Mobile logo
Jovana webinar Jovana webinar

Kako Da Pretvoriš Hobi
U Posao?

PRETVORI HOBI U POSAO i obezbedi sebi finansijsku i vremensku slobodu kakvu zaslužuješ. Otkrij šta je to što prefesionalnalci znaju i rade drugačije od tebe i primeni naučeno već danas kako bi od svog hobija napravila posao.

Bilo da želiš da svoj voljeni hobi pretvoriš u posao, ili svoj biznis da skaliraš globalno, na pravom si mestu.

Iz udobnosti svog doma ili kancelarije saznaj sve šta ti je potrebno kako bi se uspešno pozicionirala u online svetu i svoj sadržaj plasirala željenoj publici na pravi način.

Prijava na webinar je BESPLATNA

Prijavi se odmah

Šta ćeš naučiti na webinaru?

NAUČIĆEŠ KAKO SE OD NULE GRADI BIZNIS U 2019. GODINI I KAKO DA ISKORISTIŠ SVOJE JEDINSTVENE TALENTE DA PRONIKNEŠ U SVOJU ZONU GENIJALNOSTI I POSTIGNEŠ PUN POTENCIJAL RADEĆI ONO ŠTO VOLIŠ, KADA I KAKO VOLIŠ, SA LJUDIMA KOJI TI ODGOVARAJU.

Ova metodologija i način razmišljanja su doneli rezultate ženama koje su za tri meseca kreirale ozbiljan prihod od prodaje digitalnih proizvoda, ali i onima koje imaju fizičke radnje, a nisu koristile pun potencijal koji im donose moje marketing tehnike i alati. Naučiću vas kako da izgradite mrežu ljudi koja vas prati, kako da učinite da vaš sadržaj rezonuje sa njima i da pratioce pretvorite u zadovoljne kupce, jer je zadovoljan kupac najbolja reklama.

Ko sam ja i koja je moja priča?

moja-prica moja-prica

Ćao, zovem se Jovana i pomažem ženama da kreiraju biznis po svojoj meri. Ovaj webinar će vam pomoći da vidite kako možete da unapredite svoj biznis i implementirate nove tehnike razmišljanja koje će vam za manje vremena doneti više novca i pomoći da iz uloge žrtve ponovo preuzmete svoj biznisu svoje ruke.

Želimo da radimo pametnije, a ne više, jer novac uvek možemo zaraditi, a vreme ne možemo vratiti!

Moju radionicu je prošlo preko 1000 žena iz 8 zemalja, a njihova iskustva možete pročitati na mom sajtu u rubrici “Uspešne priče”.

Osiguraj svoje mesto!

Pogledajte moj YouTube kanal


Ako želiš da ti pošaljem moj priručnik koji će ti pomoći da napraviš brend po svojoj meri, ostavi ime i email.