Otkud meni ovo znanje?

Svoje znanje iz oblasti marketinga sticala sam u Njujorku od svoje dvadesete godine kada sam dobila punu stipendiju za Montclair biznis školu. Prve prakse radila sam u oblasti marketinga i prodaje u kompanijama VEVO i Estro Communications u Njujorku. Učila sam od moćnih žena u toj oblasti: Marie Forleo, Amy Poretfield, Melanie Duncun, Melissa Griffin... Tokom svoje karijere radila sam najviše u oblasti marketinga i tehnologije, gde sam provela pet godina radeći za globalne lidere iz tih oblasti. Započela sam i nekoliko svojih startup kompanija, od kojih je jedna dobila seed investiciju arapske kompapnije DP World. Posao me je učinio globalnim nomadom, pa sam zahvaljući tome do svoje 27.godine živela u 7 gradova, a obišla čak preko 30. Najviše vremena provela sam u Njujorku, Dubaiju, Montlclairu, Londonu, Abu Dabiju i Limasolu.

"Društvene mreže
su za mene alat"

Za mene blog i društvene mreže nikada nisu bile hobi, već alat da moja poruka dođe do većeg broja ljudi, a pokazaću vam kako da to isto postanu i za vas. Blog pišem od 2011.godine, a radionicu vodim od decembra 2016. Od tada je radionicu prošlo preko 1000 žena iz 8 država. Paralelno sa tim radim i consulting 1 na 1 i držim predavanja na konferencijama iz oblasti mrketinga, tehnologije i preduzetništva.

Pisanje je uvek bilo moj hobi, a zahvaljući njemu provodila sam leta u Francuskoj, dobila stipendiju za studije u Americi, putovala besplatno i dobila priliku da gostujem na dodeli Nobelovih nagrada u Oslu u decembru 2015.godine. Preko bloga i pisanja besplatno sam proputovala svet, a od najdražih saradnji ističem one sa ambasadom i turističkom organizacijom Izraela, Islanda, Tajlanda i Nemačke. Sada moj newsletter broji preko 10.000 žena koje su odlučile da sebi omoguće finansijsku i vremensku slobodu kakvu zaslužuju.