ODRASTANJA

Pročitaj više read-more

Blog kao
glavni izvor prihoda

Jovana je riznica ideja, devojka koja radi na sebi u svakom smislu i neko od koga možete naučiti mnogo toga vezano ne samo za blog kao takav, već za postavljanje i razvoj vašeg celokupnog biznis model. Njeni saveti su mi pomogli kada je u pitanju moj blog i monetizacija istog kroz digitalne proizvode, a uskoro je u planu i otvaranje FITT studija u Beogradu.

Nada Pilišikić
FITT KLUB

Pročitaj više read-more

Nesebična podrška

Nakon Jovanine radionice, shvatila sam da postoji mnogo ljudi koji takođe grade nešto svoje, nešto u šta veruju i čiju poruku bi da prenesu.

Ono što je najdivnije u ovom delu mog puta je to što postoji jedna zajednica koju je Jovana izgradila, čiji sam deo i njena nesebična podrška i uključenost u sve nove izazove i ideje.

Ivana Topalović
JOGA UČITELJICA

Pročitaj više read-more

Jovana svoje iskustvo deli bez mistifikacije, konkretno i direktno. Otvoreno govori o finansijama i važnosti delegiranja određenih poslova. Daje konkretne savete, listu alata koja će ti olakšati rad i izvore gde dalje možeš da učiš i tražiš inspiraciju.

Karolina Herbut
KAKO DO FINANSIJSKE SLOBODE

Pročitaj više read-more

Učitelj se pojavi
onda kada si spreman

Kažu da se učitelj pojavi onda kad si spreman - a ona je za mene bila baš to. Ponekad mi se čini da mi se život deli na eru pre i eru posle ove radionice. Tog meseca sam poslednji put zaradila samo 150€ i samo godinu dana kasnije uspela sam da za mesec dana zaradim 10x više kroz vođenje profila za klijente, kreiranje Instagram strategije za brendove, prodavanje digitalnih knjiga i držanje svojih Instagram radionica.

Andrijana Božić,
INSTAGRAM RADIONICA

Pročitaj više read-more

Imam nekoga da me ohrabri ali i da uputi konstruktivnu kritiku

Ovo je priča o tome šta je sve pokrenula kod mene Jovanina radionica. Na radionici sam bila u januaru 2018.godine. Dobila sam ogromnu energiju, pre svega ohrabrenje, podigla si mi samopouzdanje i osetila sam da ja to mogu. Osmislila sam kako bih volela da izgleda to čemu težim i u kom pravcu sve to da ide.

Marina Ilić,
FITNESS INSTRUKTORKA

Pročitaj više read-more

Sa 53 godine sam napravila zaokret od 180 stepeni

Od vodeće pozicije rukovodioca istraživanja i planiranja u marketingu stigla do pretvaranja svog hobija u posao.

Valerija Đurković,
ČAROBNA PETLJA

Pročitaj više read-more

Oduvek su me sputavali da radim ono što zaista želim jer “od toga nema hleba”

Nakon Jovanine radionice sam definitivno odlučila da diplome sklonim u stranu i posvetim se onome u čemu sam ceo život sputavana a gde se ja lično najbolje osećam.

Tijana Lubura,
FOTOGRAFKINJA

Pročitaj više read-more

“Moraš da kreneš u tu priču, odlična je"

Samo Jovanin trud oko radionica, stranice i storija koje svakodnevno kači i u kojima nesebično deli sve što je njoj pomoglo u poslovanju, meni je samo po sebi motivacija. Sadržaj radionice jeste takav da će nekom ko se prvi put upušta u svet preduzetništva dati paket prepun korisnih informacija, dok će onima koji su već u ovim vodama biti dobar podsetnik gde mogu da poguraju svoje poslovanje.

Ana Vukašinović, RUČAK ZA 200 DINARA

Pročitaj više read-more

Rad sa Jovanom bio je najbolji mogući početak, sve što nisam znala u tom trenutku me je naučila - da razmišljam o biznisu i prodaji, za mene kao kreativca to je bila velika nepoznata.

Marija Krsmanović,
OD NEREDA DO REDA U ORMANU

Pročitaj više read-more

Nekako „slučajno“ mi je i ona iskočila na Instagramu i odmah sam znala da ima nešto za mene

To je bio taj element vatre, ta odlučnost, usmerenost, znanje i iskustvo, alati a opet širina i dubina i istina koji su za mene bili nešto novo (u sferi marketinga). Ulaskom u njen community shvatila sam da je zaista potrebno samo da budemo to što autentično jesmo i da naučimo kako da najefikasnije i najkreativnije svoju poruku podelimo sa svetom.

Tamara Miladinović,
ETERA NAKIT

Pročitaj više read-more

Ukratko, na radionici sam dobila inspiraciju, savete u vezi sa biznis idejom sa kojom sam došla, alate, instrumente, kontinuiranu podršku i stekla nove kontakte i preporučila bih je svakome ko planira da unovči svoj hobi ili veštinu i želi da to učini na najbrži i najefikasniji mogući način.

Dragana Vasiljević, FILOLOG, EDUKATOR

Pročitaj više read-more

Jovanina priča se uvuče
u glavu kao stalni podsetnik

Jovanu sam upoznala dok je išla na NLP praktičarski trening i sećam se da kada sam otišla na njenu prvu radionicu, nisam ništa razumela. Mislila sam da nisam uopšte dorasla zadatku i da je bolje da se držim svojih tekstova, materijala koje pravim za seminare, igara po kojima sam postala prepoznatljiva a da je ceo taj svet daleko od mojih mogućnosti.

Ipak, od tada je prošlo podosta vremena, i sada kad pogledam šta sam sve uradila, moram reći da mi je Jovana bila stalno u glavi kao aksiomi iz NLP-a “Ako neko nešto može, svako to može”, i “Nema neuspeha, postoji samo povratna informacija”.

Marijana Milošević Simić,
BIM BAM MUZIČKA RADIONICA ZA BEBE

Pročitaj više read-more

Podignite svoj biznis na viši nivo ali ne izgubite sebe

Pre radionice imala sam razrađene seminare i programe ishrane, a nakon radionice uvidela sam kolike su mogućnosti brendiranog newslettera i brend ambasador programa koje sam kreirala sa vodećim brendovima u regionu. Jovana zna sve finese kada je online biznis u pitanju i živi to što priča. Pomoćiće vam da podignete svoj biznis na viši nivo, a ne izgubite sebe.

Tatjana
Totally Wellness

Pročitaj više read-more

I would love to minimize the fears and doubts

Educational material about swimming and growing up

Swimming Dad

Pročitaj više read-more

Rezultati govore više od reči!

Nakon zavrsenog Poljoprivrednog faltulteta na smeru Fitedicina, krenula je moja karijera u toj sferi i tu su se poslovi lepo nameštali iako nikada nisam osećala naročitu strast prema tom zvanju. Trenutno i dalje radim za multinacionalnu kompaniju u istraživačkoj delatnosti vezanoj za genetiku suncokreta, ali polako otpozdravljam tu priču i krećem put svoje prve ljubavi, fitnesa.

Meni je vrlo jasno bilo, od pocetka moje karijere, da to nije posao mojih snova, ali vođena pogrešnim uverenjima kao i svi mi, radila sam i trudila se, zato što posao služi samo da se novac zaradi, niko ne voli da ide da radi, završila sam fakultet za to pa sada moram tim putem i slično. Nije prestajalo da me kopka da za mene postoji nešto bolje.

Sanja Lazić

Pročitaj više read-more

Pokreni se!

Iako sam nakon same radionice osporavala neke tvoje stavove, sada, nakon skoro godinu dana, vidim da sam grešila. Sve što si izjavila na radionici je potpuno tako kako je, samo ja to u tom momentu nisam mogla da prihvatim.

Moj portal ima skoro 50.000 pregleda mesečno, humanitarni rad, a sve su to krenuli da primećuju i sponzori. Počela sam da radim i radionice i besplatnu pomoć obolelima i malim koracima radim velike stvari. Lagano okupljam tim koji će mi u toj ideji pomoći.

Sve vreme razmišljam šta je najviše uticalo na mene i, pored nekih bliskih ljudi iz okruženja, slobodno i bez zadrške mogu da kažem da si me baš ti pomerila sa mesta i vratila energiju koju sam imala u tvojim godinama.

Hvala ti, draga Jovana!

Snezana

Vetar u leđa u pravom trenutku!

Radionica mi je bila vetar u leđa u pravom trenutku! I vrtlog pozitivne energije koji me je osnažio da se usudim da pričam o nekim stvarima za koje smatram da mogu biti od pomoći ljudima, a nisu “fensi i popularne”.
Svojim postovima, a i samom pojavom, zaista podstičeš ljude da prihvate svoju individualnost i budu srećni sami sa sobom verujući u sve što žele da postignu.

Anđelija
COSMOHOLIC

Pročitaj više read-more

“Call to Action”

Želim da vam se još jednom zahvalim za divno, poučno i inspirativno nedeljno druženje. Sve što ste rekli, svako iskustvo koje ste podelili sa nama, bilo je poučno i, pre svega, inspirativno.

Svetlana

Pročitaj više read-more

Diskusija na i tokom Radionice (naravno, kontrolisana), dodatni je kvalitet, jer se ruši taj model “ja pričam a vi slušate i klimate glavom”.

Hug More

Pročitaj više read-more

Podignite svoj biznis na viši nivo ali ne izgubite sebe

Prošle nedelje bila sam na radionici kod @jovana.miljanović.
Prva faza je bio šok (kada shvatiš sve svoje greške).

Druga faza je debela kriza (kad shvatiš koliko prostora ima za poboljšanje i koliko posla te čeka).

A onda sam pre par dana ušla u treću fazu (zalepi zadnjicu za stolicu i piši, planiraj, uči, pa piši još malo).

ana_markov