O meni

Moja strast su biznis, umetnost i psihologija. Kreiranje vrednosti spada u moju zonu genijalnosti i to je mesto gde dobijam najviše zahvalnosti.

Gde sam sticala svoje znanje?

Svoje znanje iz oblasti marketinga sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada sam dobila punu stipendiju za Montclair biznis školu. Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Tokom svoje karijere radila sam najviše u oblasti marketinga i prodaje dok sam paralelno od 2011. godine vodila ovaj blog iz hobija. Više detalja možete naći na mom LinkedIn profilu. Pored toga ulagala sam u online programe mojih mentorki kao što su Brooke Castillo (Coaching Certification) i Stacey Bohman (200K MasterMind). Od 2016. godine pokrenula sam radionicu "Od hobija do posla", a od jula 2019. godine online program "Biznis po tvojoj meri" gde sam najviše naučila upravo od svojih klijentkinja. Od septembra 2021.godine moj jedini proizvod je Biznis Master Mind koji držim na svakih šest meseci.

Jovana Miljanovic

Ne moraš da voliš mreže
da bi ih koristila kao alat.

Za mene blog i društvene mreže nikada nisu bile hobi, već alat da moja poruka dođe do većeg broja ljudi, a pokazaću vam kako da to isto postanu i za vas. Ja sam dokaz da ne moraš da voliš društvene mreže da bi preko njih pravio pare.

Blog pišem od 2011.godine, a radionicu “Od hobija do posla“ vodim od decembra 2016. Od tada je radionicu prošlo preko 1000 žena iz 8 država uživo. U junu 2019. godine lansirala sam online program Biznis po tvojoj meri kao odgovor na tražnju žena koje nisu mogle da prisustvuju uživo. Od septembra 2021.godine nudim Biznis MasterMind program na svakih 6 meseci.

Neka novac radi za tebe
a ne ti za njega.

Želim da kroz online program ženama pokažem kako da prestanu da prodaju svoju najvredniju valutu – vreme za novac i učine da novac radi za njih, umesto one za njega.

Kao preduzetnica nadam se da ću svojim primerom podstaći druge žene da vide šta je sve moguće i za šta su sve sposobne. Kao kompanija nadam se da će moja firma uticati pozitivno na one kojima služi i na sledeću generaciju biznis žena koje tek sada prave svoje prve korake u izgradnji biznisa po svojoj meri i promene koju kroz svoju karijeru kreiraju u svom okruženju.

Od 2011. nudim kvalitetan besplatan sadržaj i tako će uvek biti.

Kod mene ćeš uvek naći sadržaj za džabe i sadržaj za pare. Kroz oba pomažem ženama da izgrade život i biznis po svojoj meri.