O meni

Moja strast su biznis, umetnost i psihologija. Kreiranje vrednosti iz oblasti biznisa spada u moju zonu genijalnosti i to je mesto gde dobijam najviše zahvalnosti.

Gde sam sticala svoje znanje?

Svoje znanje iz oblasti marketinga i prodaje sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada sam dobila punu UGRAD stipendiju za Montclair biznis školu. Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Paralelno sam od 2011. godine vodila ovaj blog sa idejom da podelim lekcije sa svog puta sa ljudima koji dele iste vrednosti. Više detalja možete naći na mom LinkedIn profilu. Pored toga završila sam i programe Brooke Castillo (Coaching Certification), Stacey Bohman (200K MasterMind) i Eleonor Beaton (Business Incubator). Krajem 2016. godine pokrenula sam radionicu "Od hobija do posla", a od jula 2019. godine do avgusta 2021.godine prodavala online program "Biznis po tvojoj meri". Od oktobra 2021.godine moj jedini proizvod je Biznis Master Mind.

Jovana Miljanovic

Ne moraš da voliš mreže
da bi ih koristila kao alat.

Za mene blog i društvene mreže nikada nisu bile hobi, već alat da moja poruka dođe do većeg broja ljudi, a pokazaću vam kako da to isto postanu i za vas. Ja sam dokaz da ne moraš da voliš društvene mreže da bi preko njih pravio pare.

Blog pišem od 2011.godine, a radionicu “Od hobija do posla“ vodim od decembra 2016. Od tada je radionicu prošlo preko 1000 žena iz 8 država uživo. U junu 2019. godine lansirala sam online program Biznis po tvojoj meri kao odgovor na tražnju žena koje nisu mogle da prisustvuju uživo. Od septembra 2021.godine nudim Biznis MasterMind program na svakih 6 meseci.

Neka novac radi za tebe
a ne ti za njega.

Želim da kroz online program ženama pokažem kako da prestanu da prodaju svoju najvredniju valutu – vreme za novac i učine da novac radi za njih, umesto one za njega.

Želim da svojim primerom podstaknem druge žene da vide šta je sve moguće i za šta su sve sposobne.

Od 2011. nudim kvalitetan besplatan sadržaj i tako će uvek biti.

Kod mene ćeš uvek naći sadržaj za džabe i sadržaj za pare. Kroz oba ti pomažem da izgradiš život i biznis po svojoj meri.