Ko sam ja -od Š do A

Ja sam Jovana Miljanović, tvoj vodič u avanturu zvanu kreiranje života i biznisa po tvojoj meri. Uvek u pokretu i uvek gladna znanja, dve su rečenice koje me odlično opisuju. Interesuju me biznis, umetnost, psihologija i putovanja. Pisanje, pričanje i prenošenje znanja su ono zbog čega meni život ima smisla od malena do dana današnjeg. To je uvek bila moja zona genijalnosti i mesto gde dobijam najviše zahvalnosti.

Otkud meni ovo znanje?

Svoje znanje iz oblasti marketinga sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada sam dobila punu stipendiju za Montclair biznis školu. Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Tokom svoje karijere radila sam najviše u oblasti marketinga i tehnologije, gde sam provela pet godina radeći konsultantski u inostranstvu za globalne lidere iz tih oblasti. Započela sam i nekoliko svojih startup kompanija, od kojih je jedna dobila seed investiciju arapske kompanije DP World. Posao me je učinio globalnim nomadom, pa sam zahvaljući tome do svoje 27.godine živela u 7 gradova, a obišla čak preko 30. Najviše vremena provela sam u Njujorku, Dubaiju, Montlclairu, Londonu, Abu Dabiju i Limasolu.

Jovana Miljanovic

"Društvene mreže
su za mene alat"

Za mene blog i društvene mreže nikada nisu bile hobi, već alat da moja poruka dođe do većeg broja ljudi, a pokazaću vam kako da to isto postanu i za vas.

Blog pišem od 2011.godine, a radionicu “Od hobija do posla“ vodim od decembra 2016. Od tada je radionicu prošlo preko 1000 žena iz 8 država uživo. U junu 2019. godine lansirala sam online kurs Biznis po tvojoj meri i ebook kao odgovor na tražnju žena koje nisu mogle da prisustvuju uživo. Za žene sa mog kursa pružam stalnu podršku za usavršavanje i unapređenje znanja, podršku mog stručnog tima, zatvorenu FB grupu, meetup druženja i besplatnu priliku za konsultacije sa mnom svakog meseca. Paralelno sa tim radim vodim mesečni membership za 220 žena i organizujem seminare na mesečnom nivou na temu postavljanja ciljeva, discipline, organizacije vremena, građenja ličnog brenda itd.

Pisanje je uvek bilo moj hobi, a zahvaljući njemu provodila sam leta u Francuskoj, dobila stipendiju za studije u Americi, putovala besplatno i dobila priliku da gostujem na dodeli Nobelovih nagrada u Oslu u decembru 2015.godine. Preko bloga i pisanja besplatno sam proputovala svet, a od najdražih saradnji ističem one sa ambasadom i turističkom organizacijom Izraela, Islanda, Tajlanda i Nemačke. Sada moj newsletter broji preko 11000 žena koje su odlučile da sebi omoguće finansijsku i vremensku slobodu kakvu zaslužuju, a moje digitalne knjige, dnevnike kupilo je preko 1000 klijenata.

"Moja strast su biznis,
tehnologija i umetnost"

U aprilu 2013.godine dobila sam nagradu grada Beograda za doprinos umetnosti sa projektom ŠUND (Šta umetnost nudi društvu). Od tada podržavam domaću umetničku scenu kroz besplatne ulaznice na moje seminare u Beogradu i podršku u razvijanju njihovih marketinških strategija i povezivanja za inostranim investitorima. Isto radim za projekte iz oblasti tehnologije, gde mlade perspektivne osnivače startupa povezujem sa investitorima iz Amerike, Britanije i Bliskog Istoka.

U budućnosti planiram da otvorim svoju fondaciju za podršku talentovanim ljudima iz Srbije kojima su neophodna sredstva za odlazak u inostranstvo radi daljeg usavršavanja, jer je meni lično rad i život u inostranstvu obogatio život.

Jovana Miljanovic

Mali koraci prave veliku razliku kada je razvoj biznisa u pitanju.
Treba odabrati prave i koračati hrabro.

Vizija mog online kursa je da otvori oči svima koji znaju da mogu više online, ali ne znaju kako. Želim da žene naučim kako da prestanu da prodaju svoju najvredniju valutu – vreme za novac i učine da novac radi za njih, umesto one za njega.

Kao žena preduzetnica nadam se da ću svojim primerom podstaći druge žene da daju svoj maksimum i da osveste za šta su sve sposobne. Kao kompanija nadam se da će moja firma uticati pozitivno na klijente kojima služi i na sledeću generaciju biznis žena koje tek sada prave svoje prve korake u izgradnji svoje željene karijere.

Tu sam za vas!

Kroz svoje digitalne proizvode i usluge pomažem mojim ženama da izgrade život i biznis po svojoj meri. Cilj mi je da unapređenjem svog poslovanja unaprede i svaki aspekt svog života, obogate ga i učine jedinstvenim i neponovljivim!

Bez obzira na to da li krećeš sa novim biznisom ili želiš da unaprediš postojeći, ja sam tu da ti, kroz svoje iskustvo, ekspertizu i mrežu kontakata pomognem da dostigneš maksimalni kreativni potencijal. Bez obzira na nivo znanja koji poseduješ u oblasti digitalnog poslovanja, ne plaši se, na pravom si mestu!

0
  0
  Dodati proizvodi
  Tvoja korpa je praznaVrati se u shop

  Jovana Miljanovic Zoom trening

  Prijavi se za serijal mejlova 5 dana do jasnog plana!
  Od ideje do jasne i fokusirane strategije.