O meni

Jovana Miljanovic

Svoje znanje iz oblasti marketinga i prodaje sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada sam dobila UGRAD (Fullbright) stipendiju za Montclair biznis školu sa specijalizacijom u oblasti marketinga. Pre toga završila sam prve dve godine na FON-u na smeru menadžment. Nakon toga završavam četvrtu godinu fakulteta u Beogradu na FMK gde stičem diplomu komunikologa i potom završavam master iz oblasti ekonomije. Biznis, marketing, prodaja i ekonomija moja su strast od malena, jer sam o tome imala prilike da učim kod kuće od majke ekonomiste koja u srednjoj školi predaje ekonomiju i oca preduzetnika.

Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Paralelno sam od 2011. godine vodila ovaj blog i delila svoj karijerni put i lekcije sa drugima.

Moja strast pored formalnog je i neformalno obrazovanje. Završila sam Master Coach program Brooke Castillo i Stacey Boehman 200K Master Mind. Trenutno sam na Advanced Feminist Coaching Certification programu kod Kare Loewentheil. Sve ove edukacije pomažu mi da budem bolji biznis mentor za žene sa kojima radim kroz svoje programe.

Krajem 2016. godine pokrenula sam radionicu Od hobija do posla koju je prošlo preko 1000 žena u više Ex Yu gradova. Od jula 2019. godine do avgusta 2021. godine prodavala sam online kurs Biznis po tvojoj meri. Od oktobra 2021. godine moj jedini proizvod je Biznis Master Mind Biznis po tvojoj meri.