Inspiracija je svuda oko nas. Inspiracija - to smo mi!

"Sve smo tako različite a susrećemo se sa istim izazovima. Ne postoji univerzalni recept za uspeh ali je uvek lakše pokrenuti se kada znaš da nisi sama. Pročitaj priču i inspiriši se, podeli priču i budi nečija inspiracija! "

Ivana Topalović

YOGA UČITELJICA

Sparcles

Možda znate ko sam ja, ali
da li znate ko smo MI?

Ovo su neke od žena koje su mi poklonile svoje poverenje i uložile novac, vreme i energiju u rad sa mnom.

Nadam se da ćeš i ti odlučiti da se pridružiš našoj ženskoj zajednici!

Ukoliko si i ti prošla moj program i postala deo naše zajednice, ostavi svoje utiske kojima ćeš možda baš ti inspirisati nekoga da se pokrene i ostvari svoje snove.

Kristina Tanger
Montessori za bebe
Najvrjednija lekcija koju sam do sada naučila od Jovane, što više griješim, brže ću doći do cilja!
Tri dana bila su dovoljna da odlučim investirati u Jovanin program. Prije te odluke nikad ranije nisam čula za nju. Privukao me odmah njezin direktan pristup, sigurnost u izlaganju i nevjerojatna energija. Nakon 6 mjeseci u programu upoznala sam sebe na više razina. Da, ovo je biznis mentorstvo, ali Jovana i druge nevjerojatne žene koje su dio ove zajednice tjeraju te da preispituješ sebe i svoja uvjerenja, guraju te da napraviš taj sljedeći korak kojeg bi vrlo vjerojatno odgađala. Moj mi je suprug nedavno rekao: 'Kristina, ne znam točno što radiš, ali ovo što radiš, čini ti jako dobro! Napravila si kvantni skok'. Najvrjednija lekcija koju sam do sada naučila od Jovane, što više griješim, brže ću doći do cilja! Koliko je to moćno? Živimo u društvu koje gleda na pogrešku kao na trajnu stigmu, a mi u Master Mindu znamo da je to 'naučena lekcija' koja je sastavni dio našeg biznis putovanja. Ja sam Kristina Tanger, pomažem budućim i novim mamama u uvođenju Montessori načela u radu sa svojom bebom kroz mentorski online program: Montessori od početka.
Karolina Jakšić
Autorka programa za rešavanje dijastaze
Ulaganjem u MasterMind sam uštedjela godine rada i grešaka jer ih je Jovana već riješila za nas.
Ulaganjem u MasterMind sam uštedjela godine rada i grešaka jer ih je Jovana već riješila za nas. Strukovno znanje je jedno, a primjena u online svijetu nešto sasvim drugo i sa sigurnošću znam da ne bi bila danas ovdje da nisam odlučila uložiti u sebe, samim time postati bolji terapeut za moje klijentice. Neprocjenjiva je vrijednost zajednice koja se ovdje okuplja i mijenja živote. Ja sam Karolina Jakšić, diplomirani fizioterapeut i pomažem ženama nakon poroda da zatvore dijastazu, riješe se komplikacija i ponovno osjete snagu svog tijela kroz online program rehabilitacije koji uz jednostavno praćenje i detaljno vođenje vodi do cilja.
Sara Peranić
Osnivačica programa Poduzetnija
Jovanin program je nešto što ne možeš zamisliti koliko ti je u biznisu neophodno dok ne investiraš i kreneš raditi s njom
Jovanin program je nešto što ne možeš zamisliti koliko ti je u biznisu neophodno dok ne investiraš i kreneš raditi s njom. Pristup takvom mindsetu i iskustvu znači da ćeš redovito biti educirana, usmjerena i inspirirana na najbolji mogući način. Njen rad je na svjetskom nivou, a tebi ga zna približiti na vrlo jednostavan i razumljiv način. Otkad sam u Jovaninom programu, živim potpuno nov život - živim svoju strast od koje si mogu priuštiti sve što poželim! Ja sam Sara i kroz mentorski online program PoduzetniJA pomažem poduzetnicama da izgradnjom svog mindseta otklone mentalne blokade koje im stoje na putu ostvarivanja ciljeva i uživanja na tom putu.
Danijela Rolih
Lajf Kouč
Njena ogromna količina znanja, resursa, podrške, poticaja.....energije i volje da pomogne. Wow, neopisivo!
Uložila sam puno novaca u edukaciju i programe u zadnjih par godina. Svako ulaganje mi je donijelo veliku vrijednost. Ali daleko najveću vrijednost sam dobila u radu s Jovanom. Njena ogromna količina znanja, resursa, podrške, poticaja.....energije i volje da pomogne. Wow, neopisivo! Ne vjerujem da postoji osoba koja daje više od Jovane.

Ovo su moje žene!

JM Sparkles
Alla Krecetova
Osnivačica Ženske škola elegancije
Dobila sam neuporedivo više od onoga što sam uložila u ovaj program.
Osim znanja i vrednih informacija koje znam da su plod tvojih rezultata i zbog toga u njih imam potpuno poverenje, na programu najviše cenim to što mi pomažeš da stalno pomeram sebi granice mogućeg i da brzo donosim odluke, koje su se svaki put pokazale kao skok napred. Dobila sam neuporedivo više od onoga što sam uložila u ovaj program, jer si mi pomogla da kreiram jasnu viziju i jasan cilj onoga šta želim da postignem u biznisu i života koji želim da živim kao žena. Pomažem ženama da kroz transformaciju svog unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta steknu potrebno stanje i znanje pomoću kojeg mogu da kreiraju uspešnu vezu sa dostojanstvenim muškarcem, punu ljubavi i razumevanja, bez drame i svađe.
Tamara Etera
Mentor ženama na putu svesnog uživanja i oslobadjanja od krivice
U Jovanin program uložila sam kada sam shvatila da želim da imam finansije na koje mogu da se oslonim

U Jovanin program uložila sam kada sam shvatila da želim da imam finansije na koje mogu da se oslonim. Dobila sam beskrajno više od toga - dobila sam neverovatnu jasnoću na svom putu.

Radom na sebi i pomaganju drugima bavila sam se već neko vreme ali sam imala uverenje da stalno moram nešto novo da izmišljam - nove radionice, nove teme. Iz iskustva u duhovnosti znala sam da je ovo samo igra mog uma i da je - posebno na polju duhovnosti - sve krajnje jednostavno - samo ako smo hrabre da uronimo u suštinske teme. Jovanino mentorstvo dao mi je vetar u ledja da jasno i glasno uronim u temu: muškog principa i odnosa sa ocem, ženskog principa i odnosa sa majkom, svete seksualnosti i odnosa sa telom. Od jednom je sva zbrka onoga čime sam se bavila postala kristalno jasna, moja energija fokusirana, moje klijentkinje bliže sebi i svom uživanju nego ikad. Beskrajno sam zahvalna svemu što prisustvo u Jovaninoj zajednici pruža i planiram da do daljnjeg rastem s njom.
Ana Sokolovic
Psihoterapeut
Za mene je Jovanin program akcelerator ličnog i profesionalnog rasta.
Za mene je Jovanin program akcelerator ličnog i profesionalnog rasta. Ono što sam dobila za 6 meseci, samostalno bih učila više godina na mnogo teži način. Jovana i žene u njenoj zajednici redefinišu šta je moguće za ženu sa ex-YU prostora i podržavaju jedna drugu u ostvarivanju do tog trenutka nezamislivih ciljeva. Svaki poziv je riznica informacija i dovoljno je da primenim 10% onoga što čujem da postignem bolje rezultate u svom poslu. Od toga da na prodaju gledam sa gnušanjem i krivicom, došla sam do toga da prodajem sa lakoćom i zadovoljstvom, jer znam da je primarni fokus na stalnom povećanju vrednosti koju pružam ljudima kojima želim da pomognem. Kao psihoterapeut i psiholog, videla sam isuviše često kako “biznis po svojoj meri” postaje “biznis po svaku cenu”, makar i po cenu zdravlja i bliskih odnosa. Dok rade na tome da ostvare profesionalne rezultate, žene iskuviše bukvalno shvate da je potrebno da daju SVE od sebe. Uz Jovanin program shvatila sam da najviše mogu da pomognem baš onim ženama koje ne znaju kako da se zaustave, dok burnout to ne uradi za njih. Kroz program "Festina lente" pomažem ženama da nauče kako da postižu rezultate koje žele sa više lakoće i smisla, bez da hronično sagorevaju. Jovanin program je, između ostalog, moja investicija u način života u kojem posao nije teren za samoiscrpljivanje. Svakog dana sebi potvrđujem sagorevanje ne mora da bude cena posvećenosti onome što si izabrala da radiš.
Nela Janković
Farmaceut
Držim radionice i konsultacije za zdravstvene profesionalce koji žele da izgrade karijeru koja ih ispunjava
Moj mozak magistra farmacije je bio isprogramiran tako da je za mene uspeh bio (prekovremeni) rad u korporaciji za ograničenu platu. Da je samo ideja da sami možemo biti potpuno odgovorni za svoj rast i zaradu u bilo kojoj oblasti ono što sam dobila iz Jovaninog kursa – isplatio bi se u potpunosti. Naravno, dobila sam mnogo više od toga, a dobijam i dalje. Sada držim radionice i konsultacije za zdravstvene profesionalce koji žele da izgrade karijeru koja ih ispunjava, ostvare dodatne izvore prihoda ili pokrenu sopstveni posao – i u potpunosti uživam u tome!
Radmila Igrutinović
Mentor za prodaju i proizvodne biznise
Ove godine sam podstaknuta Master Mind programom oblikovala svoju ponudu i pokrenula grupni mentorski program
Donela sam odluku da Jovanin program Biznis po tvojoj meri upišem kako bih stekla dodatno znanje u vođenju porodičnog biznisa pre nekoliko godina. Zapravo, pored toga otvorio mi je potpuno nove vidike i mogućnosti. Dobila sam uvide, alate i savete kako da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje ponudim drugim vlasnicima proizvodnih biznisa. Upoznala sam mnoge sjajne žene iz programa koje su jedne drugoj velika podrška i dokaz da je moguće postići uspeh. Ove godine sam podstaknuta Master Mind programom oblikovala svoju ponudu i pokrenula grupni mentorski program u kojem pomažem preduzetnicima da unaprede svoje poslovanje kroz razvoj marketinga i prodaje, i građenje prepoznatljivog brenda na tržištu.
Gorica Mijović
Instruktor treninga vida
Investicija u saradnju sa Jovanom je jedna od najboljih koje sam napravila do sada
Moja svrha, ne samo posao, je prenošenje praktičnog znanja deci i odraslima koji žele da trajno reše svoje probleme sa vidom vežbama za oči. Moj rad, komunikacija i samopouzdanje su doživeli transformaciju na samom početku saradnje sa Jovanom. Precizno, ovde govorim o razvoju ličnog brenda i skaliranju biznisa. Investicija u saradnju sa Jovanom je jedna od najboljih koje sam napravila do sada uz pristup sjajnoj grupi preduzetnika sa integritetom koji međusobno pružaju podršku. Znam da je pred nama dvema još puno godina uspešne saradnje, očekujem da obe osvajamo strana tržišta i delimo iskustva na tom putu vezano za biznis, pametna poslovna rešenja, a sve to uz autentičnost koja pomera granice mogućeg. Na Instagramu me možete naći na https://www.instagram.com/gorica_treningvida/
Divna Jovanović
Finansijska savetnica
Onako kako Jovana podržava svoju zajednicu i kako žene u zajednici podržavaju jedna drugu je nešto što bi svaka žena trebala doživeti

Dugo sam plivala vodama korporativnog sveta, a društvene mreže, edukacija koja je kroz njih moguća, kao i ideja o preduzetništvu bili su deo paralelnog sveta koji nije imao dodira sa mojim. Možda sam jedina osoba koja je imala pristup društvenim mrežama a koja nije pročitala niti čula o Jovani. A sada shvatam da svi oko mene jesu, da je prate godinama.

I tako sam odgledala jedan live na Instagramu, poslala joj poruku da zahvalim na inspiraciji, a u međuvremenu pogledala ko je ona i u roku od 10 minuta shvatila da želim da budem deo te zajednice žena koje kreiraju biznis i život po svojoj meri. Mislim da nikada nisam brže donela odluku, a da mi je toliko napretka donela.

Jovanin online kurs je ono što mi je u tom trenutku trebalo da shvatim da mogu više postići i za sebe ali i da mogu da doprinesem. Jedno sasvim drugačije iskustvo koje mi je donelo novi pogled na preduzetništvo, na ono što mogu, a uz to dobila sam korisne savete kako to da postignem.

I baš kao što sam postala deo zajednice super žena koje uzimaju ono što im pripada, razvila sam svoju zajednicu žena koje žele da postanu i ostanu finansijski stabilne. Smatram da je to ono što je mnogim ženama neophodno jer finansijska stabilnost vodi odsustvu finansijskog stresa, pa sa njima putem svog Instagram profila @divnajovanovic.rs i newslettera delim savete o organizaciji finansija, postizanju finansijskih ciljeva, kao i o bankarskim proizvodima.

Na ovom putu veliku podršku i zahvalnost dugujem Jovani koja na osnovu ličnog iskustva i znanja koje je tako stekla deli savete o prodaji, marketingu, preduzetništvu i na taj način olakšava kretanje stazama kojima je ona već prošla. Onako kako Jovana podržava svoju zajednicu i kako žene u zajednici podržavaju jedna drugu je nešto što bi svaka žena trebala doživeti a potom proširiti dalje!

Svetlana Lolić
Trener ličnog razvoja za mlade
Jovana mi je pomogla da konačno shvatim šta treba da radim na webu, kako da komuniciram i stvaram zajednicu
Znam da vreme ne mogu da zaustavim, Jovana mi je pomogla da konačno shvatim šta treba da radim na webu, kako da komuniciram i stvaram zajednicu. Razumela sam greške koje sam pravila i gubila vreme. Nekoliko ključnih stvari vezano za prodaju sam naučila od Jovane i na individualnim konsultacijama konkretno vezano za moj biznis. Oduvek sam znala da ću biti preduzetnica i tako i jeste. Iza sebe imam 4 start upa, mnogo zarađenih para i isto tako grešaka. I znam da moćnu preduzetnicu čini rad na sebi, učenje, fleksibinost i hrabrost. Ma koliko da znate, drugi ljudi mogu da vide više i drugačije. Jovana zna KAKO DA PRODAŠ SVOJ PROIZVOD i pomogla mi je da svoj biznis konačno usmerim u pravcu u kom sam želela kako bi moja poruka stigla do što većeg broja mladih. Veoma je važno ko vam priča, koji rezultati stoje iza te osobe. Jovana hvala ti, na direktnosti i pre svega iskrenosti i znanju. Oduševljava me što nisi ljubomorna i ne plašiš se tuđeg uspeha što je retko i divno. Moj Smarter program menja živote mladih. Do sada je preko 400 mladih prošlo edukaciju. Učim ih da pucaju od samopouzdanja, budu motivisani, lakše komuniciraju sa autoritetima, postavljaju ciljeve koju su njima važni, otkriju karijeru koju žele i imaju super emotivne veze i budu u skladu sa vremenom u kom žive i u skladu sa sobom. Ako imate između 14 i 25 godina - dobrodošli, a ako ste prerasli, onda preporučite jedinstven program za lični razvoj mladih.
Zorana Ivanić
Menadžer za društvene mreže
Kada sam Jovani javila moj uspeh, bilo je čestiki naravno, ali i nečeg mnogo vrednijeg... Sa njom nema stajanja !

Znate ono kada ste na poslu na kojem vas ne poštuju dovoljno, kasne plate i sve je sranje? Znam da znate, sve mi smo to barem jednom doživele.

Tako i ja. S tim što sam napravila fatalnu grešku. Nisam mogla sama da prelomim, pa je moje telo to učinilo za mene. Trampila sam svoje zdravlje za sve to iznad! Užas, znam...

Nakon toga i oporavka, odlučila sam da uložim u sebe kroz Jovanin program. I to u sred korona epidemije!

Moja ideja koja mi je par meseci tinjala u pozadini uma i bila podeljena sa par pažljivo odabranih prijatelja konačno je ugledala svetlost dana 18. marta 2020. pod nazivom Profa za Dr.Mr.

Profa za Dr.Mr. (društvene mreže) je već nakon mesec dana vratila uloženi novac u program koji joj je bio odskočna daska za dalje, a već krajem maja zaradila svojih prvih 1000€ od svog Insta Spa Paketa pod sloganom ’’Pruži svom Instagramu tretman kakav zaslužuje!’’ i to u četiri dana! I jebeno je dobar osećaj!

Ali znate šta je najbolje? Kada sam Jovani javila moj uspeh, bilo je čestiki naravno, ali i nečeg mnogo vrednijeg... A to su bili jasni koraci koje bi trebalo da preduzmem sledeće. Sa njom nema stajanja u mestu.

Tako da je u pripremi moj prvi online program u kome učim sjajne žene kako da učine isto što i ja – da plasiraju svoj proizvod online i na društvenim mrežama i apsolutno pokidaju!

Anamarija Bugarčić
Autorka programa Nega kože kroz negu duše
Kroz Mastermind program sam prikupila alate pomoću kojih kreiram željene rezultate
Jovanu sam počela da pratim pre dve godine i da primenjujem njene besplatne savete. Donosili su mi toliko benefita, da sam kroz vreme shvatila da želim još više, jer je toliko kvaliteta u svemu što nudi. Pokazala mi je svojim primerom šta je za jednu ženu moguće i nakon toga više ništa u mom životu nije bilo isto. Imala sam utisak da mi svaka njena rečenica pruža nove uvide, a u isto vreme i da se vraćam sebi. Onoj preduzetnici koja se sakrila u meni i čekala da se oseti bezbedno da izađe napolje. Jovana mi je svojim Mastermind programom pomogla da odmotam klupko svojih zapetljanih misli. A onda i da od njih izgradim jasan put ka biznisu po mojoj meri. Do sad sam imala ideje, ali nisam znala šta da uradim sa njima. Kroz Mastermind program sam prikupila alate pomoću kojih kreiram željene rezultate. Moja usluga uključuje konsultacije 1 na 1 sa ženama koje žele da unaprede stanje svoje kože kroz odabir optimalnih proizvoda, ishranu, a naročito kroz unapređenje mindseta. Jer samo čist um vodi čistoj koži. ‘Nega kože kroz negu duše’ je naziv mog prvog online programa koji će, uz pomoć Jovaninog programa, ugledati svetlost dana u narednih 6 meseci
Dr Marija Knežević
Autorka programa Zdravo Jedi
Ovaj program nije pokrenuo samo rast mog biznisa, i ja sam porasla zajedno s njim.
Toliku količinu znanja, alata i korisnih saveta koje ovaj program nudi, kao i neverovatnu energiju koju Jovana poseduje i podršku koju nesebično daje, nećete naći na drugom mestu. Zajednica neverovatnih žena koju je stvorila, nepresušni je izvor ideja, inspiracije i motivacije. Ovaj program nije pokrenuo samo rast mog biznisa, i ja sam porasla zajedno s njim.
Fatima Bajrić
Program za žene Nauči kako da se zaštitiš
U mom životu je nedostajala jedna Jovana, da mi pokaže šta je sve za mene moguće.
U mom životu je nedostajala jedna Jovana, da mi pokaže šta je sve za mene moguće. Oduvijek sam sanjala da imam svoj biznis, ali da to bude nešto "moje". Obzirom da nisam talentovana za kreiranje rukotvorina, pitala sam se šta bi to moglo biti... uz Jovanu sam otkrila svoju zonu genijalanosti i sada pomažem ženama da se osjećaju bezbijedno u svojoj koži. Izgraditi zdrav odnos sa samim sobom je putovanje na kojem je potrebno slijediti putokaz. Putokaz ljubavi rezultat je promjene slike o sebi od čega je satkan moj online program "Nauči kako da se zaštitiš". Bezbijednost, zaštitu, ljubav, rast, misli koje su mi potrebne da bih u poslovnoj sferi "narasla" sam upravo pronašla u Jovani i MasterMind-u Biznis po tvojoj meri.
Gabriela Popović
Program "Postani virtuelni asistent"
Primenjujući sadržaj Jovaninog programa, osnažila sam se da pokrenem svoj mentorski program Postani VA
Ideja da pomognem ženama da rade od kuće i da budu uz svoju decu i porodicu je dugo čučala u meni. Odlagala sam ovaj korak dugo, sve dok nisam poslušala Jovanu i usudila se da pređem na viši nivo. Primenjujući sadržaj Jovaninog programa, osnažila sam se da pokrenem svoj mentorski program Postani VA i prestala sam da budem neko ko radi za drugoga. Postala sam neko ko prenosi svoje znanje ženama koje žele da rade od kuće kao virtuelni asistenti. Najvrednije u njenom programu su smernice koje daje kako bi smo na što lakši i bezbolniji način izgradile sopstveni biznis kao i promena celokupnog mindset-a. Razmišljam drugačije, gledam širu sliku i sa velikim zadovoljstvom i radošću gradim svoj biznis. Jovana me je naučila da uživam u tom procesu, kako da prepreke na putu gledam kao na izazove, kao i kako da svoje ideje sa lakoćom preusmerim u svoj program. Ideje uz primenu njenog programa postaju stvarnost, kao i veliki snovi koje imamo vezane za naš biznis. Zajednica žena koja je okupljena u Mastermind programu je neverovatna. Svakim danom me druge žene svojim uspehom inspirišu i potvrde da sam napravila odličan izbor kada sam uložila vreme i novac u Jovanin program.
Gloria Peranic
Edukator roditelja
Jovana je napravila ogroman utjecaj na moj život, a tek onda na moj posao
​​Jovana je napravila ogroman utjecaj na moj život, a tek onda na moj posao. O ovome sam nekad samo maštala, a zahvaljujući Jovaninom mentorskom programu u svega nekoliko mjeseci to živim punim plućima. Sama kreiram svoj dan, ujutro se budim s veseljem, a još veće od toga: svakodnevno dobivam povratne informacije roditelja s kojima radim da primjećuju pozitivne promjene u životu sebe i svoje djece. Hvala ti zauvijek.
Isidora Zamljen
Program za bračno savetovanje
Za mene će ulaganje u Biznis po tvojoj meri MasterMind uvek biti najbolja odluka koju sam donela u životu
Ja sam Isidora Zamljen, bavim se koučingom u oblasti bračnog savetovanja i pomažem ženama da unaprede svoj partnerski odnos kroz usmeravanje na vlastitu promenu. Za Jovanin program pozajmila sam novac, a zahvaljujući znanju koje sam stekla u programu, pozajmljeni novac sam vratila kroz samo dva meseca. U MasterMind programu sam, po prvi put, upoznala žene poput mene, koje imaju jasnu viziju za bolju budućnost. Najznačajnije što sam dobila iz programa je Jovanina čvrsta vera u moj rad. Svaku reč sam upijala kao sunđer i sve primenjivala od prvog dana. Pored supruga, koji je lice sa invaliditetom, i dva mala deteta (5 i 2), uspela sam da napravim transformaciju mindseta i izgradim stabilan biznis po mojoj meri. Danas živim život koji sam, do pre samo godinu dana, smatrala nedostižnim. Za mene će ulaganje u Biznis po tvojoj meri MasterMind uvek biti najbolja odluka koju sam donela u životu.
Ivana Stankov
Stručnjak za prodajne funnele
Jovana je mentor uz pomoć koga sam najviše radila na svojoj glavi i za nepunih 6 meseci napravila biznis koji je održiv.
Ja sam Ivana, bavim se prodajnim funnelima to znači da učim žene kako da kroz psihologiju kupovine brže pretvaraju svoje pratioce u kupce i troše manje vremena i energije na marketing aktivnosti. Jovana je mentor uz pomoć koga sam najviše radila na svojoj glavi i za nepunih 6 meseci napravila biznis koji je održiv. U radu sa njom posebno volim to što pomera granice mogućeg i svakog dana osećam da sam probila još jednu svoju barijeru na putu ka mom cilju. Sigurna sam da mi je skratila minimum pet godina lutanja. Okruženje koje je stvorila na svom programu, gura me da dosegnem tamo gde nisam ni zamišljala da mogu.
Jasmina Hadela
Centar za rani razvoj u djetinjstvu
Najveća vrijednost koju sam dobila s ulaskom u Jovanin program jest što sam naučila da nemoguće ne postoji i da je sve u mojoj glavi.
Najveća vrijednost koju sam dobila s ulaskom u Jovanin program jest što sam naučila da nemoguće ne postoji i da je sve u mojoj glavi. Od tog dana sve što je izgledalo nemoguće pretvorila sam u moguće. Kroz program sam ojačala svoje samopouzdanje, konstantno učila i napredovala u biznis svijetu. Uz sve lekcije i materijale u MasterMind-u, zoom koučing susreti neprocjenjive su vrijednosti. Jovanina energija, predanost, znanje i iskustvo jednostavno te vuku da ideš dalje i dalje, da probijaš sve svoje granice i mičeš sva ograničavajuća uvjerenja. Kao stručnjakinja dobila sam jasnoću i fokus u svom poslovanju, a kao majka troje djece dobila sam više vremena jer sam naučila kako se bolje organizirati. Kroz Akademiju "Kreiraj edukaciju po mjeri roditelja i djeteta" u trajanju od 5 mjeseci pomažem sadašnjim i budućim edukatorima da pripreme i realiziraju smislene i praktične radionice za roditelje po principima svjesnog roditeljstva.
Ivana Selakovic
Nutricionista
Vrednost Master Mind programa se ne može prepričati rečima- to morate iskustveno da doživite.
Moja misija jeste da zaposlenim ženama pomognem da brže pripreme ukusne i zdrave obroke. Današnji tempo života nije lako ispratiti, a posebno ako ste žena koja ima ambicije da bude uspešna u svom biznisu. Da bi na tom putu istrajala, neophodno je da ima adekvatnu energetsku ishranu, jer je to zapravo osnovno gorivo koje troši naše telo i mozak. Moj online program se zove: BRŽE I ZDRAVIJE ZA KANCELARIJE. U njemu učim žene kako da za maksimalno 30 minuta naprave sve obroke za dan i tako uštede vreme i energiju. Jovanin Master Mind program sam upisala kada sam imala preko 1000 zadovoljnih klijenata. Javila sam joj se u trenutku kada sam bila na ivici da zamrzim posao koji obožavam. To je jako interesantno. Ona je jedina u našem regionu koja uči žene da ne prodaju sate, već rezultate. E tu je bila moja greška. Nisam vrednovala svoje vreme i energiju, bio mi je problem da naplatim svoju uslugu, radila sam previse sati u danu, a ona mi je pomogla da radim na skaliranju mog biznisa. Mogla bih doslovno do sutra da pričam o njoj kao mentoru, ali reci ću samo jednu stvar: vrednost Master Mind programa se ne može prepričati rečima- to morate iskustveno da doživite. Ja sam svoju investiciju u ovaj program vratila u prvih mesec dana- to vam sve govori. I planiram da ulažem u svaki naredni njen program, jer ona je mentor koji svakodnevno raste pred našim očima, a i mi uz nju naravno.
Teodora Delić
Ostavi Šećer
Rad sa Jovanom i investicija u njen online kurs je nešto na čemu nikada neću zažaliti!
Rad sa Jovanom i investicija u njen online kurs je nešto na čemu nikada neću zažaliti! Jedino za čim žalim, je zašto to nisam uradila ranije! Prva slika koja mi se stvara u glavi dok razmišljam o trenutku kada sam se Jovani prvi put obratila za pomoć je ta da me ona drži za ruku, dovodi do raskrsnice, pokazuje pravac i govori „evo, tu smo, sada nastavi sama, na dobrom si putu!“ Jovana me je naučila kako da iz stanja analize-paralize pređem u akciju i kako da postanem i budem osoba koja sam oduvek želela/sanjala da budem. Ova devojka je čarobnica, a vi želite da vas svojom magijom dotakne! Ja pomažem ženama da se oslobode okova zavisnosti od šećera i žudnje, stavljajući fokus na um, misli i emocije.
Kristina Pavićević
BFit Program
Sa Jovanom sam dobila više vrijednosti kroz dvije sesije, nego kroz sve pročitane knjige i kurseve.
BFit je jedinstven fitness koncept koji ima za cilj da pomogne ženama da dođu do željenih rezultata uz balansiranu ishranu i redovnu fizičku aktivnost. Program traje 6 nedelja i podrazumijeva: plan ishrane, bazu recepata, bazu snimljenih treninga za teretanu ili za rad od kuce, konsultacije jednom nedeljno putem zoom-a. Sa Jovanom sam dobila više vrijednosti kroz dvije sesije, nego kroz sve pročitane knjige i kurseve. Njen MasterMind je GAME CHANGER. Naučila me je kako da prestanem da prodajem sate i da počnem prodavati rezultate dok služim svojoj zajednici žena.
Ivana i Jovana
Akademija za dojenje
Jovanin Master Mind nam je pomogao da shvatimo koliko smo zapravo igrale na malo
Mi smo Ivana Ilijin i Jovana Simin, lekari koji se bave edukacijom o dojenju. Kroz naš program Akademija za dojenje učimo trudnice prečice do uspešnog dojenja, da ne gube energiju na loše savete i izbegnu najčešće komplikacije (čak i kada okolnosti nisu idealne). Naše žene se ne uzdaju u sreću, nego u znanje zasnovano na naučnim činjenicama i zdravom razumu i njegovoj primeni. Program ih prati i kroz prve mesece posle porođaja, kada se dojenje uspostavlja i ključno je imati pouzdanog mentora i podržavajuću zajednicu. Jovanu smo izabrale za biznis mentora u trenutku kada smo bile prebukirane individualnim konsultacijama i prodavanjem svog sata, umesto rezultata koje žene sa kojima radimo imaju. Jovanin Master Mind nam je pomogao da shvatimo koliko smo zapravo igrale na malo, a bile premorene od previše posla i koliko više i bolje možemo pomoći ženama prodavanjem jednog premium proizvoda. To nam je oslobodilo vreme za rad na sebi, kreativnost i mogućnost da budemo vrednije ženama koje nas izaberu za mentore. Pre Master Mind-a nismo nikada bile deo grupnog programa. Bile smo skeptične, dok nismo iskusile koliko je energija grupe neverovatna i koliko ovakav pristup ima veću vrednost nego bilo šta što smo do sada iskusile!
Maja Anđelković
Wuji škola
Sa Jovanom: samo prisustvo grupnim koučing pozivima je bilo dovoljno da energetski brzo pređem na novi nivo.
Deset godina sam u koučingu, posvećeno sam radila sa stotinama ljudi, edukovala se u svom polju kontinuirano i negde usput sam sanjarila kako ću jednog dana imati marketing na višem nivou za koji tada nisam imala vremena. Redovno sam upisivala to u dnevnik ciljeva. Pre dve godine pokrenula sam Wuji Školu za spiritualni rast i transformaciju. Grupni koučing koji se pokazao efikasnijim na svim nivoima, za mene i za klijente koji su sada nalazili sve potrebne stvari na jednom mestu i sistematski napredovali bez lutanja. Došlo je vreme za ekspanziju i da što više ljudi sazna za Wuji Školu. Tada sam pronašla Jovanu i njen nastup se izdvajao od svega ponuđenog. Ono što izdvaja Jovanu nije puko znanje već ono što svaki natprosečan i izuzetan mentor poseduje kao kvalitet, a to je neumoran rad prvo na sebi, a drugo iskrena želja da pomogne svakom ko je za to spreman. Ona veruje u vas i vašu viziju, ali će biti i brutalno iskrena kad vidi da igrate na sitno ili se cenjkate sa svojim životom! My kind of girl! Pre Jovane: iako sam za zemlju Srbiju dosegla zavidni nivo i sve to sama, moj marketing je bio na nivou srednjeg veka, a ja nisam više znala kako da pređem na sledeći nivo igre. Sa Jovanom: samo prisustvo grupnim koučing pozivima je bilo dovoljno da, ne samo dobijem jasne smernice kako dalje, već energetski brzo pređem na novi nivo i izgradim biznis identitet, očistim svoj rad od nepotrebnih viškova i upoznam i druge žene slične sebi. Mind-blowing experience made in Serbia! Sad sam sigurna 300% da uz ovakvo mentorstvo, za mene i moju školu nema granica!
Marija Narandžić
Hipik na internetima - Edukacija o prodaji rukotvorina
Ulaganje u "Biznis po tvojoj meri" je najbolja investicija koju sam do sada napravila
Ulaganje u "Biznis po tvojoj meri" je najbolja investicija koju sam do sada napravila, jer me je od skupljanja novca za isti do primene naučenog izbacila iz komfornog, poznatog i naučenog iznova i iznova. Čini se da nisam ni znala šta mi treba dok nisam došla na program. Tek tada sam shvatila koliko mi treba zajednica, da je rad na sebi preduslov za dobar biznis i da granice za mene ne postoje. Povraćaj investicije koji sam napravila u prvih 15 dana od ulaska na program, jer najmanji rezultat od svih napravljenih, a najveći je potpuna promena percepcije prema životu i sebi i vraćanje kontrole u moje ruke. Jovana kao mentor je za mene postavila temelje odnosa prema sebi, prema biznisu i dala mi sve ono što nisam ni znala da mi treba.
Samanta Gilice
Autorka rograma "Tvoj novi život u Švedskoj"
Krenuvši na Jovanin kurs sva dostignuća postala su još veća, izraženija i učestalija
Ja pomažem mladim ambicioznim ljudima da se prilikom preseljenja u Švedsku brzo, lako i jednostavno snađu u sistemu. Za nepune 4 godine koliko sam u Švedskoj, dostigla sam niz značajnih uspeha na gotovo svim poljima - od nalaženja fantastičnog posla bez znanja jezika, dobijanja stana, nalaženja bržih i efikasnijih načina za savladavanje jezika i potpunog uklapanja u društvo i osećaja da tamo i pripadam. Međutim, krenuvši na Jovanin kurs sva ta dostignuća postala su još veća, izraženija i učestalija, jer sam kopirajući njen mindset i primenjujući znanja iz njenog online programa (najviše sa grupnih zoom poziva) odjednom pomerila granice mogućeg za sebe, i tek tada je igra počela. Od juna ove godine držim online kurs "Tvoj novi život u Švedskoj" koji novoj osobi u ovoj državi daje apsolutno sve informacije na dlanu kako bi ona iskoristila sve beneficije koje joj sleduju. Investiciju u Jovanin program povratila sam za mesec i po dana.
Neli Todorov
Holistički hipnoterapeut i trener za emotivno isceljenje
Kao duhovnjak i kreativac uvek mi je falila ta jedna žica za prodaju i biznis i Jovana je baš tu uskočila.
Kao duhovnjak i kreativac uvek mi je falila ta jedna žica za prodaju i biznis i Jovana je baš tu uskočila. Da bi imala biznis kakav želiš neophodno je da imaš ispravan mindset za to i da znaš u kom smeru treba da vodiš svoj biznis. Mnogi kad krenu u online biznis misle da je dovoljno da samo kupe neki kurs i da će tako sebi obezbediti uspeh, a ne zapitaju se: “Ko treba da postanem da bi imala taj uspeh i koje akcije treba da napravim da bi došla do njega!?” Tu ti pomaže Jovanin Master Mind. Ovo je program koji te definitivno katapultira ka tvojim ciljevima i na tom putu imaš fantastičnu zajednicu žena gde se međusobno podržavate, dobijaš jasne informacije i smernice koje su ti potrebne od Jovane, njenog tima žena kao i zajednice. U svakom trenutku si podržana sa jasnim koracima koje treba da uradiš. Rečenicu koju mi je Jovana rekla: “ Neli ženama to što radiš treba nemoj da ih uskratiš za to” stoji mi zalepljena na ormanu kao podsetnik koliko ja njima u stvari mogu da promenim živote. Pomažem ženama da iscele ranu iz odnosa sa majkom i da sve ono što su ponele iz tog odnosa, a što je toksično za njih otpuste. Da se prepuste svojoj ženskoj energiji kroz preuzimanje odgovornosti za svoje emocija i isceljenje istih kroz ljubav i nežnost prema sebi. Tu sam da podsetim žene da njihova ranjivost nije slabost, već moć i da su u svakom trenutu sigurne da budu ono ko zaista jesu.
Zorica Pavičić
Osnivačica Lighthouse škole engleskog jezika
U nekoliko Jovaninih rečenica čula sam zapravo onaj svoj unutrašnji podržavajući glas koji mi kaže: Verujem u tebe i tvoju ideju
Podrška i ljubav koju osećam od Jovane kao ‘njena žena’ – to je najveća vrednost koju sam dobila na Jovaninom programu. Oduvek sam ja bila ta koja je svojim učenicima pružala podršku i veru u njih i u to šta je sve za njih moguće. A sa druge strane, oduvek sam se ja osećala usamljeno u svojim idejama, u svojoj različitosti u načinu na koji doživljavam i radim stvari. U nekoliko Jovaninih rečenica čula sam zapravo onaj svoj unutrašnji podržavajući glas koji mi kaže: Verujem u tebe i tvoju ideju, znam da možeš da ostvariš to što si zamislila i iz tvoje velike želje i posvećenosti vidim koliko to vredi. A put kojim ideš i mesto na kome si – to je tvoje i jedinstveno. Prestani da se pravdaš, prestani da brineš i hajde u akciju. Samo nekoliko njenih rečenica pokrenule su u meni talas zahvalnosti na razumevanju i prihvatanju. Taj talas nosi me i sada dok radim na promociji svog Programa uspešne komunikacije na engleskom. Put i proces nije lak, ali osećam da nikada nisam nešto toliko vredno radila za sebe. ‘Najveća vrednost za nekoga jeste kada veruješ u njega’. To je misao koju mislim otkad znam za sebe, a najpre u radu sa polaznicima mojih kurseva. Pre neki dan je tu rečenicu izgovorila Jovana na Zoom pozivu. Profesor sam engleskog i na mom programu pomažem ljudima da se oslobode blokade i tečno progovore engleski. Moja misija je da ljudima pomognem da svoju istinu podele sa svetom i da ih svet čuje kako oni to žele – a svet danas priča engleski. U tome je poreklo imena mog kutka za engleski jezik – The Lighthouse. Ono što se za mene promenilo otkad sam pronašla Jovanu jeste što sada postoji moje mesto za Punjenje baterija, mesto gde ja ponovo upijem svetlost i inspiraciju kada izblede, gde ja dobijem motivaciju i podršku i gde dobijam mnogo znanja o biznisu koje mi nedostaje.
Jelena Jakovljević
stomatolog
Rad sa Jovanom pomogao mi je da svoj posao i misiju spojim u jednu, skladnu celinu
„Pomažem ženama da im osmeh postane izvor samopouzdanja“ je slogan do kog sam došla uz Jovaninu pomoć, a koji najbolje i najtačnije opisuje ono što radim. Rad sa Jovanom pomogao mi je da svoj posao i misiju spojim u jednu, skladnu celinu i od tog trenutka sve je počelo da raste munjevitom brzinom. Fokusirana sam na žene koje žele da pobede strah od stomatologa, da postignu i održe zdravlje i estetiku osmeha o kom su maštale! Nismo osuđeni na proteze u poznijim godinama, to je pogrešno uverenje koje se prenosi kroz generacije. Tu sam da zajedno menjamo stvari!
Anđelija Radović
YouTube Virutelni asistent
Naučila sam da glasno kažem šta želim, da jasno definišem ciljeve, da se zauzmem se za sebe, da postavim granice i da izgovori ne postoje
Od Jovane sam naučila zaista mnogo poslednjih 10 godina, između ostalog da glasno kažem šta želim, da jasno definišem ciljeve, da se zauzmem se za sebe, da postavim granice i da izgovori ne postoje čak i kada ste samohrana majka bez ikakave podrške kao ja. Mislim da je kurs Biznis po tvojoj meri idealan za sve mame koje imaju biznis ideju, a ne znaju odakle da krenu, nesigurne su i možda nemaju razumevanje i podršku okoline. Moje ime je Andjelija i jedan sam od prvih polaznica kursa. Bavim se SEO optimizacijom YouTube kanala. Pomažem ljudima koji imaju ili planiraju da pokrenu svoj YouTube kanal - da ga grade tako da on bude komplementaran sa njihovim biznisom.  Plasiranje besplatnog, ali kvalitetnog i korisnog sadržaja jedan je od najboljih načina da se dopre do svoje ciljne grupe ( content marketing ). YouTube je danas, bukvalno, okean video sadržaja tako da zahteva malo strategije, trikova, alata ali pre svega rada i upornosti kako bi se probili na toj platformi.
Ivana Milojević
MELT studio
Otišla sam na njen kurs, dobila sve potrebne alate, savete i podršku kao i ogromnu uštedu vremena u sticanju određenih znanja.
Kada sam pre par godina razvijala svoju biznis ideju (Urban Relax - briga o zaposlenima u kompanijama kroz terapije masaže) imala sam priliku da čujem, a kasnije i upoznam Jovanu. Njeno znanje, jasnost i autentičnost su bili odgovor koji sam tražila. Otišla sam na njen kurs, dobila sve potrebne alate, savete i podršku kao i ogromnu uštedu vremena u sticanju određenih znanja. Moje je bilo da zasučem rukave te steknem samopouzdanje, znanje i (samo)poštovanje stvarajući svoju priču. Sa zadovoljstvom sam pratila, prihvatala savete i sugestije, a od nje naučila da šta god da se dešava treba da verujem u sebe, svoje sposobnosti i da će mi baš to pomoći da se izvučem i postanem nezavisna, slobodna. U ovoj godini sam uz njenu pomoć prošla kroz rebrendiranje i stvaranje novog biznisa u kojem pomažem ljudima koji mnogo sede da očuvaju svoje telo na lak i jednostavan način i @melt_wellnessstudio je uspešno lansiran! Za mene je ona prijateljica, superwoman, mentor a poznavati takvu osobu u životu je blagodat.