O meni

Jovana Miljanovic

Svoje znanje iz oblasti marketinga i prodaje sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada sam dobila Fullbright stipendiju za Montclair biznis školu sa specijalizacijom u oblasti marketinga. Pre toga završila sam prve dve godine na FON-u na smeru menadžment. Nakon toga završavam četvrtu godinu fakulteta u Beogradu na FMK gde stičem diplomu komunikologa i potom završavam master iz oblasti ekonomije. Biznis, marketing, prodaja i ekonomija moja su strast od malena, jer sam o tome imala prilike da učim kod kuće od majke ekonomiste i oca preduzetnika.

Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Paralelno sam od 2011. godine vodila blog i delila svoj karijerni put i lekcije sa drugima.

Moja strast pored formalnog je i neformalno obrazovanje. Završila sam Master Coach sertifikaciju Brooke Castillo, Advanced Feminist Coaching sertifikaciju Kare Loewentheil i od avgusta 2021. godine sam deo Master Mind programa Stacey Boehman.

Krajem 2016. godine pokrenula sam radionicu Od hobija do posla koju je prošlo preko 1000 žena u više Ex Yu gradova. Od jula 2019. godine do avgusta 2021. godine prodavala sam online kurs Biznis po tvojoj meri koji sam u oktobru 2021. godine pretvorila u Master Mind program Biznis po tvojoj meri. Od juna 2022. godine lansirala sam program Biznis baza za početnike u online biznisu.

Više o mom karijernom putu možete pronaći na mom LinkedIn profilu.